Bojan82 8649 Napisano Novembar 6, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nije.Ovde sam se napeco Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 6, 2019 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, brdy said: Ispucale zice znaci da je bilo kros voznje i skokova. Ajd polako i ovo čitaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2090 Napisano Novembar 6, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ajd polako i ovo čitaj Jesam, jos ranijeПослато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Novembar 6, 2019 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo me sve potseca na mene 2005 kada sam kupio KLR 650. Bio sam srecan kao malo dete, dok ga nisam dovezo kuci u kombiju, posto je trebalo samo akumulator zameniti... onda je krenulo... Na srecu, tada je to verovatno bio jedini klr u oglasima pa sam ga prodao isto kao sto sam ga i kupio. Brzo i skupo... naravno tada je bio motomagazin forum i nije bilo ovog forumaskog drugarstva, sve na poverenje, pa ko kome uvali. Tada smo svi jos uvek bili djubrad. Naucis lekciju, malo ti od drugih, malo drugi od tebe. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8649 Napisano Novembar 6, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Sta mi predlazete za lancanike? Koji odnos napred nazad? Za normalnu voznju 15-44? Dajte neki predlog. Ne jurim top speed a ni da skace na zadnji.Bolje da stedi agregat i gorivo i menjac i sve.Al ipak volim da lepo ubrza,to je najlepse. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2090 Napisano Novembar 6, 2019 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan 15 45Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6287 Napisano Novembar 7, 2019 Enduraš, 6361 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Čitam i ne verujem, pa što nisi poveo nekog sa sobom u kupovinu ko se razume u motore, bar da ubiješ cenu malo. Mada ne lici mi motor na krš, samo je malo zapušten. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8649 Napisano Novembar 7, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ne znaci da je krs.Zapusten jeste sto se tice svih potrosnih delova. A dal je nesto s agregatom,tj pre ce biti menjacem videcemo.Mozda je glupost neka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 7, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Lanac tako pravi zvuk. Ne otvaraj masinu. Zameni lanac pa probaj prvo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3253 Napisano Novembar 7, 2019 Drug član, 1005 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma jook, otvori agregat, operi i namiriši ga. Ja kapiram da nekoga stručnijeg nisi poveo jer si želeo da kupiš krš. Odnosno želeo si da imaš šta da radiš. Sve je to sjajno izgledalo, malo da se licne, dotegne, prebriše krpicom i nekim bebi uljem. E sad, taj šraf što je zapekao neće svaki put sam da se odvrne kada ga pogledaš i zapovediš mu. Slušaj pametnije od sebe, zameni prvo lanac. Koji god lanac. Sve lance zameni. I kučetu zameni lanac. Srećan rad. I obuci se dobro, ako je zima u garaži. 4 1 11 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matador97 6 Napisano Novembar 7, 2019 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan On 11/6/2019 at 8:40 PM, lord_oblivion said: Ajd polako i ovo čitaj Jel radi ovaj tip usluzno reparacije ?? ili ako znas nekog drugog ko radi,msm da ce mi trebati uskoro Neki Ohlins je u pitanju,koji je pojma nemam uglavnom je sa Yamahe TTR 600 !! I kako se krecu cene za tu uslugu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matador97 6 Napisano Novembar 7, 2019 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Astral said: Lanac tako pravi zvuk. Ne otvaraj masinu. Zameni lanac pa probaj prvo. Druze,ako lanac pravi takav zvuk,pravice ga u svakoj brzini realno,tako da zamenom lanca to nece zaustaviti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 8, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ajd malo opiši taj zvuk što se čuje , odakle se čuje i kad i kako se čuje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 8, 2019 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, matador97 said: Jel radi ovaj tip usluzno reparacije ?? ili ako znas nekog drugog ko radi,msm da ce mi trebati uskoro Neki Ohlins je u pitanju,koji je pojma nemam uglavnom je sa Yamahe TTR 600 !! I kako se krecu cene za tu uslugu ? Ne radi uslužno. Kad je on završio, ja sam isto tako reparirao svoj. Da si bliže, rado bih ti pomogao da ga zajedno sredimo. Kontaktiraj Đuntu sa foruma. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4171 Napisano Novembar 8, 2019 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, lord_oblivion je napisao: Kontaktiraj Đuntu sa foruma. Hvala, iz principa sam ove godine obustavio do daljeg reparaciju amortizera, usput, odbio, ili odvratio od remonta ova dva točka iz teme, a verovatno će i servis takozvanog "V" točaka biti ugašen, razbiveni i zdrndani sasvim sigurno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6646 Napisano Novembar 8, 2019 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan @Dzejev sin Jeste, grozan sam i kvaran, ali, nekako mi drago što se silom prilika opet mučiš i oko ovog kao oko one Hondice jer, da je sve ispravno mnogo bi nedostajali tvoji krajnje iskreni i, pre svega beskrajno duhoviti postovi. 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8649 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan On 7.11.2019. at 8:45, Jupiter je napisao: Ma jook, otvori agregat, operi i namiriši ga. Ja kapiram da nekoga stručnijeg nisi poveo jer si želeo da kupiš krš. Odnosno želeo si da imaš šta da radiš. Sve je to sjajno izgledalo, malo da se licne, dotegne, prebriše krpicom i nekim bebi uljem. E sad, taj šraf što je zapekao neće svaki put sam da se odvrne kada ga pogledaš i zapovediš mu. Slušaj pametnije od sebe, zameni prvo lanac. Koji god lanac. Sve lance zameni. I kučetu zameni lanac. Srećan rad. I obuci se dobro, ako je zima u garaži. Cek prvo da odgovorim ovom tekstu. Posto je pisao psiholog pa me analizira sta sam ja zeleo i sto nisam ovo ono. Brine seEvo,pogodio si.Ja sam navucen na muku.To me pali.Ako nisam u problemu i ne nerviram se meni dosadno.Sedim i pijem kafe od dosade pa dobijem gorusicu.Kad zapekne sraf i vrisne gedora dobijem jak nagon za zenskim drustvom. To sto stalno pominjes bebi ulja(u vise postova) i mirise je takodje za analizu.Uzmi ti to bebi ulje pa mazi fontanelu.Sad je vreme dok nije srasla.Vodi racuna o temenjaci. Bas si mi ti trebao kao hemoroid. Jes' ja mislim da srafu zapovedim i on se odvrne.Ja sam princeza na zrnu graska.Ako nisam strucan za moto mehaniku nisam glup.Stavise,da se pohvalim, ja sam prosecno inteligentan,nisam nasao pandu na nekoj slici kad su mi pokazivali,video sam kravu. Tako da slusam ja strucnije,a ko je pametniji ne znam dok ne budemo seli svi da trazimo pandu. Ko nadje medu dobije u pe.. Vec je receno da menjam lanac davno pre tvog ostroumnog komentara. Reci cu ti sve ovo skraceno zarad kulture na forumu. Mnogo mi bre ides na zivce. 1 20 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3253 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 1005 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Što? Nisam te ja hteo prekinuti, slobodno nastavi, pratim još od polarnih medveda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Novembar 8, 2019 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Skupe babe u današnje vreme, nije tako bilo nekad... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1732 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8649 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ma bre s tim kremama i mirisima Sta ti je s tim? No sad nista se ne desava,cekam da ovo stigne do mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8649 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Disk plocice su za zamenu takodje. Skinuo sam one harmonike sa prednjih vila(skalpelom),jer su ionako stare i zguzvane i prljave da vidim viljuske i jbg,cure,pustaju ulje. Znaci i to ce morati da se reparira. A ko ima ovaj model moze da mi kaze jel ovo ovako treba?Ima takvo udubljenje i na drugoj strani,meni izgleda da to tako treba al da pitam? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ta udubljenja su tu da bi se moglo prići ključem da se odvrnu matice koje drže granu auspuha. Tako treba da bude... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15269 Napisano Novembar 8, 2019 Ne silazi, 1155 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da treba da promeniš ono sa prethodne slike i da teraš to ko besan. Nemoj mnogo da razmišljaš. Meni baba izgleda kao GILF, samo je malo zapuštena. Al' može da se sredi. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 837 Napisano Novembar 8, 2019 Drug član, 871 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan I meni je ovaj tvoj motor super, I mislim da nema potrebe za dramom... ti si njega u startu na tvoju veliki zalost preplatio, ali to ne znaci da neces sledece godine imati top motoric. A lova, lova je da se trosi! Nemoj da zalis, neko trosi u kafani na muziku, nego na zene, neko na kocku, mi ocigledno na motore... I to je cool, glavu gore. 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...