ljusa. 47 Napisano Novembar 1, 2019 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljusa. 47 Napisano Novembar 1, 2019 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Zbog cega poluga za ler,kada vec ima kvacilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13825 Napisano Novembar 1, 2019 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto ne funkcionise menjac kao kod nas. Brzine idu redom od neutrala pa 1,2,3 4 5,6 znaci nemas ler izmedju 1 i 2.samim tim na kocenju bi saltanjem mogao da odes u neutral umesto u prvu a to se ne bi dobro zavrslilo. Tako da ta druga poluga sluzi da ne moze da se ode u neutral Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljusa. 47 Napisano Novembar 1, 2019 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Za neutral oni koriste dugme. Ne verujem da je to poluga od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljusa. 47 Napisano Novembar 1, 2019 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Novembar 1, 2019 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je poluga zadnje kočnice u pitanju kod Markeza. Na MotoGP sajtu ima izjava Markeza povodom toga, a i na snimku u prilogu se vidi posuda za tečnost pored poluge. Kaže da su u fazi ispitivanja pa cenim da je poluga instalirana samo tokom treninga, malo je nezgrapna (kao da su je ukrali sa nekog starog cbr-a). Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5423 Napisano Novembar 1, 2019 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, na drugom motoru je izgleda od ovog vikenda počeo da koristi i zadnju kočnicu kao kod skutera. Propustio sam taj detalj, izvinjavam se što sam se pravio pametan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6682 Napisano Novembar 1, 2019 Ne silazi, 6559 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Toliko je blizu zemlje u nagibu da je nožna komanda apsolutno neupotrebljiva. Ono klizanje gore ne mogu da rastumačim...ali deluje da ga je izdala prednja guma. Verujem da ima i dobrog udela veštine u ćinjenici da jako često nakon ovakvih situacija ostane "na nogama", ali sam jednako ubeđen da svemu prilično doprinosi i njegova težina...praktično skoro pa nepostojeća. Poznat je prirodni fenomen (inercija) naročito kod tela koja rotiraju i ona teže da ostanu u ravnoteži, dokle god ima obrtnog momenta. On jednostavno, verovatno svojim ponašanjem i "ne" težinom ne smeta prvenstveno prednjem točku da nađe svoj balans...pod uslovom da ima frikcije, trenja između gume i podloge iliti "gripa", prijanjanja...nazovite ga kako vam volja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Novembar 1, 2019 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Obratite paznju kako uperi prednji tocak. Svaki put jednako u ovakvim situacijama. A kao sto je receno, sitan je pa je tacka tezista uvek blizu motocikla. Teziste skupa dva tela (objekta) se geometrijski definise. Ako je vozac visok, teziste ode blize temenu krivine i u ovakvim situacijama je klizanje zadnjeg tocka nakon pustanja prednjeg skoro neminovno. A MM je laktom na zemlji, navucen na korman i rezervoar, te teziste ostane blizu motocikla, sto za posledicu ima da ostaje gripa na oba tocka. Uz vestinu i hebenu praksu koju ima, fakticki uspe da vrati grip na oba tocka istovremeno! Gledao sam to uzivo kad je drugar uradio na Tomos automaticu. I gradjen je kao pedrosa. Ja sam iza njega isto skliznuo i zalepih se za asfalt kao slina. Trkali smo se, naravno, on bio ispred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12715 Napisano Novembar 1, 2019 Ne silazi, 7367 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svi znamo da motor sam skreće i koriguje se, treba mu samo mali input od vozača. E sad, to Markezu ide bolje nego nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3315 Napisano Novembar 1, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5454 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Znači ipak je kočnica za koju nema dovoljno osjećaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Novembar 1, 2019 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, pronto je napisao: Verujem da ima i dobrog udela veštine u ćinjenici da jako često nakon ovakvih situacija ostane "na nogama", ali sam jednako ubeđen da svemu prilično doprinosi i njegova težina...praktično skoro pa nepostojeća. jednostavno, verovatno svojim ponašanjem i "ne" težinom ne smeta prvenstveno prednjem točku da nađe svoj balans... Gotovo svi vozači iz Moto GP-a su približno iste težine i kreće se u rasponu 65-69 kg. Njihova težina u zbiru sa težinom motora je cca 225-230 kg tako da je ta razlika i njegova prednost po pitanju "nepostojeće težine" praktično beznačajna. Koliko mi se čini, on često na treninzima ispituje i traži krajnje granice sebe, motora i naročito guma, pa je zato i imao masu padova prošle godine. Ili ga jednostavno svrbi koleno i lakat pa je sebi pronašao solomonsko rešenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17188 Napisano Novembar 2, 2019 Integrisan, 8313 postova Prijavi odgovor kao problematičan Markez mladji, Luti ili Binder? Šta kažete? Edit: na polu Maq, BiB prvi red, Luti drugi red. Dobri preduslovi za trku, ali kako deluje maq je resio da ne ide pod stresom u Valensiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1672 Napisano Novembar 2, 2019 Drug član, 2272 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Je l video neko kako je Lorenco pao?Ovaj covek treba da se penzionise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Novembar 2, 2019 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, rastkojokic je napisao: Je l video neko kako je Lorenco pao? Ovaj covek treba da se penzionise A jurio tries... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1672 Napisano Novembar 2, 2019 Drug član, 2272 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Malo mi je biloni tuznovideti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1672 Napisano Novembar 2, 2019 Drug član, 2272 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Inace, jesam li ja nesto propustio ovih dana posto voditelj (nas na SK doduse) prica pricu kako je Rins zavrsio u Suzukiju i da mu je ovo sezona za zaborav!?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17188 Napisano Novembar 2, 2019 Integrisan, 8313 postova Prijavi odgovor kao problematičan 93 prca u mozak ovog malog... U moto3 popio bi kaznu Edit: preterao je sa igricama, osvetilo mu se, teeeezak pad. Brada, noga, saka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1672 Napisano Novembar 2, 2019 Drug član, 2272 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Zasluzio je ovo... Nadam se da se nije povredio ali bas je bio bezobrazan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojsa 135 Napisano Novembar 2, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Monster 1200 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi je drago sto je pao sad zbog toga, uh slatka kosmicka pravda. Ovo je prvi put u zivotu da mi je drago sto je neko pao, ali zasluzio 100% za ove jajarske fore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Novembar 2, 2019 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ode rame! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17188 Napisano Novembar 2, 2019 Integrisan, 8313 postova Prijavi odgovor kao problematičan I meni se čini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17188 Napisano Novembar 2, 2019 Integrisan, 8313 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mali uzeo pol. Kosmicka pravda! Bravo za Zareta. Yamahe pokidale 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Novembar 2, 2019 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Auuu kakav let, bice dobro ako je samo rame Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1672 Napisano Novembar 2, 2019 Drug član, 2272 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Ode rame! Iskreno se nadam da nije... Ne znam sta mu je trebalo ovo provociranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...