lomitelj 5814 Napisano Octobar 6, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tokom trke rekoše da je Markova izjava povodom tih pitanja oko prelaska bila u fazonu: "Čemu ta pitanja? Honda mi nudi uslove koji mi potpuno odgovaraju i zašto bih to rizikovao ili menjao?" Rekoh ja da on nema ni pola jednog razloga da napusti situaciju u kojoj je. Samo "pus, pus end traj, traj..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Octobar 6, 2019 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha sad mora kako zna i umije da zadrži Rararara, inače mogu svirati diple još više od nekoliko godina. Al kad rekoše da će Vale sljedeće sezone posle nekih 5-6 trka da odluči da li ostaje ili ne ostaje?! I posle kažu da je Espargaru na Apriliji teško da nađe motivaciju, e pa neka se obrati čika Rossiju. Da je Markezu bilo danas baš tako lako, mislim da nije. Mali je vozio baš odličan tempo. Na kraju je klecnuo, ali ipak je Markez morao da mu proda još jednu foru. U prvoj sezoni Rararo mu je izvukao već dva komada do sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13976 Napisano Octobar 6, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre ne Dovi koliko Ducati. Ducati je luzer i u GP i SBK. Videlo se i na Djidjijevom licu posle trke da su luzeri. Imali su nekoliko sansi za titule ali nisu uspeli da sklope odnos vozac-motor i sad se prednost topi ili se istopila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Octobar 6, 2019 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Ducati ima retardirani menadzment koji vazda zasere ili u odnosu sa vozacima ili nesto sa unapredjenjima motora pa kad im se zvijezde poklope onda znaju imat fin tempo. Ja bih volio KTM i Aprillia da krenu na bolje kako bi cijelo takmicenje bilo konkurentnije i interesantnije, suzuki je tu nedje no se nadam da jednim od ovih ne dosadi da bacaju pare na motogp pa se povuku, bolje je kad ima vise timova, jos da mv agusta predje i u gp, bmw, kawa eee puste zelje :p Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5447 Napisano Octobar 6, 2019 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za vas, ali ja jedva čekam da vidim Bindera na KTM u. Nijedna krivina nije prošla da Binder u nju nije ušao proklizavanjem. Agresivan je, a mislim da će njegov stil odgovarati za KTM RC16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5544 Napisano Octobar 6, 2019 Drug član, 797 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam gledao vesti na SK i primetim da neki komentatori govore "MarkeZ", a neki "MarkeS". Pitam baš sina šta je ispravno (dete studira jezike - engleski i španski) i kaže da Španci izgovaraju "Markes" ili "Marketh". Ovo drugo sam tako napisao jer ono "th" sa kraja odgovara npr prvom glasu iz engeske reči "Think". Dakle ni u jednoj varijanti ne izgovaraju "Markez" tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Octobar 7, 2019 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi, gusto je bilo izmedju Lorenca i Abrahama. Rekao bi da je masina presudila, ipak je to masina koju sampioni voze. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17545 Napisano Octobar 7, 2019 Integrisan, 8338 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako smo na početku mislili, takvo smo prvenstvo i dobili. Ako neko nešto ne uradi radikalno, sličan doživljaj gledaćemo i sledeće godine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 7, 2019 (promenjeno) .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan .... ali uz nadu da ce za dve do dve i po godine poceti duel ZA TITULU Kvartararo vs Markez Promenio Octobar 7, 2019 član СајберГастарбајтер Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 7, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan za titulu.... na to sam mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Octobar 7, 2019 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, štampar said: ....to je sigurno da će biti ali mislim već iduće godine... Na satelitu da se bori s Marquez-om za titulu?! To bih baš voleo da vidim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Octobar 7, 2019 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Odlično mu ide, pobedio je... nijednom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Octobar 7, 2019 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 55 minutes ago, štampar said: Gledaćemo svi(bar se nadam)i ovo što sad vozi je ''satelit'' pa mu dobro ide... Pa sad... "dobro mu ide" je jedna stvar a borba za titulu sasvim druga. Ako 2021 bude u fabričkom timu ima šansu da se bori za tirulu. Daj bože zdravlja! (7. je u šampionatu, ima više nego duplo manje bodova od Marquez-a... čak je i Rossi ispred njega - za sad! ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Octobar 7, 2019 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Paaaa mislim da Markez ima još jednu godinu da ih mlati stojkom po čelu, za dalje se ne bi kladio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Octobar 7, 2019 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, lomitelj je napisao: Tokom trke rekoše da je Markova izjava povodom tih pitanja oko prelaska bila u fazonu: "Čemu ta pitanja? Honda mi nudi uslove koji mi potpuno odgovaraju i zašto bih to rizikovao ili menjao?" Zato sto je sisa Nema on sta vise da se dokazuje na Hondi, vreme je da predje na drugi motor i da dokaze da moze da pobedni na bilo kojem iole konkurentnom motoru (Yamaha, Ducati, Suzuki) ja sam 100% siguran da moze, covek je neverovatan talenat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 7, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Márquez makes the Honda work when others cannot. Said Cal Crutchlow of the Spaniard's talent: “He’d be on the podium with Aprilia. Same for the KTM. That’s the reality and if people think otherwise, they have no idea.” 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Octobar 7, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto je sisa Nema on sta vise da se dokazuje na Hondi, vreme je da predje na drugi motor i da dokaze da moze da pobedni na bilo kojem iole konkurentnom motoru (Yamaha, Ducati, Suzuki) ja sam 100% siguran da moze, covek je neverovatan talenat.Naravno da je sisa! Smatram da je dokazivanje prevazišao i sada uživa. A u Hondi mu titraju jajca ako zatreba. Ne vidim razlog za promenu. Keš? Tja, nešto sumnjam da mu čak i toga nedostaje kod Japanaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1808 Napisano Octobar 7, 2019 Drug član, 838 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Biker-Boy je napisao: Zato sto je sisa Nema on sta vise da se dokazuje na Hondi, vreme je da predje na drugi motor i da dokaze da moze da pobedni na bilo kojem iole konkurentnom motoru (Yamaha, Ducati, Suzuki) ja sam 100% siguran da moze, covek je neverovatan talenat. Jes vala...evo i ja razmisljam da prestanem da spavam na krevetu i predjem na parket...cisto da dokazem da mogu. 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13976 Napisano Octobar 7, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nije Markez vec seo na inferioran motor kad je dosao u Hondu? Od Rosijevog odlaska Honda je uzela titulu jednom slucajno sa Hejdenom i jednom sa Stonerom dok Markez nije dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Octobar 7, 2019 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ma lako je za krevet, cik ti zenu promeni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13976 Napisano Octobar 7, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj njemu dva puta reci, on menja zene 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17545 Napisano Octobar 7, 2019 Integrisan, 8338 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Robin Hood je napisao: Odlično mu ide, pobedio je... nijednom. Došao Vinjales u Jamahu, dobio par trka, svi pričali kako je Markezovo prošlo. Ništa. Onda došao Zarko, prvih par trka sjajno, svi rekoše evo ga, pa ništa. Sad Kvartararo je hit sezone, još godinu dve i gotov je Markez... Videćemo, ali nešto sumLJam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Octobar 7, 2019 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Zarco nije imao srece, jer je Tech3 prestao da saradjuje sa Yamahom i bio je prinudjen da ode u KTM, da se bar dokopao Suzukija, sigurno bi bolje prosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3399 Napisano Octobar 7, 2019 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 269 Napisano Octobar 7, 2019 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan NE DA GA HOONDA jer hoce da urade ono sto su hteli iz yamahe sa doktorom....10 X GP. Cak sam siguran da ako ne bude povreda za 2 godine ce da ih ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...