srbac 3085 Napisano Jul 29, 2023 Andragog, 5630 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Ranko BG piše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6931 Napisano Jul 29, 2023 Ne silazi, 3126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne ja nego kolega sto dobio puno A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vegas982 20 Napisano Jul 31, 2023 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Procitajte predhodne postove vec sam pisao.... opstina Vršac. Sent from my SM-A528B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gejmer 27 Napisano Avgust 2, 2023 U prolazu, 20 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Bandit 600N Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu. Da li u Grčkoj ima potkategorija za motor, tačnije da li mi priznaju A2 dozvolu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 475 Napisano Avgust 3, 2023 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V, WooGii 800 Prijavi odgovor kao problematičan A2 je EU standard. Tako da nema problema. Sent from my SM-A525F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8026 Napisano Avgust 3, 2023 Drug član, 2284 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan https://www.danas.rs/vesti/drustvo/vlada-usvojila-izmene-zakona-o-bezbednosti-saobracaja-i-utvrdila-program-radova-na-zastiti-zemljista/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 475 Napisano Avgust 3, 2023 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V, WooGii 800 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.danas.rs/vesti/drustvo/vlada-usvojila-izmene-zakona-o-bezbednosti-saobracaja-i-utvrdila-program-radova-na-zastiti-zemljista/Da, sto znaci da ce ovako izgledati KAD ga izglasaju u skupstini. A to nece biti pre oktobra novembra, a verovatno i mnooogo kasnije ako budu izbori. Sent from my SM-A525F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8026 Napisano Avgust 3, 2023 Drug član, 2284 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pise da je vlada usvojila izmene zakona, nemam pojma kakva je dalja procedura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha 22 Napisano Avgust 3, 2023 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga! Clan 29.1456-23_LAT.pdfSent from my moto e(7) using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4908 Napisano Avgust 4, 2023 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan „Licu koje prvi put položi vozački ispit za upravljanje vozilima A1, A2 ili A kategorije, umesto probne vozačke dozvole, izdaje se vozačka dozvola u skladu sa odredbama člana 179. ovog zakona, ako poseduje vozačku dozvolu za upravljanje vozilima AM i V kategorije." Verovatno mi sa probnim nećemo dobiti regularnu preko reda, iako ispunjavamo uslove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 475 Napisano Avgust 4, 2023 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V, WooGii 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pise da je vlada usvojila izmene zakona, nemam pojma kakva je dalja proceduraDa, samo sto je Vlada usvojila Predlog zakona o izmenama i dopunama. Znaci da ce se o tome glasati u Skupstini kada dodje na red (znamo kako to izgleda). Sent from my SM-A525F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaNikola 0 Napisano Avgust 4, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam isao da mi upisu A1 u vozačku, do sada sam imao AM i B. I nakon 15 godina vozačkog iskustva sa B dozvolom izdali su mi Probnu vozačku dozvolu za A1. Sad ne smem 125cc posle 23h, ali smem da sednem na 49cc i nastavim da vozim posle 23h. Zna li se hoće li biti usvojen izmena zakona kojim se prekida ova nebuloza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8026 Napisano Avgust 4, 2023 Drug član, 2284 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Bice usvojena samo je pitanje kada. I pitanje je ako si sada dobio probnu da li ces moci odmah da upises posle usvajanja ili ce reci da si po starom dobio probnu i da moras da cekas 2 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
predragstankovic 0 Napisano Avgust 6, 2023 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan PREDLOG ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA NA PUTEVIMA – Tekst propisa WWW.PARAGRAF.RS U Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima (“Službeni glasnik RS”, br. 41/09, 53/10, 101/11, 32/13 US, 55/14, 96/15 dr. zakon, 9/16 US, 24/18, 41/18, 41/18¬ – dr. zakon, 87/18... , član 29 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosm 68 Napisano Avgust 6, 2023 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Da li su oni ovo napisali "kategorija V" umesto B? Da li je moguce da ni slova ne mogu da nabodu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8026 Napisano Avgust 6, 2023 Drug član, 2284 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Svugde pise V, ko je pisao izgleda da nema pojma koje kategorije postoje i mesa malo cirilicu i latinicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8895 Napisano Avgust 6, 2023 -, 1906 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je to neka nova kategorija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14849 Napisano Avgust 6, 2023 Ne silazi, 3222 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, novoškolovani segamega merčendajzeri, menadžeri i ostali... (nemam reč )... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 220 Napisano Avgust 6, 2023 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad protumače da imaš B kategoriju a ne V i zalepe probnu.... Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3228 Napisano Avgust 7, 2023 (promenjeno) Drug član, 1038 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Evo vam fora da uštedite mesec dana sa probnom dozvolom. Podnesete zahtev za zamenu preko euprave. Kada nema kontakta sa šalterušama, dovodite sistem u situaciju da mora da primenjuje zakon. A zakon kaže da je dozvolu moguće zameniti 30 dana pre isteka. Par dana kasnije stigne poruka Поштовани/а, Дошло је до промене статуса Вашег захтева. Нови статус: ОБРАЂЕН Коментар: Преузмите Вашу возачку дозволу у Полицији - НОВИ БЕОГРАД. Срдачан поздрав! I eto uštede mesec dana. Promenio Avgust 7, 2023 član Mr_Wolf 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8895 Napisano Avgust 7, 2023 -, 1906 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam ni isao u mup, poslali mi postom kuci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 473 Napisano Avgust 8, 2023 Zainteresovan, 439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R, RE Classic 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moguce dopisati u probnu jos jednu kategoriju? Planiram da polazem za A a jos uvek mi je aktivna probna za A2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3228 Napisano Avgust 8, 2023 Drug član, 1038 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Jeste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2341 Napisano Avgust 8, 2023 Drug član, 554 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kako su meni rekli, ako polažeš za novu kategoriju dok imaš probnu, plaćaš punu cenu, jer se probna ne računa da imaš tu kategoriju. Ne znam koliko se isplati. Sa A2 na A je oko 200e,a sa AM čini mi se oko 400e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar011 88 Napisano Avgust 9, 2023 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot Satelis 250 Prijavi odgovor kao problematičan Данас је за мене напокон завршена сага звана " полагање возачког испита за А" категорију" која траје од средине фебруара месеца. Положио сам све из прве мада је искрено вожња за мене била поприлична мука. Можда сам погрешио што сам за обуку и полагање изабрао скутер па су ми дали Бургмана 650 који је огроман, тежак скутер и никако није адекватан за обуку. " Осмица" и вожња око чуњева је пакао са њим док вожња по путу и није неки проблем осим неког чудног одзива кад се одузме гас, Бургман тотално другачије реагује од мог Сателиса и кочи моторно као луд. Можда је то за свакодневну вожњу боље али за обуку и полагање никако није. У сваком случају сви са којима сам имао контакт од кандидата, инструктора па и самих полицајаца се жале на систем и на то колико је све изгубило смисао. Све је споро, досадно, неадекватно пропраћено стварним ситуацијама у саобраћају.. 99 посто возача из ауто школе изађе неспремно за јавне путеве. Фактички све се дебело наплати а како ће после проћи у реалној вожњи нико не брине. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...