ekvador 41 Napisano Septembar 17, 2019 U prolazu, 92 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dok nisam kupio motor, Miseluk sam gledao kao " motorasi se trkaju" , ali sada primecujem da tamo ljudi bleje pricaju , vidim neke da sami stoje i odmaraju, to je kao mesto za motore ( i kola) dodjes i popricas sa kolegama , jel postoji jos neko slicno mesto u NS ili okolini ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3043 Napisano Septembar 17, 2019 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta ce ti jos pored Miseluka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 17, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan hobi nestaje a sport je već nestao,tek poneki pojedinac,nažalost,.Na nekom drugom mestu imaš samo vrapce i oblake ,motora sigurno nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malonj 41 Napisano Septembar 27, 2019 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Derventa, Novi Sad Motocikl: DR-Z400, Benelli Trek 1130 Prijavi odgovor kao problematičan Vidjeh neka fensi auta da se okupljaju na keju, mozda ima i motora, nisam obracao paznju izgledalo mi bezveze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Septembar 27, 2019 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan zalosno je ali iz godine u godinu je sve slabije i motora i druzenja to samo govori u kakvom smo kurcu kao gradjani ove nesretne drzave. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Novembar 11, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav nisam nikad bio na miseluku ISO bi Ali neznam gde je i kojim danima se ljudi okupljaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5459 Napisano Novembar 11, 2019 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Skoro pa svako vece u NSu. Uglavnom ovi sto skarabudze neka kola pa se trkaju. I ima jedan decko sto stvarno zna da vozi motor pa im on isto to pokazuje i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Novembar 11, 2019 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Nikad nisam bio na Miseluku, jel to neki zatvoreni put ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 11, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Jedan deo puta se koristi samo za vreme trke, tu se skupljaju svi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Novembar 11, 2019 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Uu to mi se svijda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5459 Napisano Novembar 11, 2019 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Otvoren al zatvoren put. Crna rupa takoreci. Otvoren je ostatak za saobracaj al se oni trkaju medjusobno. Cak ih ni policija ne dira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1862 Napisano Novembar 11, 2019 Drug član, 2860 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čuj kada pa kad se dogovoriš sa ekipom i dođete.Ja sam prestao da idem pre 20 godina.A visio sam stalno godinam pre toga to nam je bio izlazak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Novembar 11, 2019 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nedeljom bude gomila motora popodne. Pogotovo posle GPa. Kola ima skoro svako vece. Bude skoro uvek predvece par motora. Put nije zatvoren za saobracaj, cak naprotiv. I policija itekeko zna da napravi raciju. I da, cesto su (smo) peglali tamo. Ja ne idem poslednjih par godina cesto, ali zadesim se ponekad. Svojevremeno smo cesto peglali krugove. Inace, misleuk je deonica puta, koja se jednom ili 2 puta godisnje zatvori i voze se kruzne trke. Vrlo je nebezbedan, ali nadasve popularan i zanimljiv, kako gledaocima tako i vozacima. Moto trke su poslednji put vozene, cini mi se, kad je PoP poginuo. Nakon toga vise nisu. I ima debelo razloga za to, jer ne postoje zone izletanja skoro nigde, uglavnom se nakon greske zavrsava u braniku ili na banderi... Ali ga i dalje volimo, mozda bas iz razloga sto je vise kao da se vozi road race nego kruzna trka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10247 Napisano Novembar 12, 2019 Drug član, 3375 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kad bejah momak gledalo se tu trka vazda... sećam se... bili organizovani i busevi...nećemo,odemo posebno nas par da navijamo za Kula... E u povratku zakasnimo par minuta za bus ka BG-u, upadaj u voz... jao gde ga potrevismo, on putuje i putuje i putuje, nikako da stigne, čini mi se staje kod svake bandere... stigosmo nekako do BG-a, naravno za par minuta nam pobeže bus za AR... opet u voz za Bar pa ćemo izaći u Lazarevcu... onako zapričani sabiramo, komentarišemo utiske umalo ne prodjosmo Lazarevac, uspori voz, iskači... već bilo prošlo 23h...normalno Kolubarci, busevi samo što su otišli,krenemo pešaka opušteno... stigao možda oko 2-3h čini mi se, nismo ni žurili... stopirali usput, samo nas je jedan povezao oko 3-4 km... ma bilo super ali onaj voz šta li je, lokal valjda NS-BG nikako da stigne... ne znam što ovo napisah... setih se... 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9656 Napisano Novembar 12, 2019 Drug član, 1015 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, shoyyka said: ali onaj voz šta li je, lokal valjda NS-BG nikako da stigne... ne znam što ovo napisah... setih se... Hahah a taj voz verovao ili ne se zvao "brzi voz" i stajao je i pecarošima koji su stali pored pruge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10247 Napisano Novembar 12, 2019 Drug član, 3375 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Interceptor BP je napisao: Hahah a taj voz verovao ili ne se zvao "brzi voz" i stajao je i pecarošima koji su stali pored pruge On mi baš ostao u pamćenju, bukvalno kod svake bandere stane... pa dok zalaufa... smrkne se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 12, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan taj voz je bio najpopularniji i kod navijača kad su išli za BGD.Vozovi u množini su bili prepuni navijača -mnogo više nego na današnjim tekmama-govorim o periodu od kraja sedamdesetih pa do početka devedesetih.Naravno kartu niko nije plaćo,a vozovi su još ćešće stajali jer se uvek neko seti da povuče ručnu. Što se tiče mišeluka i trka tih osamdesetih je Šola bio današnji Rosi.Neprikosnoveni omiljeni vozač.Visok ,lep ,duga talasasta kosa,vozi na nož,obilazi gde niko nesme .Bile su 2 trke godišnje.Uproleće i za 23 oktobar gde se završavala sezona.U istto vreme auti i motori.Gledaoca bar 5 puta više nego sad.Atmosfera naročito napeta kad se završavala sezona.To je bila najznačajnij a trka sezone.Drogirali smo se i mirisom specijalnog ricinusovog trkačkog dvotaktola.Kad prodje grupa svi samo snifaju. Ja jesam nostalgičan ali ono što se u to vreme dešavalo na stadionima i stazama je potpuno neuporedivo sa ovim danas. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 100 Napisano Novembar 12, 2019 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan U vozu zajedno Delije i Grobari,to je ludnica bila.Ide se na derbi u 9 i 20 a tekma u 18h.Pa se onda opet svi zajedno vracamo.Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 12, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 952 Napisano Novembar 13, 2019 Ol' dirty bastard, 608 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan A za Gitarijadu voz pun kao u Indiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Novembar 13, 2019 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Djokic said: A za Gitarijadu voz pun kao u Indiji... Početkom 90-ih, iz Niša se do Zaječara na gitarijadu išlo baš tako, teretnim vagonima...stajalo se usput da se ukrcaju seljaci koji su nosili po nešto na pijac za prodaju...sve u svemu luda kuća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 13, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan I ode tema na Zeleznice Srbije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9656 Napisano Novembar 13, 2019 Drug član, 1015 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Bolje i to nego na političko-nacionalističko-socijalno filozofiranje kako u zadnje vreme znaju teme da "skliznu".Ovako se bar prisećamo nekih davnih i sretnih vremena kad smo bili mladi i naivni a sada više nismo mladi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Novembar 26, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan jel se jos vozate po ovom hladnom vremenu ja sam odusto samo po danu kad stignem, ladan beton. molo mi klizno zadnji tocak u kruznom, nisam OPALIO DOLE . Tako da samo danju kad je toplije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Novembar 26, 2019 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim dok ne zaveje. Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...