Blaza 9673 Napisano Februar 4, 2021 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i njena slika, ali mi se ne postavlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rašica 152 Napisano Februar 4, 2021 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Lion Motocikl: NC700xd Prijavi odgovor kao problematičan Au brate mili na šta ovo liči, ne znam šta bih rekao, a da ne zvučim baš, ali baš nehumano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Februar 4, 2021 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Policijska Škoda, zaustavljena u desnoj traci uz ivičnjak, vozač u sedištu, motor radi. Stao u samoj T raskrsnici, blokirao ulazak u ulicu desno. Bez uključene rotacije i bez četiri žmigavca. Sustižem ga, dajem desni migavac, zaustavljam se iza njega i čekam da primeti i skloni se. Ne dešava se ništa. Samo malo dotaknem sirenu da mu skrenem pažnju ako nije video. Ništa. Onda još jednom malo duže. Ništa. Čekam pa dvaput kratko na sirenu. Ništa. Centar grada, vidim da iza pristiže trola. Shvatam da neće da se pomeri. Sviram duže nekoliko puta. Ne mrda. Razmišljam da izadjem i pitam da li je pri sebi. Tada sa trotoara prema suvozačevim vratima Škode dolazi mladjani kolega u civilu, gleda u mojem pravcu pogledom službenog ovlašćenog lica koje može da mi traži ličnu kartu i pita gde žurim, hoda upadljivo sporim korakom, jednom rukom se hvata za vrata a drugom mi nešto nejasno signalizira. I gleda opasno mnogo. Shvatam da je bio poslom u jednoj od radnji sa desne strane a kolega u kolima ga čeka. Ulazi lagano i kreću. Ostade mi žao što nije prišao da me nešto priupita. Šta god želi. Ceo dan razmišljam da li je ovo moguće i ko su ti ljudi.Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2986 Napisano Februar 4, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Eee to su Marsovci. Ja drugo objašnjenje nemam... Zaista. Ko zna iz kog su sazveždja pali... Svašta danas vozi službeni auto. Svojim očima sam video. Prosto mi bude žao onih poštenih koji poštuju unformu koju nose.Послато са Mi 9T помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Februar 4, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Au, ovo je mogao da bude bilo ko od nas. Niko nije mogao ni izdaleka da očekuje da vozilo skrene levo preko pune linije i 2 trake + ŠINA!!! Nekada neke situacije mogu da se očekuju ili predvide. Nekada na otvorenom putu neko krene malo brže pa se nesreća dogodi. Ovo ovde je jednako obaranju pešaka na pešačkom prelazu. Ovako nešto može da uradi samo neko ko je kupio vozačku dozvolu i nije shvatio niti jedan koncept bezbednosti saobraćaja, a pogotovo nije upoznao vožnju u gradu (ili recimo zašto nije dozvoljeno levo skretanje na određenim raskrsnicama i zašto). Gubljenje glava zbog parking mesta nije novijeg datuma ali sama situacija u kome neko prihvati koncept levog skretanja preko pune linije u centru grada je potpuno neshvatljiv.Nadam se da će se koleginica izvući. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Februar 4, 2021 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi bre Marsovci, to kulturan i civilizovan svijet. Ovo su bukvalno ovi nasi iz naslova "MAMLAZI" svaka druga rijec ih ne bi opisala tako vjerodostojnoПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4519 Napisano Februar 5, 2021 Drug član, 982 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Bigor said: Na zalost mislim da je to Aprilija od koleginice sto je gostovala kod Voje u Mudrolijama Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Kako sam pročitao model skutera, tako mi ona pade na pamet. I onda vidim tvoj post... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Februar 5, 2021 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vjerujem da jos koja devojka vozi isti skuter bas iste boje kao Jelena, tako da vjerujem da je ona. Dal zna ko kako je?Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 6, 2021 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko informacije kako je devojka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9673 Napisano Februar 6, 2021 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nikakva saznanja, ne poznajem je. Inace, trebao sam ove fotografije i tekst da okacim u posebnu, novu temu, jer bi vise ljudi videlo i lakse bi dosli do informacija. Ali kako ranije nisam mogao da ubacujem slike, postavio sam ovde. Medjutim, kako je sajt osvezen, uspeo sam i fotke da postavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4519 Napisano Februar 6, 2021 Drug član, 982 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Pustih sad snimak te epizode i po obliku retrovizora ne bih rekao da je to njen skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7659 Napisano Februar 6, 2021 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, osim ako nije u medjuvremeniu promijenila.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 6, 2021 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam dobio informacije, nije Jelena, koja je gostovala u Mudrolijama. Drug Marko mi je to potvrdio, a kada se cujem sa Jelenom, javljam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 6, 2021 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno nije Jelena. Upravo se culi. Nadam se da je devojka koja je imala udes ok!!!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Februar 11, 2021 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 4.2.2021. at 16:18, Blaza je napisao: Vezano za ovaj udes, sasvim slucajno sinoc sam saznao o kome je rec. Vlasnik Scarabea je Zoran, brat mog nekadasnjeg kolege iz firme, udes je imao njegov drugar koji nema iskustva, povremeno uzme bajk od Zorana. Isekao ga je klinac u crnom BMW-u, jos jedno oduzimanje prednosti od strane bahatog mamlaza Zokijev drugar posteno se olupao, prelom butne kosti na 2 mesta, veca steta ja na ramenu.... ceka ga dug i nadam se uspesan opopravak, srecne mu rane junacke. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Februar 11, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh...Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5439 Napisano Februar 11, 2021 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan @Satelisnisi bas morao sliku decka kako lezi da kacis... bar iz postovanja prema njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Februar 11, 2021 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zašto da ne okačim, zašto da se ne vidi zaista kako jeste? Razumem da se vidi faca, tad ne bi sigurno il bi zamutio. A da imam sliku govanceta malog što je izazvao ovo i te kako bi okačio.... jel i tad da gledam poštovanje il jok? 6 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4519 Napisano Februar 11, 2021 Drug član, 982 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Samo kad je momak živ, rane će se srediti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1156 Napisano Februar 22, 2021 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Raskrsnica kod Airport City na Novom Beogradu. -Ja s porodicom na biciklama, idemo duž O. Brigada, stajemo na pešački crveni semafor. Pored nas dva kineza pešaka. -Poprečna ulica, crveno svetlo za automobile. Na liniji stoji i crni motor (čeka svoje zeleno), vozač 25-30 godina obučen full u crno. ------------------------ Kinezi pešaci, krenu na crveno pre nego da se očigledno upali zeleno. Kad su bili korak ispred motora, taj naš "kolega" zavrće gas do daske. Kinez se prepadne i poskoči refleksno, motociklista se ponosno smeje jer je uplašio pešaka. Upali se i zeleno pešacima (motor i dalje stoji i čeka), ja s decom krenem da prelazim pešački i zaustavim biciklu ispred motora, održim dečku malo predavanje o poštovanju pešaka i kurčenju na motoru. Njegovo opravdanje je bilo "pošli su na crveno". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Februar 25, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kolege,jako obratite paznju i smanjite brzinu na raskrsnici Novosadskog puta i Ugrinovacke ulice. Prosuta je pre semafora ogromna kolicina kukuruza u zrnu koji se razneo svuda u krugu od 200 metara. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 25, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege,jako obratite paznju i smanjite brzinu na raskrsnici Novosadskog puta i Ugrinovacke ulice. Prosuta je pre semafora ogromna kolicina kukuruza u zrnu koji se razneo svuda u krugu od 200 metara.Jel kokičar ? Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Februar 25, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Idi sutra pali gumu pa nam javi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano April 3, 2021 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Da sam ovako parkiran auto video kao na slici, pomislio bi da je neko retardiran ko ne zna da vozi... Ne, gledao sam ga kako staje i non salantno odlazi u Maksi. Mislio sam samo ce nekom nesto da doda i nisam mogao da dodjem sebi... Ovo je sasvim "normalan" decko za kojeg bi rekli kad ga sretnete da je neki IT-jevac, ali toliko bahatosti da je odsetao u Maksi u fazonu "ko vas sve j..., moze mi se"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano April 3, 2021 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bas bahato, bezobrazno.... ne znam, misljenja sam da samo nadrogiran mozak moze ovako nesto uraditi tj parkirati. Danas oko 16h, Zaklopaca.... dva momka pored automobila da slave drugi rodjendan. Mladjani momci tu ngde oko 20-23 leta.... kisa, klizav asfalt, desna krivina, brza voznja i ode na krov. Kako nisu poginuli nikom nije jasno jer krova nema, smrskan do sedista, momci bez ogrebotine maltene.... mnogo srece u nesreci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...