Jump to content

Moto Zajednica

feniks

Članovi
 • Broj tema i poruka

  160
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

185 Excelent

1 Pratilac

O članu feniks

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 28.07.1967.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Srbija i okolina
 • Motocikl
  Tomos 14 M 1981

Contact Methods

 • Yahoo
  sretenperkovic@yahoo.co.uk

Poslednji posetioci profila

1157 profile views
 1. feniks

  BJB Gulaš IX - zvanična tema

  Pauza u Mladenovcu. Praznik za oči.
 2. feniks

  MV Agusta - Cagiva Navigator V2 1000 '05

  Još jedan glas u prilog egzotičnih talijanki, od "malog" Canyona 500. Generalno gledano, radi se o jednoj stvari: upotrebljiv, upravljiv i pouzdan motocikl. Koji se vozi sa osmehom na licu. Ozbiljna "igračka". Na kraju, sam si rekao sve: "Ovakve performanse za tepsiju ribe ne pruža ni jedan jedini motor u klasi."
 3. feniks

  Krampon gume 13"

  Uglavnom su 10,12 i 14. Mitas ima modele Terracross sx 30; Kid cross (C-12,C-19, C-20). Ista je priča i za traktorski program (motokultivatori). Trayal 10, 12, 14...(D-47, D-51, D-53, D-57) Veći (moto cross guma) ili manji točak (motokultivatorska balonka). Ali sa time ne smeš u saobraćaj.
 4. feniks

  Kvantas - tempo

  Sa druge strane petlje,, silaze vozila od pravca Novog Beograda. Često puta velikom brzinom. I ponašaju se po pravilu desne strane.
 5. feniks

  Bahati mamlazi

  Rakovica je miran i pitom kraj. Nastanjen stanovnicima sa istim osobinama. Ulica Stojana Jankovića povezuje Pilota Mihajla Petrovića (početak ulice) i izlazi na Maričku ulicu. Godinama dolazi do sukobljavanja sa bahatim vozačima, koji voze u suprotnom smeru. Obično se prave "nevešti." Vrhunac bezobrazluka je kada isti pokažu agresivno ponašanje. Hajde da zajedno zaplivamo uzvodno. Lokalni putić koji ulazi u ulicu. Stani i idi desno. Mi ćemo levo... Lokalni putić koji ulazi u ulicu. Stani i idi desno. Mi ćemo opet, pogađate, levo. A sada pogled sa ispravne strane. Prilikom silaska i moje namere da uđem u ulicu pravo (Kontantina Babića, odnosno Stevana Lukovića), kršilac pravca se, obično, poziva na pravilo desne strane. I veoma je besan kada mu sviram i , namerno, blokiram prolaz. Od njegovog ponašanja zavisi dalji "dijalog." Druga, opasnija, situacija je izlazak na gore ili skretanje levo u "spornu" ulicu. I, tako...
 6. feniks

  Savet za "ne prolizgavanje"??

  Treba imati u vidu da je sam motocikl težak 198 kg. I da nema obrtni moment i gume kao enduro i kross. Ljudi koji imaju potrebe za takvim penjanjem koriste ovako nešto. StepRamp.com | StepRamp Dirt Bike Ramp | Easiest Way to Load Your Motorcycle STEPRAMP.COM StepRamp is the newest and easiest way to load your motorcycle. Innovative design combines steps with a dirt bike... Ali se oni kod penjanja, sa upaljenim motorom, obavezno nalaze sa leve strane motocikla (kvačilo i gas su dostupniji i lakše se doziraju). Položaj tvoje rampe je odgovarajući za silazak. Za uspon bi trebala biti locirana desno. Tako da bi bilo najbolje da je ona po sredini stepeništa (čak može da bude i uža).
 7. feniks

  Savet za "ne prolizgavanje"??

 8. feniks

  Savet za "ne prolizgavanje"??

  Možda pokušati sa nečim jednostavnijim. VITLO RUČNO 1000kg 76105310 | Woby Haus Online WWW.WOBYHAUS.CO.RS - Široka primena, za izvlacenje camaca iz vode, za izvlacenje drva... - Max vucno opterecenje: 1000 kg - Dužina sajle: 10 m -...
 9. feniks

  Bahati mamlazi

  Da li to, zver zvana "moša" podiže glavu? Svaki put se naježim, kada mi se neka budala "instalira" u rep. Onaj osećaj, kada ti hladna "zmija" krene uz kičmu. Tada sam spreman ići do kraja. Podseti me na, neko, prošlo, vreme. Pošto sam se na odraz u ogledalu već navikao.
 10. feniks

  Pogled unazad

  Naprotiv. Uočljivi smo. Ako ima ko da gleda. Tako da ona priča "nisam te video" ne drži uvek vodu. Lično volim kada me, u poslednje vreme, vozači ne vide uvek. Zbog učestale pojave namernog ometanja.
 11. feniks

  Pogled unazad

  Kako izgledamo u očima vozača. Ako isti ne smatra retrovizore, nepotrebnom, dodatnom opremom.
 12. feniks

  Bahati mamlazi

  Brzi prsti.
 13. feniks

  Bahati mamlazi

  Izvini Satelise. Trebao sam otvoriti novu temu. Ali, jbg. ciljah na analizu bahatosti pojedinih vozača. Jer nisam pristalica teorije zavere. 1 ovlašćeno lice-policajac 2 svetlosni znaci 3 saobraćajni znaci 4 pravila sobraćaja
 14. feniks

  Bahati mamlazi

  Bravo Savane. To im je standardno mesto (raskrsnica u Bogatiću). I stalan izvor prihoda, tokom cele godine..
 15. feniks

  Bahati mamlazi

  Ova slika i jeste skinuta sa društvene mreže. Odgovori i rasprava u vezi situacije na slici je veoma dubiozna. Tako da kada bi zamislili motocikl na poziciji automobila, nezgoda je neminovna i presecanje putanje sa "punim pravom" biva fatalno po motoristu. Inače postoje ovakve raskrsnice, i što je najgore putem sa prvenstvom prolaza se prolazi nesmanjenom brzinom "na žuto." Semafor reguliše saobraćaj. Autobus je dužan da propusti automobil. U slučaju da je semafor isključen ili neispravan, važe znakovi put sa prvenstvom prolaza i obrnuti trougao.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja