Jump to content

Moto Zajednica

Dusan2425

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Dusan2425's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav u pitanju je suzuki rf 600,motor posle nekih 5km voznje kad ga ugasim na minut i kad ga upalim motor pocninje da trokira jedva da se krece mora pun gas da mu se da da bi se malo kretao i radi sve dok se drzi gas kad se pusti motor se ugasi,kad ga spustim na nizbrdicu motor motor opet krene normalno da radi kad uhvati zalet ne znam sta bi moglo da bude.
  2. Pozdrav imam problem na motoru suzuki rf 600, posle 5km voznje kad ugasim motor na minut i kad ga upalim motor pocinje da trokira skoro da ne prima gas jedva se krece,i radi sve dok se drzi gas kad se ne drzim gas motor se gasi.jel zna neko sta bi moglo da bude
  3. Probaću sve je moguće
  4. Znam,sve su poredjane kako treba
  5. Lose je isao tad mi je majstor ocistio karburatore i zamenio svecice i radio je lepo mesec dana
  6. Pozrav u pitanju je suzuki rf 600,ocisceni karburatori zamenjene svecice i motor do skoro radio dobro i sad vidim da kad ga upalim cuje se kao da radi na tri mozda cak i na dva klipa i dalje on u voznji ne ide loss ne gusi se,ali kad mu zavrnem gas tacno se cuje da ne radi dobro.Jel zna neko sta bi moglo da bude
  7. I ja mislim da je relej samo ne znam sta i kako tu da proverim,mozda neki osigurač kod releja?
  8. Ma radi dugme nije zaglavilo
  9. Pozdrav,danas posle voznje motora kad sam ugasio motor motor je sam od sebe poceo da vergla i ako je iskljucen kontakt,kad je ukljucen kontankt sam od sebe upali,prestane da vergla jedino kad skinem klemu od akomulatora.Jel zna neko sta bi moglo da bude?
  10. Hvala,moguce da je to sutra cu da proverim pa javljam
  11. Pozdrav ljudi imam problem sa motorom suzuki rf 600, motor sam sad preko zime palio povremeno kad su bili suncani dani i juce sam isto hteo da upalim ali kad sam krenuo da palim motor samo vergla i ispraznio sam akomulator verglajuci skinuo sam rezervoar da pogledam svecice, pritom da naglasim svecice sam kupio pre mesec dana skinuo sam ih i ocistio sva od njih baca varnicu kupio sam i nov akomulatom i napunio rezervoar ali opet nista samo vergla i po neki put pukne iz auspuha ako zna neko resenje nek napise hvala.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja