RankoBg87 6482 Napisano Sreda u 20:25 Drug član, 2958 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi, malo mi fali, taj cosak mi onako za farbanje. Jedino me od toga odbije sto nemam drugi auto a treba mi, koliko sam puta o tome razmišljao, drugacije ih ne mozes naruciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1299 Napisano Sreda u 21:38 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan E pa trebao si. Taman da spojis lepo i korisno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 510 Napisano Sreda u 22:02 Zainteresovan, 177 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 1. 2026. at 12:09, Motorcyclist je napisao: Ponavlja se suđenje u slučaju producentkinje Pinka, koja je kolima udarila devojčicu Tako će se svima suditi do sudnjeg dana ili do zastare, po modelu Kertes On 20. 1. 2026. at 7:26, RankoBg87 je napisao: Kako je lepo mogao da nas slozi sve zbog cega, sviram mu a tele, somina gleda napred i ne okrece glavu. Ovako vozi svaki šleper na auto putu. Ništa čudno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2146 Napisano juče u 07:59 Drug član, 625 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, ske je napisao: muka mi je vise od ovakvih kretena koji ne kapiraju kako se krecu automobili oko njih Neverovatno je to što kao da svi imaju isti mentalni sklop i motoričke sposobnosti, pa kad već uleću tako rizično to rade maksimalno usporeno. Prvo što te iseče, onda umesto malo da požuri on/ona se vuče kao šepavi ker. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8669 Napisano juče u 08:27 -, 1882 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Kkovic said: Tako će se svima suditi do sudnjeg dana ili do zastare, po modelu Kertes A dobro on je predao svesku za odbacivanje optuzbi i za zastarelost za cigare. Ova ima samo dobre advokate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12060 Napisano pre 22 sati 4_tocka_i_karoserija, 2337 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ser je napisao: Ova ima samo dobrog gazdu Popravio sam ti ovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6482 Napisano pre 2 sati Drug član, 2958 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Juce pobednik dana, bmw 1, leva traka, svaler gas, blicnem da se skloni, reakcija ko kornjace od 150g, prodjem ga, nekim cudom auto mu dobije snagu i nabije mi se u branik i blica ko retard Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...