Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Drug član, 1425 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08

Izađem juče posle 20-ak dana pauze da provozam motorče, uključen migavac, čekam da se priključim na bulevar.
Skreće gospođa sa bulevara sa nekim SUV-om pravo na mene, nije me uopšte primetila... E onaj trenutak kad je videla da će da me udari i kad je zazevala u mene k'o tele u šarena vrata, pa namotala... A ja pa budala čekam da me udari (umesto da bežim desno), refleks k'o mrtav konj... 

Sačuvaj Bože, sreća pa je sve prošlo ok! :)

• Sviđa mi se 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3073 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere
31 minutes ago, Alexandra995 said:

A ja pa budala čekam da me udari (umesto da bežim desno)

Primetio sam i ja par puta u tako nekim situacijama po gradu, male brzine - kao u fazonu - ma neće valjda,a gledam i vidim da će da me udari, ne reagujem, a mogao bih. Nikad se nije desilo da me udari neko tako, ali opet - nije mi jasno zašto se tako zbunim i ukopam. Pa reaguj, beži, šta god - ne čekaj! Na većim brzinama mi se nikad nije desilo, na svaku naznaku opasnosti odmah reagujem.

Promenio član živke
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 471 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900
On 10/2/2024 at 11:02 AM, Pingvin37 said:

dolazi preozbiljan problem droge medju vozacima.

Ovaj problem egzistira poprilično odavno, samo je sada droga test rigorozniji. Najveći šok koji sam doživeo jeste kada sam saznao da registrovani heroinski zavisnici dođu sami kolima u drajzerovu na lečenje i kolima se vrate kući.

Nekoliko puta sam pričao već, bitno nam je samo da se pročita vest ŠOK, FOTO, VIDEO, a niko da se pozabavi ozbiljim istraživanjem i radom, ili rešavanjem problema na samom izvoru.

Neverovatno da niko ne reaguje da za početak barem registrovanim zavisnicima bude oduzeta vozačka dozvola dok se ne izleče. Apsolutno ništa nismo uradili da sprečimo takve da voze, a to važi i za alkohol, samo dobacujemo do toga da osudimo pojedinca. Kasnimo za svetom 40. godina

Promenio član Luka9905
  • Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 1816 postova
  • Motocikl: mali strom
pre 37 minuta, Luka9905 je napisao:

niko ne reaguje da za početak barem registrovanim zavisnicima 

Reagovanje bi otvorilo gomilu posla.Kako se postaje "registrovani"zavisnik?Sta je sa neregistrovanim?"Vikend" narkomani? 

Imalo bi tu X kategorija i potkategorija,uleteli bi u vrzino kolo,zato nece da pocinju.

• Drug član, 471 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900
17 minutes ago, ivica744 said:

Reagovanje bi otvorilo gomilu posla.Kako se postaje "registrovani"zavisnik?Sta je sa neregistrovanim?"Vikend" narkomani? 

Imalo bi tu X kategorija i potkategorija,uleteli bi u vrzino kolo,zato nece da pocinju.

To se veoma lako rešava, prvi prekršaj pod dejstvom narkotika oduzimanje dozvole na mesec dana, ponovljen droga test, ako je čist, vraća se vozačka dozvola uz obavezu vršenja mesečnih kontrola na svakih mesec dana u narednih 6. meseci. Ukoliko u tom periodu bude na nekom testu pozitivan, oduzimanje dozvole na 6. meseci sa obavezom dostave potvrde o izlečenosti radi vraćanja vozačke dozvole.

Neće da počinju jer ciljna grupa od njih to ne očekuje, ciljnoj grupi je dovoljno da kažeš bahati narkoman izazvao saobraćajnu nesreću i ciljna grupa kreće sa osudama i kreće da mu kune sve živo i mrtvo i zna kako bi postupalo prema takvima... Nikada se neće zapitati šta smo uradili da sprečimo takve. E sad, to je već i problem društva ne nužno vlasti, i tako...

Da ne filozofiram...

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 3

• Integrisan, 9744 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

To što momci hoćete je lepo u teoriji, praktično mu dodje kao da se po mraku traži igla u senu.

Nadjes je ako se slučajno ubodes :) 

E kad se ubodes ....ne bude dobro....tako da jbg

• Ne silazi, 1327 postova
  • Motocikl: Hornet 600
On 9. 10. 2024. at 9:38, Luka9905 je napisao:

da registrovani heroinski zavisnici dođu sami kolima u drajzerovu na lečenje i kolima se vrate kući.

Ja još nisam čuo da neki heroinski zavisnik vozi kola u smislu da ih odavno nije prodao za dop.:D

U Drajzerovoj se leče svakakve zavisnosti ne samo od droge.

• Zainteresovan, 525 postova
  • Motocikl: k9

Jeste ovaj "kolega" mozda iz kategorije bahatih, ali ne moze ni ovaj policajac da stoji ovako sa strane i samo da mahne rukom kao da te zaustavi. Zna se kako se zaustavlja, tako da ovaj i nije treba da mu stane. e sad, ovde je ovaj prst malo problematican.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 570 postova
  • Motocikl: V2- americki
pre 44 minuta, Motorcyclist je napisao:

Ko je ovaj "frajer"? 🙄

WWW.INSTAGRAM.COM

7,160 likes, 136 comments - anesstrikovic_ on October 10, 2024

Buzdovan, sa 7k lajkova:grr:. Jos i na Instagram stavlja😆

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• Drug član, 1237 postova
  • Motocikl: Lep
1 hour ago, vex said:

Buzdovan, sa 7k lajkova:grr:. Jos i na Instagram stavlja😆

Ajde sto nije stao, ali sto ih napusava nije bas fora. Umeju i oni da budu korektni prema nama i kad damo gas i sve. Al sto kaci na svoj instagram, e to je posebna prica hahah :D 

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 108 postova
  • Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r
4 hours ago, Abi said:

Ajde sto nije stao, ali sto ih napusava nije bas fora. Umeju i oni da budu korektni prema nama i kad damo gas i sve. Al sto kaci na svoj instagram, e to je posebna prica hahah :D 

Lik sam kaci dokaze za optuzbu sa sve punim imenom i fotkom za identifikaciju 😂 

• Drug član, 1611 postova
  • Motocikl: SMC 300

Ma zna se s pandurima, Bijelo Polje nije veliko. Tak o se valjda pozdravljaju , a da ispadne smeker objavi to na drustvenim mrezama.

Posle ih casti sa 10 kod Senca.

• Sviđa mi se 3
  • Haha 1

• Drug član, 649 postova
  • Motocikl: Nmax 155

Ne znam da li je ovde štela ili nešto drugo, ali šta se danas sve pretrpi i prećuti zbog pišlivog novca je čudo. Nekad se zbog ružne reči gubila glava, pradeda odsekao uvo nekom što je dobacivao njegovoj dami na korzou. Zakon štiti te provokatore i onda se normalan čovek zapita što da robijam ili plaćam odštetu zbog budale, ali što kažu od govnjivu motku ni pancir ne pomaga.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1237 postova
  • Motocikl: Lep
1 hour ago, vucko23 said:

Ne znam da li je ovde štela ili nešto drugo, ali šta se danas sve pretrpi i prećuti zbog pišlivog novca je čudo. Nekad se zbog ružne reči gubila glava, pradeda odsekao uvo nekom što je dobacivao njegovoj dami na korzou. Zakon štiti te provokatore i onda se normalan čovek zapita što da robijam ili plaćam odštetu zbog budale, ali što kažu od govnjivu motku ni pancir ne pomaga.

Vucko brate, i deda je malo otisao u krajnost :D

Promenio član Abi
  • Haha 1

• Drug član, 649 postova
  • Motocikl: Nmax 155

Ipak neki red treba da postoji i međusobno poštovanje, čim se popusti obično završiš tako što svaka budala istrese vreću govana direkt tebi na glavu. Nekada su muškarci bili kavaljeri i zaštitnici, a za ovo danas i pogotovo šta nas očekuje sačuvaj Bože.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja