RankoBg87 2646 Napisano Septembar 26 Drug član, 1601 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Evo klip od juce i jutros. Klip 2 od juce, klip 1 os jutros Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8287 Napisano Septembar 29 (promenjeno) Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sudar na autoputu za NS.. Bagra nece da napravi prolaz, takozvani koridor života, pogledajte u retrovizoru gde je majmuncina u odnosu na mene, još su zaustavnu blokirali, vatrogasci mic po mic... Ovaj narod je prsao! Evo sad i hitna... Promenio Septembar 29 član ProMaster 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3520 Napisano Septembar 29 Malinar u pokusaju, 1689 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da tu opstrukciju niko ne pravi namerno, jednostavno manjak intelekta je po sredi. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13969 Napisano Septembar 29 moto merkat °°, 4874 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Svim hitnim sluzbama na branike bul barove kao ameri i ko zakrci sutati bagru u kanal. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8287 Napisano Septembar 29 (promenjeno) Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, milomir22 je napisao: Mislim da tu opstrukciju niko ne pravi namerno, jednostavno manjak intelekta je po sredi. Manjak kazni moj prijatelju. Da je saobraćajna sad zvala jos jednu patrolu i da je bagra dobila po 1000e kaznu, znaš kad bi ponovo, nikad. Ovako dok se neko bori za život ili mu gori auto, ti čačkaš nos u zaustavoj... Promenio Septembar 29 član ProMaster 2 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3520 Napisano Septembar 29 Malinar u pokusaju, 1689 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan To svakako, ništa čoveka ne može naučiti pameti kao novčana kazna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Septembar 29 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I edukacija. Kada bi se svaki dan vrteli na tv-u kratki skečevi o saobraćaju, šta se može unaprediti, npr i taj koridor života (mnogi i ne znaju šta je to), i to non stop da se vrti, kao reklama za kredite ili kladionice, ne 5 dana već godinu dana, 7 puta na dan, verujem da bi ušlo u podsvest vozača svih kategorija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8287 Napisano Septembar 29 Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, nema to efekta. Prvo mi je palo na pamet, zasto degenerici na portalima na autoputu reklamiraju EXPO 2027. Umesto da bude uputstvo za ovakve stvari, kao sto je u SLO i HR, a onda shvatiš da od toga nema ništa i da samo drmanje po džepu može nesto da uradi. Ispostavilo se da je neki debil sa BMW oduvao devojku i dečku u Puntu, nakon čega su udarili u ugradu i zapalili se, auto izgoreo skroz, oni su na sreću ok, ali da je bilo šta ozbiljnije, ne znam sta bi bilo, hitna je ovako kao na slici iz mog posta stajala bar 10 min, tu oko nas, plus sam ja na 600-800m od mesta sudara, plus iza koliko im je trebalo.. Za rezultat može da bude ono najgore, jer neki pametni rešio da čuči u zaustavnoj. Ostali su glupi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kick88 65 Napisano Septembar 29 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: BG Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Tamo gde je ljudski zivot uvek bio bezvredan, moramo da se suocavamo sa nekim cudnim problemima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1415 Napisano Septembar 29 (promenjeno) Drug član, 556 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, bdada je napisao: Svim hitnim sluzbama na branike bul barove kao ameri i ko zakrci sutati bagru u kanal. I pošalješ ovo da im čisti put Nadam se da se autor neće ljutiti, evo još jednog slučaja "nisam te videla" Promenio Septembar 29 član admiki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3520 Napisano Septembar 29 Malinar u pokusaju, 1689 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, prebrzo je i on filtrirao. Prošle godine, krajem jula, drugar i ja krenuli u Bansko i na granici sa Bugarskom se provlačimo kroz kolonu od 8 km, Turci krenuli kući. 2 metra ispred mene Turkinja otvori širom vrata, stao sam, ali knap. Izvinjava se ona, jbg, ne očekuju nas tu, čim stoji kolona, mora lagano. Pritom, ne mislim da je MilosHD jurcao ovde na snimku, vidi se da uglavnom prati ostale automobile, ali kad filtrira, što po našem zakonu nije dozvoljeno, mora lakše. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Septembar 30 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj mamlaz je ovo ladno stavio na net da svi gledaju njegovu bahatost i bruku zarad jebenih klikova. Impresivno... 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10964 Napisano Septembar 30 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan JBG za sam udarac ona je kriva.Inace za sve ostalo je on.Jurca kroz guzvu izmedju automobila.Sam je kriv,a i bahat vec na snimku.Verovatno i u zivotu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15342 Napisano Septembar 30 Ne silazi, 1156 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što umesto te žene u kolima nisu bili neki isti kao i on samo u G klasi. Ne bi bio raspričan a i snimanje ne bi bilo dozvoljeno dok pucaju šamari. To je jedini način da shvati da se u saobraćaju ne divlja. A zbog ovakvih mamlaza smo prokuženi. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 23 Napisano Septembar 30 U prolazu, 57 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Blaza je napisao: I edukacija. Kada bi se svaki dan vrteli na tv-u kratki skečevi o saobraćaju, šta se može unaprediti, npr i taj koridor života (mnogi i ne znaju šta je to), i to non stop da se vrti, kao reklama za kredite ili kladionice, ne 5 dana već godinu dana, 7 puta na dan, verujem da bi ušlo u podsvest vozača svih kategorija. Ne znam uopšte da li je rettungs weg u skladu sa našim zobsom ili je predviđeno da hitne službe koriste zaustavnu traku. Ranije su najveće kazne bile za vožnju zaustavnom, pa su ljudi i dalje vozili… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12455 Napisano Septembar 30 (promenjeno) Ne silazi, 7283 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne pravi sebi ni vreme ni prostor, blebeta dok vozi, reakcija katastrofalna. Promenio Septembar 30 član Alekre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8287 Napisano Septembar 30 Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Due je napisao: Šteta što umesto te žene u kolima nisu bili neki isti kao i on samo u G klasi. Ne bi bio raspričan a i snimanje ne bi bilo dozvoljeno dok pucaju šamari. To je jedini način da shvati da se u saobraćaju ne divlja. A zbog ovakvih mamlaza smo prokuženi. Vidi koliko god da se slažem u vezi njega, ne mogu da pravdam nekog ko mota volan bez da pogleda u retrovizor.l ili preko ramena.. Recimo kad gledas ovo, vidiš da ce auto da krene, mene je voznja po gradu naucila da kad vozim ovako, ne gledam vozila, nego tockove, da li ce da skrenu, krenu, to ti da vremena za reakciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15342 Napisano Septembar 30 Ne silazi, 1156 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kad voziš po mraku ne možeš da očekuješ da će neko u poplavi farova baš da uoči motocikl koji se provlači na sve moguće načine velikom brzinom u konkretnom slučaju. Ali ono "eto dešava se" setilo me je kad su dva mamlaza srušila staricu na pešačkom. I dižu je sa kolovoza uz iste reči samo da odmagle što pre. Ne dešava se to što smo bahata stoka već je viša sila i što se neko našao u datom trenutku na pogrešnom mestu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 30 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vozi on uopste brzo, gledajuci druge automobile. Samo sto nepravilno dozira brzine i lose manipulise gasom. Pa to zvuci "mangupski". Ocekivao je da su svi stali, a morao je znati da uvek postoje oni koji maltene iz mesta skrecu u druge trake, misleci da ce proci brze (bas takvi su najveci problem motoristima za filtering) sto zbog toga sto zacepe prostore izmedju kolona vozila, sto zbog toga sto se ovo desava. A ti iz Mercedesa G klase (kolega je dao primer sta bi bilo kad bi bilo), moraju da znaju da i mnogi bajkeri imaju neko oruzije sa sobom, tako da, ne treba uterivati strah nekom mafijom i samarima, jer nikad ne znas ko je lik ispod kacige. A ima ih jezivih, nisu svi kao ovaj razuzdani decak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10964 Napisano Septembar 30 (promenjeno) Ne silazi, 2188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan G klasu voze kriminalci,znaju da biju.I ma ih vise. Promenio Septembar 30 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
admiki 1415 Napisano Septembar 30 Drug član, 556 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Due je napisao: Kad voziš po mraku ne možeš da očekuješ da će neko u poplavi farova baš da uoči motocikl koji se provlači na sve moguće načine velikom brzinom u konkretnom slučaju. Ima i toga u ovom slučaju. Moram da napomenem kad sam napisao "nisam te videla", nisam mislio loše prema djevojci. Vidi se da je dala žmigavac. Moguće je da ga stvarno nije vidjela, odnosno nije shvatila šta gleda u retrovizoru od blještanja ostalih farova. Koliko sam ja shvatio iz komentara, ovo mu je već 5-6 udes sa motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15342 Napisano Septembar 30 Ne silazi, 1156 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, cezarpa je napisao: G klasu voze kriminalci,znaju da biju.I ma ih vise. I zakon je na njihovoj strani. Uvek. Razmišljajte o tome, nadam se da vam je jasno gde živite? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Septembar 30 Prijavi odgovor kao problematičan Od sad idem autobusom onda. Da ne rizikujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3520 Napisano Septembar 30 Malinar u pokusaju, 1689 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, admiki je napisao: Koliko sam ja shvatio iz komentara, ovo mu je već 5-6 udes sa motorom. Ovo mu je 2. udes motorom, u prvom su mu oduzeli prednost i mnogo je gore prošao nego u ovom slučaju. Pre 1 sat, Pingvin37 je napisao: Ne vozi on uopste brzo, gledajuci druge automobile. Samo sto nepravilno dozira brzine i lose manipulise gasom. Pa to zvuci "mangupski". Slažem se, to sam i napisao, za nijansu je brži od ostatka saobraćaja, što je po meni, skroz ok. Samo prebrzo filtrira i tu je sranje nastalo. Kad ih vidim kako ovako samouvereno idu izmedju automobila u mestu, dok gledam snimak, hvata me jeza, sve očekujem sada će neko da se prestroji ili neki saputnik da otvori vrata i izadje iz kola, jer živi tu negde blizu i da nastavi dalje pešaka. Po meni, ovde i on snosi deo krivice, jbg, kako je tako je, filtriranje je zabranjeno i tačka. A gospoja, i u gomili farova, treba da vidi da joj se taj jedan približava, što nije nemoguće da je malo bolje pogledala i bila malo strpljivija za volanom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8367 Napisano Septembar 30 4_tocka_i_karoserija, 1867 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Malo je komplikovano za opisivanje, ali prosto moram da podelim jer sam u trenutku nastanka kompletne situacije bio baš u neverici. Elem, na slici dole je prikaz mesta gde ja svakodnevno izlazim na Ibarsku. Plava konstrukcija iznad magistrale je pešačka pasarela koju su debili tako postavili da užasno utiče na preglednost, - zelene linije označavaju realnu ulicu koja se uključuje na Ibarsku - desno je "brisani prostor" - prilično nedefinisana površina, asfaltirana nekad "na foru" - jedan lik je bukvalno zaravnao brdašce, i "isdejstvovao" da se sve asfaltira da bi bio bolji prilaz njegovom tadašnjem stovarištu. - levo, bele linije, je parking prodavnice/robne kuće Situacija se odvija ovako... Ja prilazim ulicom, pravac obeležen belom strelicom, stajem iza plavog auta (1) koji stoji i čeka da se uključi levo na magistralu (uključen migavac). S njegove desne strane uz samu Ibarsku, iako je ceo prostor prazan, stoji parkiran Mercedes A klasa (2), nema nikog u njemu - dodatno pogoršava preglednost. Taman da ga opsujem jer je debil, iza njega, nakon što došao iz istog pravca kao i ja staje kamion sa upaljenim levim migavcem (3), i po vozaču je jasno da i on hoće levo na ibarsku!!!????? Vidim da mu je otvoren vozačev prozor, uz laganu psovku spuštam suovozačev prozor da mu dreknem da se skloni jer ne vidimo ništa od njega (manje-više redovna pojava da se debili tako nameste i uoopšte ne kapiraju da blokiraju pogled dok im ne spomenem familiju) Međutim, u tom trenutku, gospođa u godinama izlazi sa parkinga sa leve strane, upaljen levi migavac, i staje tako da sad već potpuno blokira ulicu (4) i čeka da se uključi na ibarsku, levo. Jes' da tu izlazim na Ibarsku već "decenijama", i nagledao sam se svega na toj raskrsnici, ali sam sedeo u kolima, gledao levo-desno, i pitao se da nije možda skrivena kamera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...