Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• 4_tocka_i_karoserija, 1868 postova
  • Motocikl: -

U celom slučaju meni je najinteresantniji ovaj što ih snima.

Očigledno ih čeka u zaustavnoj traci, i kreće kad su i oni naišli - bilo bi zanimljivo čuti objašnjenje...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 46 postova
  • Motocikl: Uskoro stize

Pa s obzirom da je neko vreme tako vozio, mozda ga je snimatelj uocio ranije i samo cekao na znegodu koja je bila neminovna. Svakako je prvenstveni trebao pozvati nadleznu sluzbu...

Sent from my Pixel 6 using Tapatalk

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 374 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger Sport 660
pre 54 minuta, Sharky - Alex je napisao:

Ovo je namerno uradjeno, i ovaj sto snima je verovatno sa njima, cekao ih i krenuo sa njima.

Dovoljno je da udjes na autoput kako treba napravis polukruzno i nazad i eto te u kontra smeru, tu je spas jedino da te vidi policija i da reaguje ali koja je sansa da je policija bas tu

To mi je logicnije, da se okrenuo na sred AP, jer kao sto rekoh, do prvog moguceg iskljucenja (njegovog ukljucenja) ima dosta da se vozi. Gotovo nemoguce toliku deonicu preci u suprotnom smeru autoputa (nedelja popodne) bez (ranijeg) incidenta.

Ne znam sta bi rekao za snimak, deluje da ovi sto snimaju su isto iznenadjeni, moguce da je slucajnost. Da su stali kad su videli budalu da nesto petlja na autoputu, okrece se, krenuli da snimaju za njim i eto...

Odbijam da poverujem da je u ovo ukljuceno vise bolesnih umova od ovog jednog za volanom.:ups:

• Svrati ponekad, 374 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger Sport 660

Ma dobro, naravno suvozac... Ali opet, mozda mase rukom, moli za pomoc dok ga ludak vozi u smrt... Ne znam, necu da okrivljujem... Ovako vidim jednog sigurnog krivca!

Voleo bih da saznam pozadinu ovoga. Kako se ne bih potresao? Umesto tog belog auta je mogao biti moj, sa malim detetom na zadnjem sedistu. Mislim strasno je svejedno, neki nevini ljudi su bili u tom autu, nadam se da ce se oporaviti i proci bez tezih posledica...

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1763 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT

Slazem se u potpunosti.

ovaj je kaznio sam sebe, a nastradase i neduzni.

U buduce ovo treba kaznjavati kao svestan pokusaj ubistva. I oduzimanje dozvole dozivotno.

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Pre desetak godina motociklista (inače profesor likovnog iz Niša), nakon pauze sa drugarima pored auto puta, iz čista mira sedne na motor i namerno krene u suprotnom smeru i nakon par kilometara se (punom brzinom) direktno sudari sa autom.

Pogine i on i dvoje ljudi u autu.

Niko pojma nema šta mu je u momentu "kvrcnulo" u glavi da to učini.

p.s.

A što se konkretnog događaja tiče, suvozač iz Punta nije mahao, nego je svo vreme u ruci držao telefon i snimao vožnju. 

Dakle, očigledno nije slučajnost u pitanju, nego namera.

Promenio član zika56
  • Sviđa mi se 1
  • Tužan 2

• Drug član, 380 postova
Pre 2 sati, cikamike je napisao:

Ma dobro, naravno suvozac... Ali opet, mozda mase rukom, moli za pomoc dok ga ludak vozi u smrt... Ne znam, necu da okrivljujem... Ovako vidim jednog sigurnog krivca!

Voleo bih da saznam pozadinu ovoga. Kako se ne bih potresao? Umesto tog belog auta je mogao biti moj, sa malim detetom na zadnjem sedistu. Mislim strasno je svejedno, neki nevini ljudi su bili u tom autu, nadam se da ce se oporaviti i proci bez tezih posledica...

Pošto su iz Debeljače kao i ja, znam ih obojicu. E sad ovaj što je poginuo čovek sa ozbiljnom dijagnozom težih psihičkih problema. Slabo sam ga viđao ali znam da je pio dosta, da li je koristio još šta ne znam selo priča svašta. Onaj momak na suvozačkom je kum sa mojom pokojnim šurakom i bolje ga znam i on je po prilično voleo da popije. Žao mi je ima malu ćerku oko desetak godina, a od one lujke nije se moglo ništa drugo ni očekivati.

Nije mi samo jasno kako je ovaj još uvek mogao da ima dozvolu, nije bio sposoban ni za biciklu.

Promenio član shlem
  • Zbunjen 2
  • Tužan 8

• Drug član, 2917 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750

Sto negdje procitah, trebalo bi stavljati one zube na ulaz u kontra smijer, pa odma da pocijepa gume.

Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 316 postova
  • Motocikl: Versys 650

Ne znam šta policija može da uradi u ovom slučaju, prosto nije situacija koja je normalna.  I da se mimoiđu sa njim, šta da rade, da okrenu na sred autoupta i da krenu i oni u kontru za njim?
Prošle godine sam imao situaciju na avalskom putu, odmah na izlazu iz Ralje. Približavam se autu koji vozi očigledno kompletno pijan/drogiran čovek, seče svaku levu krivinu u potpunosti, a svaku desnu produži malo u kontra traku, pravo je čudo da nije na nekog naleteo. Na pravcima sam vozio pored njega pokušavajući nekako da ga nateram da stane, kočio sam ispred njega pokušavajući da ga usporim, ništa.  Stao sam i zvao policiju, dosta ležeran razgovor sa njihove strane objasnio sam šta i gde se dešava.  Prošli smo ceo put, do Avale, prošli celu Avalu, policijsku stanicu u Belom Potoku, i onda je on skrenuo tamo negde kod Sučevića.  Ni traga od policije, očekivao sam da će barem da izađu ispred stanice i da ga na neki način zaustave.   Bukvalno sam se tresao u svakoj krivini očekujući najgore.

Promenio član Sveti Atila
  • Sviđa mi se 1

• Ne silazi, 7309 postova
  • Motocikl: TDM 900
1 hour ago, Sveti Atila said:

Ne znam šta policija može da uradi u ovom slučaju, prosto nije situacija koja je normalna.  I da se mimoiđu sa njim, šta da rade, da okrenu na sred autoupta i da krenu i oni u kontru za njim?
Prošle godine sam imao situaciju na avalskom putu, odmah na izlazu iz Ralje. Približavam se autu koji vozi očigledno kompletno pijan/drogiran čovek, seče svaku levu krivinu u potpunosti, a svaku desnu produži malo u kontra traku, pravo je čudo da nije na nekog naleteo. Na pravcima sam vozio pored njega pokušavajući nekako da ga nateram da stane, kočio sam ispred njega pokušavajući da ga usporim, ništa.  Stao sam i zvao policiju, dosta ležeran razgovor sa njihove strane objasnio sam šta i gde se dešava.  Prošli smo ceo put, do Avale, prošli celu Avalu, policijsku stanicu u Belom Potoku, i onda je on skrenuo tamo negde kod Sučevića.  Ni traga od policije, očekivao sam da će barem da izađu ispred stanice i da ga na neki način zaustave.   Bukvalno sam se tresao u svakoj krivini očekujući najgore.

Može američka na primer. Oni imaju dežurna vozila za te stvari. 

• Drug član, 1624 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Dva gospodina danas 

Udes, crni prosao kroz STOP, redovno to rade, 90% njih ne staje nego proleti. 

Ovaj drugi je sigurno na telefonu. 

• Tužan 1

• Drug član, 905 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV

Pre x godina, uključujem se kod Zmaj pumpe na autoput ka gradu, klasično uključuenje na autoput pod oštrim uglom, da čovek ne pogreši jelte - žena ispred mene uključuje levi migavac i uredno se uključuje u svoju zamišljenu desnu traku prema aerodromu, brzu traku ka gradu :haha1:

Srećom je brzo skapirala da nešto nije ok, ovi ostali svi stali i pustili je da se okrene... 

• Zbunjen 1

• Drug član, 1857 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
pre 3 minuta, Mr_Wolf je napisao:

Pa kod nas je opštepoznato da sva 4 daju imunitet od svega. Nešto poput cheat koda u igricama.

I natpis DOSTAVA... 

GOD MODE - ACTIVATED 

• Sviđa mi se 7

• Drug član, 805 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25

Pili pivo kažu... ja bih ga za muda obesio na Terazijama, za primer.

NOVA.RS

Nenad K., suvozač iz automobila "fiat", saslušan je na okolnosti saobraćajne nesreće koja se...

• Drug član, 2917 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750

Nebitni kreteni, niko da napise kako je neduzna zena koja je povredjena!

Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja