milomir22 3559 Napisano Octobar 16, 2022 Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Mr_Wolf said: Usled frke sa gumom juče sam skroz zaboravio na ovog profesionalca vrednog pomena. Čoveku su se otvorila vrata na tovarnom delu i odlučio je da stane po sred magistrale da ih zatvori. Bez ikakvih indikatora da je ustvari stao. Zašto li je stao posred puta, da ga pita čovek. Imao desno prostora koliko hoćeš. Koliko glupih ljudi ima to više nije normalno, internet generacije valjda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Octobar 16, 2022 (promenjeno) Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ima likova koji ne zasniraju ceradu sa strane, pa ona leti pored kamiona,pa mu u susret dodjes kamionom i ona opali tvoj retrovizor a tebi otvoren prozor pa staklo po glavi. Ne pitaj kako znam Promenio Octobar 16, 2022 član Vampa 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8456 Napisano Octobar 17, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1882 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, Mr_Wolf je napisao: Ne znam, navigacija kaže da su za brzinu Ma to je ubačeno jer tu često stoji policija sa tronošcem. Ima više takvih lokacija gde navigacija pišti a ja znam da nema kamera. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano Octobar 17, 2022 (promenjeno) Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Na Waze-u koji koristim postoji razlika između fiksnih kamera i mobilnih patrola. Ova je označena kao fiksna kamera za brzinu. Ja svakako računam da mi je jeftinije da usporim nego da utvrđujem ko je u pravu, ali nemojte da se zanosite da to što stoji patrola ne znači da nema i fiksnog radara. I na Jurija Gagarina kod buvljaka stoji fiksni radar već 10 godina, pa se patrola redovno zavuče ispod mosta malo dalje. U slučaju silaska sa novog mosta patrola gađa dalje od fiksnog radara - na samom silasku gde ljudi najbrže i voze. Promenio Octobar 17, 2022 član Mr_Wolf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Octobar 19, 2022 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ne znam ni kako bi objasnila ovu situaciju , bahačenje , nemanje mozga. .. Leštane pravac ka raskrsnici , ispred mene automobi i autobus ... Devojka u puntu koja hoce nece da obidje autobus , hoce nece ,hoce nece ... Razmisljam se sta raditi , da li krenuti za njom ili cekati ... U tom trenutku gledano sa leve strane prednjeg trapa pojavljuje se auto , baja vozeci u rikverc i to preko obe trake ciljano parkira auto na prostor preko puta perionice.. Ne znam da li sam dobro objasnila ali situacija bi bila katastrofalna da je neko od nas dve krenuo da obilazi bus.. napominjem isprekidana linija ,dozvoljeno preticanje , normalna voznja... I zbog nenormalnog klinca kom je palo na pamet da uradi nesto sto nikada u zivotu nisam videla ... Otislo sve dodjavola .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15819 Napisano Octobar 19, 2022 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Goco da znades sledeće.....od okretnice tramvaja, sve dok se ne prodje Boleč gotovo da nema preticanja. Mnogo je raznoraznih radnji sa obe strane, kafica, pumpi, perionica, stovarista, bankomata, marketa ....blenu, traže i ne da nas ne vide nego nismo im ni na kraj "pameti". Mrzim taj deo sve dok ne dodjem do plantaže. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Octobar 20, 2022 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Satelis je napisao: Goco da znades sledeće.....od okretnice tramvaja, sve dok se ne prodje Boleč gotovo da nema preticanja. Mnogo je raznoraznih radnji sa obe strane, kafica, pumpi, perionica, stovarista, bankomata, marketa ....blenu, traže i ne da nas ne vide nego nismo im ni na kraj "pameti". Mrzim taj deo sve dok ne dodjem do plantaže. Od okretnice tramvaja uopšte ne idem kada vozim ka Smederevu , idem auto putem pa Bubanj Potok kroz Leštane... Na taj deo sam mislila ali generalno ne zna se koji je gori ... Cuvajmo se 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Octobar 20, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan @NolankaProduži još malo autoputem, pa preko Vrčina na Zaklopaču. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4002 Napisano Octobar 20, 2022 Drug član, 914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Malopre idem Južnim bulevarom, gornji deo. Ispred mene autobus pa auto iza njega i ja. Idemo 40ak kmh jer se bližimo semaforu na kom je crveno. Uz desnu ivicu paralelno stoji 500L, vidim gospođa kucka poruke. Iz čista mira bez sklanjanja pogleda sa telefona i obraćanja pažnje na saobraćaj, bez žmigavca - odluči da se i ona uključi u kolonu i to baš u mene, kao da ne postojim. Mala brzina i pomerim se ulevo. Krećemo se i dalje ka semaforu, ja ispred nje, gledam je u retrovizor i ona sve vreme kuca poruke ili šta već, ne gleda na put uopšte, sve mi bliža zadnjem točku!!! Kako kolona usporava pred semafor ona ništa, samo u telefon gleda. Ja se pomerim skroz levo i gospođa lagano naguzi auto ispred mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Octobar 20, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Неискусно, могао си да се наместиш, да те нагузи, па да тражиш задовољење. 2 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16949 Napisano Octobar 20, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3634 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, QmBGD je napisao: Malopre idem Južnim bulevarom, gornji deo. Ispred mene autobus pa auto iza njega i ja. Idemo 40ak kmh jer se bližimo semaforu na kom je crveno. Uz desnu ivicu paralelno stoji 500L, vidim gospođa kucka poruke. Iz čista mira bez sklanjanja pogleda sa telefona i obraćanja pažnje na saobraćaj, bez žmigavca - odluči da se i ona uključi u kolonu i to baš u mene, kao da ne postojim. Mala brzina i pomerim se ulevo. Krećemo se i dalje ka semaforu, ja ispred nje, gledam je u retrovizor i ona sve vreme kuca poruke ili šta već, ne gleda na put uopšte, sve mi bliža zadnjem točku!!! Kako kolona usporava pred semafor ona ništa, samo u telefon gleda. Ja se pomerim skroz levo i gospođa lagano naguzi auto ispred mene... Kod žena vozača je jedina pozitivna osobina što uglavnom ne voze brzo i agresivno (pa shodno tome retko izazivaju teške nesreće), ali su u saobraćaju nepažljive i potpuno nepredvidive. 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4002 Napisano Octobar 20, 2022 Drug član, 914 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo, da ne bude samo kako su kod nas sudovi blagi...: ODLUKA JE DONESENA Ubici Šabana Šaulića SMANJENA KAZNA, ovo je razlog WWW.BLIC.RS Odluka je donesena zbog činjenice da je sudski proces trajao dugo. Takođe, uzeto je u obzir da se optuženi pokajao i to što nema dosije. Pijan i drogiran za volanom ubio 2 osobe, jednu teško povredio i dobio 3 godine... Užas. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Octobar 20, 2022 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, nafetS je napisao: @NolankaProduži još malo autoputem, pa preko Vrčina na Zaklopaču. Preko Zaklopače samo kad se mora , toliko je asfalt klizav da nije normalno ali je generalno lepa putanja , šteta uklizali traktori hahahahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7691 Napisano Octobar 20, 2022 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, GR 46 je napisao: I zbog nenormalnog klinca kom je palo na pamet da uradi nesto sto nikada u zivotu nisam videla ... Otislo sve dodjavola .... Svakakvi su se tu doselili... Taj kraj je jednostavno takav, celo Lestane. Cudni mnogo ljudi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3559 Napisano Octobar 20, 2022 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1702 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, QmBGD said: Evo, da ne bude samo kako su kod nas sudovi blagi...: ODLUKA JE DONESENA Ubici Šabana Šaulića SMANJENA KAZNA, ovo je razlog WWW.BLIC.RS Odluka je donesena zbog činjenice da je sudski proces trajao dugo. Takođe, uzeto je u obzir da se optuženi pokajao i to što nema dosije. Pijan i drogiran za volanom ubio 2 osobe, jednu teško povredio i dobio 3 godine... Užas. Svuda u svetu se na krivca saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom gleda sa strane olakšavajućih okolnosti. Razlog je jasan, taj generalno nije više opasan po okolinu kao višestruki silovatelji, ubice, lopovi,... A večina njih se jako opameti u saobraćaju i ne prave gluposti. Zatvor košta i svaki zatvorenik je jako skup za državu. Iz tih razloga se pomiluju, pa dodje novi predsednik i smanji kazne gomili zatvorenika i sl. Promenio Octobar 20, 2022 član milomir22 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 356 Napisano Octobar 20, 2022 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, GR 46 je napisao: Preko Zaklopače samo kad se mora , toliko je asfalt klizav da nije normalno ali je generalno lepa putanja , šteta uklizali traktori hahahahahah Nisam prosao tuda da nema nesto prosuto po putu, po sred, sto ispada iz prikolica itd. Izbegavam iako jeste pitanja dobra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Octobar 20, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ser je napisao: Svakakvi su se tu doselili... Taj kraj je jednostavno takav, celo Lestane. Cudni mnogo ljudi... Al što ja mrzim onaj potez od kaludjerice pa do malo ispred radmilovca gde se konstantno sliva/izliva septička i teče ulicom. Pre 8 sati, Zuba87 je napisao: Неискусно, могао си да се наместиш, да те нагузи, па да тражиш задовољење. Ovo je iskusno al od strane jednog kavezara .... Višnjička, duple trake, svaki dan vozim u isto vreme pa već popamtio kola i ko kako vozi. Svaki dan oko 17h se pojave baje na trotinetima, njih dvojca. Trotineti tjunirani, neki veliki, nisu ovi klasicni. Oni kacige, stitnici za kolena i laktove, rukavice i sva ostala prateca fensi oprema. Obilaze kolenu, zavlače se u dupe ko da voze zglobni bus ili šleper, prvi na semaforu ..... Situacija ... kreni stani, prva druga ... baja jase nekom mučeniku na zadnjem braniku, pali se crveno i kolona staje. Ne znam koji je kavez u pitanju al kad se upali zeleno baja potera kavez malo zustrije i dade fore ovom na trotku da se zaleti a onda nabode na kočnicu i ukopa se u mestu a onda pun gas u prvoj i upisa se nekih 10ak metara. Zapali gume .... A fensi baja na trotku kad se ovaj ukopo u mestu u strahu zabode prednju, uvise se oni prednji točkići a zadnji ih preskočiše i napravise salto za medalju. Mukica zaplivo po asfaltu. Nije lepo smejati se tudjoj nesreći al dobi ono što je tražio danima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Octobar 20, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan A fensi baja na trotku kad se ovaj ukopo u mestu u strahu zabode prednju, uvise se oni prednji točkići a zadnji ih preskočiše i napravise salto za medalju. Mukica zaplivo po asfaltu. Nije lepo smejati se tudjoj nesreći al dobi ono što je tražio danima. Od tebe ne čudi više ništa... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Octobar 20, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, samo sam dao levi migavac i obisao ga lagano bez da sam ga pogledao .... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7653 Napisano Octobar 20, 2022 Drug član, 2929 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, milomir22 said: Zatvor košta i svaki zatvorenik je jako skup za državu. Iz tih razloga se pomiluju, pa dodje novi predsednik i smanji kazne gomili zatvorenika i sl. Vecina zatvora posjeduje ekonomije, tako da uz dobro rukovodjenje budu jos i u plusu. Sudjenja, vozanja, obezbedjenje je druga stvar i dosta kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Octobar 20, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, zika56 je napisao: Kod žena vozača je jedina pozitivna osobina što uglavnom ne voze brzo i agresivno (pa shodno tome retko izazivaju teške nesreće), ali su u saobraćaju nepažljive i potpuno nepredvidive. I veliki su arčitelji kola ,pre svega menjačkog sklopa. Grebatorke okoline kvake spolja i unutra, unistiteljke volana i svih prekidača. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Octobar 20, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, punisa 16 je napisao: I veliki su arčitelji kola ,pre svega menjačkog sklopa. Grebatorke okoline kvake spolja i unutra, unistiteljke volana i svih prekidača. I onda neko u oglasu napise žena vozila, nemam nista protiv toga al mi nije jasno zasto bi to bila prednost prilikom prodaje. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3719 Napisano Octobar 20, 2022 Astro Puki krsi sva pravila!, 918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, travelman je napisao: I onda neko u oglasu napise žena vozila, nemam nista protiv toga al mi nije jasno zasto bi to bila prednost prilikom prodaje. Upravo tako. Ja sam pre otprilike 4-5god kupio golfa sa nepunih 60 000km sa DSG menjacem VII stepenim od poznate vlasnice u Nemackoj. Moja zena ga je vozila do 93 000km. I saranile su ga. Moralo da se otvara radi...,da ga je vozio neki muskarac verujem da bi se kvar kasnije desio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7691 Napisano Octobar 21, 2022 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, travelman je napisao: Al što ja mrzim onaj potez od kaludjerice pa do malo ispred radmilovca gde se konstantno sliva/izliva septička i teče ulicom. Pa kad su svi koji zive pored puta zatrpali one kanale i pustili cev direktno iz kupatila na ulicu. A onde gde su ostali nikad niko nije ocistio jer Grocanski opstinari ne znaju kako se salje zahtev Beograd putu za ciscenje. A jos manje da organizuju sami, cak imaju i kako da operu pare (imaju par "istaknutih" clanova sa radnim masinama)... I zamisli sad kad prodjes motorom, pa jos ides iza nekog, a oni tockovi bacaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7767 Napisano Octobar 21, 2022 Drug član, 809 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pešački prelaz kod škole... Bež' te deco, kasnim na posao.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...