Tarmi636 581 Napisano Septembar 1, 2022 Zainteresovan, 336 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Moja doza bahatosti. Pre 3 godine, treba indeks da odnesem na faks. Rutinska stvar, udjem i izadjem za manje od 5 minuta. Kod faksa krcato u 10 ujutru zbog bolnice u blizni. Ja prodjem autobusko stajaliste, odem par metara dalje i ostavim auto naspram drveta. Upalim sva 4 i odem. Medjutim ispadne problem oko predaje i ostanem unutra 15-20mimuta. Izlazim posle i krecem ka autu, kad dva momka u plavom, kulturno cekaju pored auta. Ja sta cu, kontam u sebi da sam naderao. Odose pare, nema izlazaka ovaj mesec, racunam koliko sam zaradio na poslu. Prilazim, nabacujem osmeh, crpim svu mogucu simpaticnost koju imam u sebi. "Dobar dan gospodine, da li je vas auto?" "Jeste, izvinjavam se na ovome. Nisam znao da cu ostati toliko dugo." "Kako niste znali ? Sad bi trebali da vam pisemo kaznu." "Znam, izvinjavam se jos jednom, samo sto sam polozio ispit, studiram ovde. Nikako da naidje profesor. Trebalo je da traje 5min samo." "Pusticemo vas sa upozorenjem, nemojte opet. Cestitamo na polozenom ispitu." I odose, a ja od tad idem ili bajsom ili parkiram 500-600m dalje na besplatnom parkingu. Doslo iz dupeta u glavu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8663 Napisano Septembar 1, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Koliko dana sme da se vozi sa isteklom regom? Ima li neka tolerancija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15632 Napisano Septembar 1, 2022 Drug član, 1887 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nema tolerancije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8663 Napisano Septembar 1, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan @serjel ima neka kamera za neregistrovana vozila od Vinče do Boleča?Zakazan mi tehnički u subotu al istekla mi rega juče. Nisam imao para na vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8820 Napisano Septembar 1, 2022 (promenjeno) -, 1901 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam sta radi ona kod Bolecice... Gde ides na tehnicki? Onu kod Bolecice sam zagledao pre neki dan, aktivna je sto posto, upaljen strujomer onde pored na banderi, radi i gore ona kocka pored kamera, ima neki displejcic i bas se vidi da je upaljen. Stoje neki znakovi ili slova, nisam mogao lepo da vidim. Promenio Septembar 1, 2022 član ser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12526 Napisano Septembar 1, 2022 Ne silazi, 2950 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pokri tablicu kad prolazis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8663 Napisano Septembar 1, 2022 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Možda je za brzinu ako ima znak. Gledao sam spisak sad tih kamera za očitavanje registracije, kaže ima 127 kamera i nema van Bg. Barem po spisku. A ovu ću da otkrijem dal je, jer sam danas tuda prošao. @seridem kod Ružice. Ispravan je auto 100%. Valjda će i biti do subote Promenio Septembar 1, 2022 član Bojan82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 854 Napisano Septembar 1, 2022 Zainteresovan, 512 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bojan82 je napisao: Koliko dana sme da se vozi sa isteklom regom? Ima li neka tolerancija? Nema tolerancije, ali za isteklu nalepnicu do 30 dana ti je kazna 5000din, nema poena, nema zabrane. Do 60 dana mislim 10.000 a preko 60 poeni, zabrana mislim 30 dana ili 3meseca, tako nesto, i kazna 10-20.000din. Plus ti se skidaju i tablice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3200 Napisano Septembar 1, 2022 (promenjeno) Drug član, 1038 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Inače u takvim situacijama, ako nemaš za punu registraciju, tehnički ti važi 30 dana pa možeš da ga uradiš dok ti važi registracija, a naknadno da uradiš i ostalu papirologiju i plaćanja. Promenio Septembar 1, 2022 član Mr_Wolf 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8663 Napisano Septembar 1, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pojma nisam imao, hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 854 Napisano Septembar 1, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 512 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora uopste samo tehnicki, sve moze da zavrsi 30 dana ranije a pisu mu datum isteka registracije. To je oduvek tako bilo. EDIT: aha, prevideo sam "ako nemas za punu registraciju" Promenio Septembar 1, 2022 član MarkoMoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10571 Napisano Septembar 1, 2022 Drug član, 1054 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Bože, oprosti mi, opet sam jaho sirenu...na autu, sirenu. Pa da komentarišemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3200 Napisano Septembar 1, 2022 (promenjeno) Drug član, 1038 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pa jebi ga krenuo si na žuto Promenio Septembar 1, 2022 član Mr_Wolf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12408 Napisano Septembar 1, 2022 4_tocka_i_karoserija, 2368 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, feniks je napisao: Pigrešno parkiranje 5000 Neuključeni migavci + 3000 Za parkiranje OK. Za migavce - po kom članu ZOBSa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Septembar 1, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, the_doctor je napisao: Bože, oprosti mi, opet sam jaho sirenu...na autu, sirenu. Pa da komentarišemo... Ti si kriv! Sto nisi krenuo sat vreme ranije tamo gde si se uputio. Nebi na njega naisao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 1, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, the_doctor said: Bože, oprosti mi, opet sam jaho sirenu...na autu, sirenu. Sirena nije sirena ako nije vazdušna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 299 Napisano Septembar 2, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan On 8/30/2022 at 5:33 AM, Jupiter said: Zamoliću bilo koga ko pročita ovu poruku, a zna lično nekoga kome su ukrali motor (ili se to njemu desilo), i policija ga našla i vratila, da se oglasi. Kod mene u selu našli auto vrednosti ispod 1000e za dan, baš preko kamere koja se nalazi u centru sela. Prepoznali su vozača. Na žalost auto je već bio u delovima. Promenio Septembar 2, 2022 član ZoranP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10571 Napisano Septembar 2, 2022 Drug član, 1054 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Idem iz greške u grešku... Katastrofa sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 265 Napisano Septembar 2, 2022 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ti katastrofa, nego snimas i objavljujes to sto velika vecina nas radi, osim nekoliko bezgresnih koji se javljaju i komentarisu a mi ostali cutimo i gledamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 273 Napisano Septembar 2, 2022 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, the_doctor je napisao: Idem iz greške u grešku... Katastrofa sam! Nemoj da ti se desi više da toliko dugo sviraš! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2445 Napisano Septembar 2, 2022 Zainteresovan, 856 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, zaludan je napisao: Za parkiranje OK. Za migavce - po kom članu ZOBSa? Pa član 61. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12408 Napisano Septembar 2, 2022 4_tocka_i_karoserija, 2368 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, feniks je napisao: Pa član 61. Tu piše šta mora/treba. Gde je navedena kazna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3200 Napisano Septembar 2, 2022 Drug član, 1038 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Član 334, tačka 15 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12408 Napisano Septembar 2, 2022 4_tocka_i_karoserija, 2368 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Mr_Wolf je napisao: Član 334, tačka 15 Hvala, bukvalno search nije hteo da mi nađe kaznenu odredbu za Član 61 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7963 Napisano Septembar 2, 2022 Drug član, 2274 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Bojan82 je napisao: @serjel ima neka kamera za neregistrovana vozila od Vinče do Boleča?Zakazan mi tehnički u subotu al istekla mi rega juče. Nisam imao para na vreme... sve ove bele obicne kamere sto su obicno na raskrsnicama snimaju tablice i kontrolisu registraciju kad je akcija za to. Znam iz iskustva, dobio sam 5 kazni za 5 dana za redom, sigurno su i vise slikali ali ide jedna kazna za 24h. Kazna 10 000 (5000 ako platis za 8 dana). Kaze mi sudija, tih 5 dana je bila akcija, da snimaju stalno bar trecina od svih vozila bi bilo kaznjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...