Jupiter 3415 Napisano Avgust 21, 2022 Drug član, 1025 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ivica744, sećaš se Tome Džeksona, taksiste? Je li živ? Znaš ko je? E, on je tako kada mu neko uđe u jednosmernu, u kontra smeru nepropisno, ide pravo na njega, očeše ga obavezno. Pa onda ovaj pegla i svoju štetu i njegovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17602 Napisano Avgust 21, 2022 Integrisan, 9741 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, the_doctor je napisao: Lakat kroz prozor, TX table, bez i malo stresa u moju traku s pola širine auta, izazva mi ljutnju u trenu.... Zbog takvih pozelim Lajku s'roll branici.... ima slika negde lani, ne bi trepnuo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6091 Napisano Avgust 21, 2022 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Jupiter je napisao: @ivica744, sećaš se Tome Džeksona, taksiste? Je li živ? Znaš ko je? E, on je tako kada mu neko uđe u jednosmernu, u kontra smeru nepropisno, ide pravo na njega, očeše ga obavezno. Pa onda ovaj pegla i svoju štetu i njegovu. Jooooj ne pominji ga,umro je odavno,bordo minika,nemas gde dizalicu da stavis pod auto,bunker da otvoris da stavis neki kofer nema sanse,ti stoje sto prazne sto pune kante sa naftom,smrdi ceo auto na kilometar,opran zadnji put kad je izasao iz fabrike.Taj je vozio kud je on hteo,nema za njega nikakva raskrsnica,bele linije,nista,kao da je na livadi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6189 Napisano Avgust 21, 2022 Drug član, 1248 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Jupiter je napisao: @ivica744, sećaš se Tome Džeksona, taksiste? Je li živ? Znaš ko je? E, on je tako kada mu neko uđe u jednosmernu, u kontra smeru nepropisno, ide pravo na njega, očeše ga obavezno. Pa onda ovaj pegla i svoju štetu i njegovu. Znam taksistu koji tako naplati tri štete na istom krilu, a radi krilo jedanput. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10564 Napisano Avgust 24, 2022 Drug član, 1052 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo gas!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4892 Napisano Avgust 24, 2022 Drug član, 1072 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zašto nemaš svoju brzinu na kameri? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10564 Napisano Avgust 24, 2022 Drug član, 1052 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @QmBGD Nema kamera tu opciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1366 Napisano Avgust 24, 2022 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ono u Tosinom bunaru sa taksistom je bilo zato sto je desna ivica kolovoza kod taksiste u ocajnom stanju, rupe i zakrpe, zato je bezao malo na tvoju stranu A brate, ovo kod Doma Omladine si mogo malo u desnu traku, slobodna je, pusti skuterasa da prodje, nije bas tako strasno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 6236 Napisano Avgust 24, 2022 Drug član, 570 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ske je napisao: brate, ovo kod Doma Omladine si mogo malo u desnu traku, slobodna je, pusti skuterasa da prodje, nije bas tako strasno Jbg ako se tako cimas i sviras stalno, batali motore. Malo i sredinom trake, sigurnije je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10564 Napisano Avgust 24, 2022 Drug član, 1052 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @ske Ako postoji dobar razlog ili opravdanje (rupa na putu?) onda je prelazak u suprotan smer opravdan? I ako je auto u suprotnoj traci u neposrednoj blizini. Nisam ni rekao sa je strašno, lagano se ispeglalo i bez posledica. Ali se ovakve situacije vrlo lako mogu završiti crnom hronikom, samo li se kockice poslože malo drugačije igrom slučaja. Slažeš li se? Zvučiš mi kao da opravdavaš takva ponašanja u saobraćaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3415 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 1025 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno, video sam veliki broj sličnih situacija u Grčkoj, i nikada niti jedan vozač automobila nije negodovao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6272 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 2578 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno sledeca investicija je vazdusna sirena. Idem jutros kroz grad, i vozim pored auta, put sa dve trake u jednom smeru, i lik nosalantno skrece na mene, ja bezim na sredinu puta i on skroz do mene, u momentu da li da mu razvalim retrovizor ili sta da uradim, gledam u njega, gleda on u mene u fazonu sta hocu. Poludeh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3781 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 1297 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte stavljati PREjake sirene, moj drug je davnih dana imao baš neprijatnu situaciju kad se trudnica (pešak na trotoaru) toliko prepala da je umalo pobacila. A on trubio nekom mamlazu na raskrsnici. Od tog dana do porođaja je bila u bolnici. Ovaj nije bio čovek sve vreme... Kad se porodila, više slavio on nego otac deteta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1366 Napisano Avgust 25, 2022 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @the_doctor Pa nije da opravdavam ali ako to moze da se ispegla bez problema , kao sto kazes, onda gledam malo na kao drugarstvo u saobracaju, pomerim se malo, danas se ti pomeris njemu, sutra ce neko tebi, ne sviram, sirena me uzasava, nista se ne postize sirenom.On je tebe video, sigurno se nece vratiti u traku ako mu sviras, zabole ga, kao i skuterasa, video te je, ima autobus pored sebe, gde ce?, to sto mu sviras ne znaci nista, tvoja sirena mu ne pravi prolaz kroz autobus, samo ga ometas, a i sve okolo... Jbg, nekad ljudi i lose procene, neiskusni su, pogrese.... malo tolerancije... nije uvek sve bahatost... Malo drugarstva ako moze... i bez sirene 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10564 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 1052 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @ske Smatram da sam kolegijalan u saobraćaju. Ali ovakve stvari ne mogu da prodju sa palcem gore niti nagradom. Već sa sirenom i porukom da je neka granica prekoračena, i da treba razmisliti o postupcima. Po meni nema opravdanja za taksistu koji prelazi bez pardona u moju traku. Šta da ja nisam imao gde da se sklonim!? On o tome nije mislio sigurno. Podrazumeva se da ću ja da zakočim ili se sklonim? 5 automobila pre njega, i još 5 posle su prošli normalno preko, kako kažeš, rupa i zakprpa. Niti za ovog baticu koji pretiče bus preko pune, debelo u suprotnom smeru, u centru grada, sa velikim rizikom po svoj život. Nije se on bezazleno provlačio sa 10 na sat, nego izleteo. Opet pretpostavka, meni auto pored, nemam gde da se pomerim, on ne može da se vrati od busa, kočenjem ni on ni ja ne možemo stati u dva metra....i eto čeonog. Ja ni ogreban, a on leti preko mog auta. Pitaću te kao i prošli put kad si mi merio koliko sam dugo svirao, da li sam na piće trebao da ga vodim? A uz put bih još nešto, koliko km predješ na dnevnom/nedeljnom/mesečnom nivou? Vrlo je bitno čega se sve nagledam za jedan radni dan. Tolerancija mi se u toku dana troši. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1446 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Šta sve neću da pročitam na ovom forumu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6272 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 2578 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, PremieRacing said: Nemojte stavljati PREjake sirene, moj drug je davnih dana imao baš neprijatnu situaciju kad se trudnica (pešak na trotoaru) toliko prepala da je umalo pobacila. A on trubio nekom mamlazu na raskrsnici. Od tog dana do porođaja je bila u bolnici. Ovaj nije bio čovek sve vreme... Kad se porodila, više slavio on nego otac deteta. Pa makar jaca od ove sto imam, ova je bas zalosna, ne cujem je ja ispod kacige a kamoli on u kolima pri tom malo radi malo ne, kako imam srece tako radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 231 Napisano Avgust 25, 2022 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ske je napisao: @the_doctor Pa nije da opravdavam ali ako to moze da se ispegla bez problema , kao sto kazes, onda gledam malo na kao drugarstvo u saobracaju, pomerim se malo, danas se ti pomeris njemu, sutra ce neko tebi, ne sviram, sirena me uzasava, nista se ne postize sirenom.On je tebe video, sigurno se nece vratiti u traku ako mu sviras, zabole ga, kao i skuterasa, video te je, ima autobus pored sebe, gde ce?, to sto mu sviras ne znaci nista, tvoja sirena mu ne pravi prolaz kroz autobus, samo ga ometas, a i sve okolo... Jbg, nekad ljudi i lose procene, neiskusni su, pogrese.... malo tolerancije... nije uvek sve bahatost... Malo drugarstva ako moze... i bez sirene Kakvo je to drugarstvo ako moras da se sklonis nekome ko pretice ili obilazi preko pune linije dok ide saobracaj iz suprotne trake? Ako je vec video da ima autobus ispred sebe, kao i vozilo u suprotnom pravcu, trebao je onda da saceka lepo. Koliko filozofije se vodi po odredjenim temama na forumu, to je ludilo. 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5980 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 1423 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, drmilan_ je napisao: Pa makar jaca od ove sto imam, ova je bas zalosna, ne cujem je ja ispod kacige a kamoli on u kolima pri tom malo radi malo ne, kako imam srece tako radi Nabavi ti neku kao moju na CBR-u, ona i mene uplaši kad grune. A da se čuje, čuje se, kad me iskuliraju i ipak iseku, prođem im na vrata i zavrnem gas da me bolje čuju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6272 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 2578 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Lako tebi da zavrnes, i ja sam tako nekad sa afrikom, kad su me videli cimali se svakako da sam pandur pa nisu smeli prici a da ne pricam o zvuku koji je imala, sad sa bevom je malo drugacija prica, sad sam tihi ubica, zato ce morati jaca sirena da radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1366 Napisano Avgust 25, 2022 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @the_doctor Ne znam, mozda samja tolerantniji od tebe pa meni ove situacije ne izgledaju tako kriticne... A i vrv ti vise vozis po ovom gradu pa si se izvezbao da nigde ne napravis gresku, previdis situaciju, ne zasmetas nikom, ne ometes ga... ne znam... ja ponekad pogresim... Ne znam, mozda je skuteras izleteo iz tunela , video autobus i auto iz suprotnog smera pa pomislio: auto ima slobodnu traku sa desne strane, pomerice se malo i ga cu da se provucem do semafora, oce, drugari smo mi na drumu... Mozda je i taksista tako nesto pomislio... Ne znam, ja bi ih propustio i ne bih svirao... Mozda sam malo i stariji od tebe pa i to utice... A to za sviranje, pa vrv da ti bas volis da sviras, nisam upamtio da si bio ti kad sam komentarisao i ono na auto put, ali eto ispade tako... Ne ljuti se, moje misljenje i ponasanje je malo drugacije od tvog, ne kazem da sam u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3823 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 1251 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, ske je napisao: Ne znam, mozda je skuteras izleteo iz tunela , video autobus i auto iz suprotnog smera pa pomislio: auto ima slobodnu traku sa desne strane, pomerice se malo i ga cu da se provucem do semafora, oce, drugari smo mi na drumu... Mozda je i taksista tako nesto pomislio Pa tako može i autom sutra da pretiče bus, šta, pomeri se ti u desnu traku. Ili neko sa šleperom, glupo stvarno, 4 trake da postoje i jedna da bude prazna. Evo opet sam pogledao snimak, u desnoj traci u kontra smeru nema nikog pre busa nekoliko desetina metara, isto tako i iza. Isti ovaj manevar skuter je mogao da napravi sa desne strane busa i da ne ugrozi nikoga. A što se taksiste tiče, on ako ima rupu mora da uspori i da je pređe, da prilagodi svoju brzinu stanju kolovoza ili da je obiđe tako da NE OMETA ostale učesnike. Računati da će neko nešto da uradi je suludo, ravno samoubistvu, samo što često te drugi spasi, pukom srećom. Možda ja vozim levom trakom i vidim da nema ništa ispred mene sledećih 20 metara, i pomerim pogled da promenim pesmu na radiju, namestim klimu, šta god. Možda mi dete na zadnjem sedištu plače jer je boli stomak i žurimo kod lekara, pa sam pogledao na retrovizor da vidim kako je. U saobraćaju mogu da računam samo na sebe, a i to je upitno, jer sam ja najveći ludak kad sam uopšte seo da vozim, a svi oko mene ludi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1366 Napisano Avgust 25, 2022 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Opet kazem, ne tvrdim da sam ja u pravu, vrv da nisam, cim vas nekoliko kazete da nisam, ali u mojim ocima ovo nije bas tako strasno i ja bih ovo istolerisao... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1446 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 919 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Nije tako strašno što skuterom od 50ccm pretiče autobus preko pune linije??? Pitao bih te da li bi ga istolerisao da ti je ostao razmazan na haubi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 800 Napisano Avgust 25, 2022 Zainteresovan, 529 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Pa makar jaca od ove sto imam, ova je bas zalosna, ne cujem je ja ispod kacige a kamoli on u kolima pri tom malo radi malo ne, kako imam srece tako radi Vredi ,vredi , prava sirena spašava život bukvalno ,što jača to bolja !!!Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...