Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 269 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT

Ovo je baš ekstreman primer.. Nenormalnost do krajnjih granica.

Tako da, Vračareviću, mislim da ovde nema mesta ironiji..

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 2223 postova
  • Motocikl: Honda NC700D Integra

Ma nismo mi ništa gori od bilo kog drugog "civilizovanog" naroda. Samo nema zakona i njihove primene,a dodaš na to selektivnu

Opet mali Perica zamišlja da sve može i da je sve vrlo lako i jednostavno. Zašto onda nema zakona ako je logično da bolje bude da ima zakona?

Zelezara jos radi?

Radi kada treba neki tenk ili pasat da se pretopi po narudžbi...

Tako da, Vračareviću, mislim da ovde nema mesta ironiji..

Najviše bi lično ja voleo da si sve u pravu ali plašim se da ne razumemo dubinu problema.

Gde žive? U kaubojštini ala Darko Lazić i takvima kao ti što su to prihvatili kao normalno.

Nisam ja ništa prihvatio ali je problem delom i političke prirode što se zanemaruje i ovde potcenjuje. Još generacijama to neće moći da se popravi, kao što je i generacijama u nazad sve isto ovako.

Bukvalno još 100 godina možete svi da se "iznenađujete"
  • Sviđa mi se 1

• -, 1755 postova
  • Motocikl: /

To su ga garant navukli panduri da ga natera do blokade :)

Verovatno ih je pretekao negde u nekom trenutku sa oko 200, ovi za njim, stigli ga i krenuli da snimaju, a on se paljevina primio i gas da im pokaze sta je vagen :D

Pustili ga da udje u zonu za nasilnicku i blik!

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 841 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25

@ser

Vozih ja onomad "besnu" Hondu Civic, prošao Gazelom sa stotinak, i proletim pored njih, išli su tipa upola sporije. Odma oni po gasu za mnom, ja ih provalio, bacim se u desnu, 60.

On me je tovario u branik, pa šarao levo desno da me isprovocira.

Prolete u tom trenutku stranac sa Merdžom pored nas, oni odma rotaljke i za njim.

Da, provociraju, da izvuku više. :takoje:

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 740 postova
  • Motocikl: Tomos 14 M 1981

Mislim stvarno...

Nateraše čoveka, sa dozvolom za koju važi nulta tolerancija na prisustvo alkohola, da se, u stepenu veoma teške alkoholisanosti, kreće brzinom od 70 m/s.

:lol:

• Drug član, 1792 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA
Pre 2 sati, the_doctor je napisao:

Da, provociraju, da izvuku više. :takoje:

Ne samo da izvuku više... Tada sam bio u svojoj Kupri o kojoj sam već pisao OVDE. Najnormalnije sam vozio ali su me gospoda prepoznala kao potencijalnu paljevinu i počeli su da me lože još od brankovog mosta. Prilaze na branik, dodaju gas u mom mrtvom uglu... Pogledam, crni Micubiši Lanser Evo X, zatamnjen totalno, SU tablice (na fotografiji ispod), pa gde mene nađoste? I baba Kurana bi ih izvalila odmah! :lol: Par puta potopih gas na sekund čisto da se Supersprint oglasi i da pomisle da sam se primio. Stadosmo jedan pored drugog na semaforu, na pravcu kod palate Srbija. Spustim ja prozor, gledam u njih i gestikuliram da spuste prozor i oni. Kad, spuštaju totalno zatamnjeni prozor i oni, upitno gledaju...

- Aj pogasite kamere pa da se probamo? :D (rekoh uz osmeh)  

- Misliš da si brži?

- Ne mislim nego znam. :D

Definitivno nisu očekivali ovakav predlog. :lol: Razmenismo uz osmehe još po koju rečenicu i raziđosmo se. Ja dadoh gas i odoh dok oni ostadoše da krstare iza... :) 

34.thumb.jpg.cbffd8f0d941a479c5b8696c26705516.jpg

• Sviđa mi se 3
  • Haha 1
  • Podržavam 1

• .., 1740 postova

Не могу да верујем.

Да те провоцирају да направиш прекршај тако што сами праве прекршај у саобраћају набијањем на браник. Срамота.

То што си описао је стварно дегутантно.

Promenio član СајберГастарбајтер
  • Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 143 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600

Црни Мицубиши са белом штрафтом преко целог аута , хауба кров до гепека тамна стакла  IN table мада се оне мењају често. Унутра кожна седишта .Често патролира од Београда ка Новом Саду и даље . Навлаче  (по неки ) тако што те обиђу па испред тебе успоре без кочења и тако пар пута да се изнервираш и додаш гас .То раде кад нема ко да дивља ауто путем кад нема странаца. А стално патролирају од плавог моста (медаковић) до аеродрома са супербом или бмв -ом . Кад видиш добар моћан ауто тотално чист а да вози испод ограничења ПАЗИ СЕ то је милицајац Драган Којић Кеба што кажњава и вреба.....

• Tužan 1

• moto merkat °°, 4926 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD
pre 52 minuta, СајберГастарбајтер je napisao:

Не могу да верујем.

Да те провоцирају да направиш прекршај тако што сами праве прекршај у саобраћају набијањем на браник. Срамота.

То што си описао је стварно дегутантно.

Upravo ovo se desilo pok. caletu, zaustavili ga i kao dokaz pokazuju sliku, kaze on OK pisi, kod sudije isprica celu situaciju i trazi da priloze snimak kao dokaz, oboreno.

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 919 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV

Takođe z videh ih lično na autoputu (ne kroz BG), kako "navlače", nabijaju se i veličaju da ubrzaš... Jednom bio beli BMW 5 KŠ tablica, drugi put, pre 3 sedmice, crni BMW 5 (kog stalno viđam of BG prema jugu)...

Ja sam pre 7 godina popušio od A6 na NS tablice.

Tablica imaju pun gepek pa menjaju, takodje mi rece inspektor da moraju imati saobracajca za reon koji rade, kod nas recimo su kupili u SM ali znaju i bez njega, mnogo cesce.

Bio je slucaj da im je neki 'talijan pobegao sa S 63 AMG, protutnjao naplatnom i na granici (Batrovci) istrcao i pravo kod policije, mislio da hoce da ga opljackaju, bas ta prica, crna stakla, nabijanje u branik ... frka bila ozbiljna.

• Ne silazi, 2250 postova
  • Motocikl: Benelli

Ja sam naseo pre par godina,sa sluzbenom Pandom.Prosao sam brze od ogranicenja pored njih.Na krivini levo gledam ga u retrovizoru u dupe mi usao.Reko sad cu da nagazim ,ima da popusi.I onda se neka plava blinker video u retrovizoru.

• Drug član, 3029 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Jedna stvar mi tu nije jasna...

Bez obzira što je "službeno vozilo", ne bi smeli da menjaju tablice. Vozilo mora da ima tablice na koje je registrovano. Znači da ako menjaju tablice i stave neke koje nisu upisane u saobraćajnu, čine krivično delo. Vozilo ne može da ima x setova tablica. Prema tome, pored ovog iznuđivanja prekršaja, oni čine i krivično delo falsifikovanja. Ako su tablice lažne, tj. ne pripadaju tom vozilu. Osuđivali su ljude za falsifikat jer su rukom napisali svoj broj tablice kad je izgube. Šta onda tek treba raditi za foru da se zakače nepripadajuče tablice na vozilo? Da li su njihova vozila uopšte registrovana? Ili imaju više saobraćajnih za različite tablice - što opet nije moguće po zakonu...

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 285 postova
  • Motocikl: U potrazi
5 hours ago, X8 Vračar said:

Opet mali Perica zamišlja da sve može i da je sve vrlo lako i jednostavno. Zašto onda nema zakona ako je logično da bolje bude da ima zakona?

Radi kada treba neki tenk ili pasat da se pretopi po narudžbi...

Najviše bi lično ja voleo da si sve u pravu ali plašim se da ne razumemo dubinu problema.

Nisam ja ništa prihvatio ali je problem delom i političke prirode što se zanemaruje i ovde potcenjuje. Još generacijama to neće moći da se popravi, kao što je i generacijama u nazad sve isto ovako.

Bukvalno još 100 godina možete svi da se "iznenađujete"

Nisam znao da sam za tebe mali Perica. Ili smo ti i ja mnogo bliski,a da ja ne znam, ili si ti mangup a ja neki "mali". Pošto bliski nismo ili mi se ne obraćaj tako ili mi to reci uživo. 

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 270 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA
2 hours ago, yogibear said:

34.thumb.jpg.cbffd8f0d941a479c5b8696c26705516.jpg

Bas jedan od ove dve f10ke je pokusao na autoputu NS-BG da me nalozi.
Dok sam imao z800, odradio kod Culeta servis i ulecem na prvu Nisovu (ili Gazprom) pumpu na autoputu ka BG, imao akrap na njemu i ulecem malo brze spustam 5-4-3-2 cuje se grmi i cela pumpa se okrece gleda u mene :D 
Sipam pun i pitam momka jesu poceli da mere prosecnu brzinu, u to vreme je pocetak merenja negde mere negde ne, kaze pumpadzija mere i pokazuje mi glavom eno ga presretac onde pazi se. Pogledam u retrovizor bas ovakav beli f10, mislim da je 535 oznaku imao, i krecem vidim pali BMW i on krece za mnom lagano. 
Privukao sam mu paznju odmah ulaskom na pumpu i znao sam da ce da krenu za mnom, znao sam i sta rade, da znaju da "gasiraju" druge ucesnike i te njihove kvarne fore.
Cim sam izasao max wrist koliko moze kawa da ide, sve u crveno do 6. brzine i vidim da krecu gospoda za mnom da potapaju. Izbacim desni migavac i vratim se u sporiju traku i 130 lagano i mahnem im, vozili uporedo sa mnom jedno 5-10 sec i odose...

• Haha 2

pre 16 minuta, misa-pei je napisao:

Da li su njihova vozila uopšte registrovana? Ili imaju više saobraćajnih za različite tablice - što opet nije moguće po zakonu..

Mi smo jedno vreme radili teh. za vozila SUP Šid, imali su "plave" i "bele" table i dve saob. za jedno vozilo (isti broj sasije).

Sto se presretaca tice nisam upucen kako je pravno reseno ali ih imaju u gepeku, njihova prica je da ne nose oznake reona gde rade, prolaze specijalnu obuku voznje ...  tako kazu.

• Drug član, 1060 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic

Da, postoje službena vozila koja imaju "službenu" tablicu i saobraćajnu i civilnu tablicu i saobraćajnu, sa regularnim osiguranjem. Koja se koristi zavisi od namene i reona gde će se u datom trenutku upotrebljavati.
Verujem da tom logikom i presretač može imati različite registarske oznake...

Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока

• Drug član, 3029 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija

Ajde, razumem, za plavu i belu tablicu, ali, zar nije u suprotnosti sa zakonom da jedno vozilo ima više tablica/saobraćajnih u ovom slučaju belih? Setite se par/nepar vremena. Nisi mogao da dvaput registruješ isto vozilo da bi dobio druge tablice, a da zadržiš prethodne.

Poenta je da oni prvi krše zakon! Koliko shvatam, čine samim tim krivično delo falsifikovanja i još ko zna čega, da bi uhvatili nekog u prekoračenju brzine, što je prekršaj. 

• Drug član, 1060 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic

Jbg, jednostavno gledano, u pravu si Mišo.

Sad da li se neko našao pametan pa napisao da to sme, u nekom službenom pravilniku - nem' pojma.

Sad mi proradio crv .. baš ću da probam da saznam, zarad ličnog bespotrebnog znanja :-)

Ionako sam pun nekih beskorisnih informacija

Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока

• Haha 5

• -, 1755 postova
  • Motocikl: /
Pre 5 sati, gavrela je napisao:

Dok sam imao z800, odradio kod Culeta servis i ulecem na prvu Nisovu (ili Gazprom) pumpu

E bas na tu, cim predjes Dunav ka Bgd, stajem ja po kafu, vidim parkiranu Skodu i njih kako sede unutra, prodjem pored, pune solje... Odlicno, dok oni to posrcu, ja sam stigao do Bgd :)

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• Ne silazi, 2336 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5

Te duple tablice (plave i bele) postoje bar 25 godina, ako ne i više...

Zeleni metalik Suzuki Maruti ih je koristio na Nbgd. Ne znam zašto, al presretač nije bio...:stabre:

• Haha 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja