the_doctor 10597 Napisano Januar 24 (promenjeno) Drug član, 1057 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Fasciniran sam šta je moron u kolima pokušao, ujedno mi i drago što ga nalupao... 229.198 Aufrufe · 8.053 Reaktionen | He said “I’ll go for another... WWW.FACEBOOK.COM He said “I’ll go for another one” #motovlogger #motovlog #streetbike #streetbikelife... Promenio Januar 24 član the_doctor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2439 Napisano Januar 24 Drug član, 1661 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Je l ja preterujem ili stvarno 70% vozaca nije za volan? BMW X7 nas u naselju pred samu raskrsnicu gde jako cesto auta skrecu levo pretekao sa 150+ , isli smo 50km/h, ne pamtim da sam se tako odsekao. Pretrnuo sam, zaljuljao nam ceo auto i onda je uleteo u makazice vozilu iz suportnog smera. Ali ko njemu sta sme ?? A voznja u povratku, ljudi voze 30kmh u naselju, zalepili se jedan za drugog niko nikog ne pretice. Zagusili ceo saobracaj. Izlecu mi ljudi iz sporednih ulica kao da ne postojim, na cemu su ljudi, sta konzumiraju??? Ozbiljno zalim ljude koji ovo svaki dan prozivljavaju u saobracaju. Ogledalo stanja nacije je saobracaj... 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6983 Napisano Januar 24 Ne silazi, 3133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Danas gospodja u a6 ili a4, umesto da stane na stop pa da krene da izlazi, ona stala na pola trake, sviram i pokazujem u fazonu gde ces, ona diže ruke i svadja se sama sa sobom. Posle toga kreten skrece u ulicu pod 45, nista luk, znaci mene gadja u desni far, cima se sto sam ga naterao da pravi luk, ne znam gde taj narod polagao. Vozim brze to stoji al nikog nisam isekao, uličio se ispred, prosao na stop, trougao, na bilo kojoj raskrsnici usporio i pogledao. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3548 Napisano Januar 24 ODUSTO OD DIJETE, 2995 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na ulazu u ulicu većina ne pravi luk već seče, par puta mi se desilo da ulete u pola moje trake dok prilazim. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10721 Napisano Januar 25 nekrunisani kralj moto cigana, 3322 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, ZEMZEM je napisao: Kod mene na ulazu u ulicu većina ne pravi luk već seče, par puta mi se desilo da ulete u pola moje trake dok prilazim. Kad kod Šumarskog iz Kneza Višeslava skrećem desno u Požešku ka mostu na Adi dešava se da neki iz Požeške (od mosta) skreću levo u Kneza Višeslava i seku čak dve trake. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2564 Napisano Januar 26 Drug član, 473 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Juče, taksista, Waifert, u Pančevu, udari mi auto na parkingu Lidla. Ja u Lidlu, žena u kolima na zadnjem sedištu uspavljuje ćerkicu. Ona mu svira, prilazi joj na prozor i kaže ŠTA JE BILO!? Kaže mu udarili ste mi auto, odgovara JESAM, PA ŠTA!? Seda u kola i odlazi. Jurio sam po Pančevu da ga nađem, od taksi stanice do taksi stanice, na kraju preko centrale ga dobijem, zove me i kaže „U čemu je problem“, kao najgora fukara i nitkov, reko kaži frajeru lokaciju pa stani sad kad pravi muškarac ispred mene i ponovi sve što si mi ženi rekao, prekida slušalicu, zovem ga opet, kaže „ako možemo normalno da razgovaramo“, i oca i majku i sve mu po spisku, dernjam se da mi kaže gde je, prekida ponovo. Samo čekam dan kada ću da ga sretnem, samo da pogledam tog frajera u oči koji ženi dok drži bebu u rukama kaže ŠTA JE BILO i JESAM, PA ŠTA Retko šta me izbaci iz takta, ali ovako nešto mi zaista budi želju da ga izmlatim kao vola. 1 3 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 2029 Napisano Januar 26 Drug član, 2978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan To se lako rešava pozivom policiji i izjavom da je pobegao sa lica mesta. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6983 Napisano Januar 26 Ne silazi, 3133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bezanje s lica mesta je 200k Treba sa stokom tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2564 Napisano Januar 26 Drug član, 473 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao za to. To je zapravo i najpametnije, kad se udari po džepu bato pa ćeš da se naučiš i kulturi i savesti. Zvao bih policiju da sam bilo kakvo oštećenje imao, ovako, ruku na srce, ni ogrebotine nema. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2221 Napisano Januar 26 (promenjeno) Drug član, 654 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Bez da se neko nađe uvređenim, rečenica "PA ŠTA?!" mnogo govori o tom stvorenju, a i sam nastup prema nekom po difoltu slabijem potvrđuje da je niži oblik života u pitanju. Većina nas plane u takvim situacijama, ali nekad stvarno ne vredi ni trošiti reči, a kamo li nešto više jer takve ne možeš civilizovati. Promenio Januar 26 član vucko23 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3249 Napisano Januar 26 Drug član, 1737 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Luka9905 je napisao: i oca i majku i sve mu po spisku, dernjam se da mi kaže gde je Ja ne mogu ovo da svarim... Ja zamisljam pokojnog Palmu kako prica ovo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2564 Napisano Januar 26 Drug član, 473 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS Da znaš da ne ide uz mene, imam zaista blagu narav i uvek sam samo za šalu, zabavu i smeh, ako prekipim znači da je baš dozlogrdilo i obično to bude jak prebačaj. A profilnu bih mogao da promenim zaista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6983 Napisano Januar 27 Ne silazi, 3133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Danas matori kreten, izlazi iz neke ulice, bukvalno gleda u mom pravcu, izlazi sa pola haubu na put, telefon u ruci, sviram mu i naravno teleći pogled, ako se setim sutra ću da skinem snimak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6983 Napisano Januar 28 Ne silazi, 3133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tacno treba uzeti neko oklopno vozilo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12590 Napisano Januar 28 (promenjeno) Ne silazi, 2964 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces veci tenk od Aleka? Samo topovska cev ti fali. Promenio Januar 28 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 490 Napisano Januar 28 Zainteresovan, 391 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima i to al u garazi, nije stigao da montira. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6983 Napisano Januar 30 Ne silazi, 3133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Danas me udari gospođa na semaforu od pozadi, bukvalno gledam u retrovizor i vidim kako se priblizava, njih dve u kolima pricaju, udari me i vraca se u rikverc, izlazim a ona, pa jesam li ja to udarila Spala malo farba i ostalo se cini ok, uzeo sam 100e a ona ima fino stete, c3 ili c2 sta ce ima manje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 193 Napisano Januar 30 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, ništa novo....Gleda se telefon, šalju se poruke...Bez ikakvog kočenja Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 88 Napisano Januar 30 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 800 rally Prijavi odgovor kao problematičan Moram definitivno da nabavim ove kamerice. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1377 Napisano Januar 30 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva dana stanem na trotoar da iskucam poruku, da ne stojim na ulici, da me neko ne zabode. Posle minut me curka udara u zadnji deo. Malo, nije strasno. Strasno je sto ona nije svesna da me je udarila. Ja izaso, stojim pored njenih vrata i cekam da izadje. Ona me gleda i pita dal ja nju cekam, da hocu nesto da joj kazem?! Kazem: udarila si u moj auto. Ona izgubljena pita jel stvarno. Nema pojma . Debil. Nudi mi 20e. Samo sam se okrenuo i otisao, da joj ne bih lupio samar. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 193 Napisano Januar 30 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Moram definitivno da nabavim ove kamerice.U ovoj džungli od saobraćaja i nekulture, kamere su obavezni deo opreme.Sada više nisu ni toliko nedostupne po ceni, ovakva kao moja je sada na KP oko 120€Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6983 Napisano Januar 30 Ne silazi, 3133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, ske je napisao: Pre dva dana stanem na trotoar da iskucam poruku, da ne stojim na ulici, da me neko ne zabode. Posle minut me curka udara u zadnji deo. Malo, nije strasno. Strasno je sto ona nije svesna da me je udarila. Ja izaso, stojim pored njenih vrata i cekam da izadje. Ona me gleda i pita dal ja nju cekam, da hocu nesto da joj kazem?! Kazem: udarila si u moj auto. Ona izgubljena pita jel stvarno. Nema pojma . Debil. Nudi mi 20e. Samo sam se okrenuo i otisao, da joj ne bih lupio samar. Isto ko i ova danas, jesam li ja to udarila? Definitivno cu menjam i da uzmem sa zadnjom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1377 Napisano Januar 30 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovog mog slucaja sam pomislio da montiram kuku. Meni ona ne sluzi nicemu jer nikad ne vucem prikolicu, ali u ovoj situaciji bi me spasla 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10597 Napisano Februar 1 Drug član, 1057 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na satu 112kmh. Stigao sam samo da podignem nogu sa gasa. To je sve. Neki komentar? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6983 Napisano Februar 1 Ne silazi, 3133 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sreca za oboje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...