cezarpa 12379 Napisano Sreda u 18:14 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces veci tenk od Aleka? Samo topovska cev ti fali. Promenio Sreda u 18:14 član cezarpa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 458 Napisano Sreda u 19:14 Zainteresovan, 374 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima i to al u garazi, nije stigao da montira. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6559 Napisano Petak u 18:13 Drug član, 2992 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Danas me udari gospođa na semaforu od pozadi, bukvalno gledam u retrovizor i vidim kako se priblizava, njih dve u kolima pricaju, udari me i vraca se u rikverc, izlazim a ona, pa jesam li ja to udarila Spala malo farba i ostalo se cini ok, uzeo sam 100e a ona ima fino stete, c3 ili c2 sta ce ima manje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 92 Napisano Petak u 18:45 Svrati ponekad, 90 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, ništa novo....Gleda se telefon, šalju se poruke...Bez ikakvog kočenja Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigibau 54 Napisano Petak u 19:14 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC750X 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Moram definitivno da nabavim ove kamerice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1303 Napisano Petak u 19:15 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva dana stanem na trotoar da iskucam poruku, da ne stojim na ulici, da me neko ne zabode. Posle minut me curka udara u zadnji deo. Malo, nije strasno. Strasno je sto ona nije svesna da me je udarila. Ja izaso, stojim pored njenih vrata i cekam da izadje. Ona me gleda i pita dal ja nju cekam, da hocu nesto da joj kazem?! Kazem: udarila si u moj auto. Ona izgubljena pita jel stvarno. Nema pojma . Debil. Nudi mi 20e. Samo sam se okrenuo i otisao, da joj ne bih lupio samar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 92 Napisano Petak u 19:21 Svrati ponekad, 90 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Moram definitivno da nabavim ove kamerice.U ovoj džungli od saobraćaja i nekulture, kamere su obavezni deo opreme.Sada više nisu ni toliko nedostupne po ceni, ovakva kao moja je sada na KP oko 120€Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6559 Napisano Petak u 19:52 Drug član, 2992 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, ske je napisao: Pre dva dana stanem na trotoar da iskucam poruku, da ne stojim na ulici, da me neko ne zabode. Posle minut me curka udara u zadnji deo. Malo, nije strasno. Strasno je sto ona nije svesna da me je udarila. Ja izaso, stojim pored njenih vrata i cekam da izadje. Ona me gleda i pita dal ja nju cekam, da hocu nesto da joj kazem?! Kazem: udarila si u moj auto. Ona izgubljena pita jel stvarno. Nema pojma . Debil. Nudi mi 20e. Samo sam se okrenuo i otisao, da joj ne bih lupio samar. Isto ko i ova danas, jesam li ja to udarila? Definitivno cu menjam i da uzmem sa zadnjom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1303 Napisano Petak u 21:47 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Posle ovog mog slucaja sam pomislio da montiram kuku. Meni ona ne sluzi nicemu jer nikad ne vucem prikolicu, ali u ovoj situaciji bi me spasla 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10505 Napisano pre 43 minuta Drug član, 1044 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na satu 112kmh. Stigao sam samo da podignem nogu sa gasa. To je sve. Neki komentar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6559 Napisano pre 35 minuta Drug član, 2992 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sreca za oboje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1303 Napisano pre 28 minuta Zainteresovan, 512 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan dobra procena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...