RankoBg87 6543 Napisano Januar 21 Drug član, 2982 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi, malo mi fali, taj cosak mi onako za farbanje. Jedino me od toga odbije sto nemam drugi auto a treba mi, koliko sam puta o tome razmišljao, drugacije ih ne mozes naruciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1299 Napisano Januar 21 Zainteresovan, 509 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan E pa trebao si. Taman da spojis lepo i korisno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 522 Napisano Januar 21 Zainteresovan, 177 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 1. 2026. at 12:09, Motorcyclist je napisao: Ponavlja se suđenje u slučaju producentkinje Pinka, koja je kolima udarila devojčicu Tako će se svima suditi do sudnjeg dana ili do zastare, po modelu Kertes On 20. 1. 2026. at 7:26, RankoBg87 je napisao: Kako je lepo mogao da nas slozi sve zbog cega, sviram mu a tele, somina gleda napred i ne okrece glavu. Ovako vozi svaki šleper na auto putu. Ništa čudno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2157 Napisano Januar 22 Drug član, 629 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, ske je napisao: muka mi je vise od ovakvih kretena koji ne kapiraju kako se krecu automobili oko njih Neverovatno je to što kao da svi imaju isti mentalni sklop i motoričke sposobnosti, pa kad već uleću tako rizično to rade maksimalno usporeno. Prvo što te iseče, onda umesto malo da požuri on/ona se vuče kao šepavi ker. 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8700 Napisano Januar 22 -, 1882 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Kkovic said: Tako će se svima suditi do sudnjeg dana ili do zastare, po modelu Kertes A dobro on je predao svesku za odbacivanje optuzbi i za zastarelost za cigare. Ova ima samo dobre advokate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12139 Napisano Januar 22 4_tocka_i_karoserija, 2346 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ser je napisao: Ova ima samo dobrog gazdu Popravio sam ti ovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6543 Napisano Januar 23 Drug član, 2982 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Juce pobednik dana, bmw 1, leva traka, svaler gas, blicnem da se skloni, reakcija ko kornjace od 150g, prodjem ga, nekim cudom auto mu dobije snagu i nabije mi se u branik i blica ko retard 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17506 Napisano Januar 23 Integrisan, 9709 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ranko Jednoga dana upasces u big problem jer teras pravdu medj budalama. Ako si medj vecinom (ispravnih, što je teško)....teraj pravdu, tuci, grizi. Suprotno .....razguli jer ćeš time samo sebi naškoditi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6543 Napisano Januar 23 Drug član, 2982 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Znam, sve znam al isto tako ako ih pustis bice jos gore, sto tako je bilo i iza mene auta, vise njih ispasta zbog jedne budale. Danas zensko, BT table, od Slapa u levu i nema trika da ode u desno, jebe se njoj sto iza nje ima jos 20 auta, normalno da su obisli s desne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17506 Napisano Januar 24 Integrisan, 9709 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sve si u pravu, samo da ne naletis na budalu, može biti nezgodno. Lično pre malo više od 10-ak godina kod crkve u mml naleteh na budalu. Kad sam hteo da se popricam sa likom koji me je isekao onako baš bezobrazno, pritom vređa...... izašao je iz kola dok sam išao ka njemu, lik ladno izvadi toljagu, ej toljagu s'kojom poče vitlati iznad glave kao Tarzan. Drugi put na stanici kod Top Auta u BKA vidim neko dešavanje, lik juri drugog lika oko automobila sa ciglom u ruci. Kad bolje pogledah, lik koji juri je jedan rodjak tu iz kraja, Marko teška budala, zatvor, tetovaže pizdematerine. Ovaj mučenik sto je bežao ništa nije kriv, naleteo na budalu tešku. Izvukao se bez posledica po zdravlje al zato vozilo pretrpe oštećenja. E zato napisah...... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 14970 Napisano Januar 24 Drug član, 1853 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mene najviše u saobraćaju nerviraju bahati mamlazi koji svojim vozilima (nisu motocikli ni skuteri) obilaze druga vozila koja strpljivo voze u koloni na raznim uključenjima. Primer je uključenje na Pančevački most u Krnjači ili neko od uključenja na autoput isl... Saobraćajna traka je jedna ali ima prostora sa strane da se prođe i oni sa desne strane obilaze kolonu i što je najgore na kraju ih ovi što su uredno vozili i čekali u redu puštaju!!! Nikada u životu nisam nikoga pustio ko vata na bezobrazluk, nepoštuje druge učesnike u saobraćaju i navikao je u životu da "vata na foru". Jednog bilmeza nisam hteo da pustim, pošto je obišao kolonu sa desne strane, da se uključi ispred mene pa je počeo da neprekidno blica u vožnji, gestikulira. Kasnije kada se prestrojio pitam ga šta je bilo i da li on misli da smo mi tu u koloni, gde strpljivo čekamo u 06:30 h, zato što nismo mogli da spavamo ujutru, ili nam je dosadno bilo kući i ne žurimo nigde a on žuri i mi svi treba da mu se sklanjamo i propuštamo ga šta god on poželi da uradi? Nije znao da mi odgovori, promrmljao je nešto da sam iskompleksiran... Posle gledam ga zalomi se semafor na njemu, odmah je spustio glavu na dole, kada se upalilo zeleno nije krenuo 10-15 sekundi dok nisu počeli da mu sviraju ovi iza njega! Znači ne žuri on nigde nego je bezobrazan a takav je svaki treći vozač kod nas, bahati egoista. Kada je neko čukanje, svi staju da vide iz kola a niko ne nudi pomoć, samo da zadovolje znatiželju, da imaju o čemu da seru dok piju kafu. Kakvi smo u saobraćaju takvi smo i u životu, pošto je saobraćaj ogledalo kakvi smo ljudi i da li je neko društvo uređeno ili vlada javašluk. 6 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10502 Napisano Subota u 20:48 (promenjeno) Drug član, 1043 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Fasciniran sam šta je moron u kolima pokušao, ujedno mi i drago što ga nalupao... 229.198 Aufrufe · 8.053 Reaktionen | He said “I’ll go for another... WWW.FACEBOOK.COM He said “I’ll go for another one” #motovlogger #motovlog #streetbike #streetbikelife... Promenio Subota u 20:49 član the_doctor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2311 Napisano Subota u 21:31 Drug član, 1572 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Je l ja preterujem ili stvarno 70% vozaca nije za volan? BMW X7 nas u naselju pred samu raskrsnicu gde jako cesto auta skrecu levo pretekao sa 150+ , isli smo 50km/h, ne pamtim da sam se tako odsekao. Pretrnuo sam, zaljuljao nam ceo auto i onda je uleteo u makazice vozilu iz suportnog smera. Ali ko njemu sta sme ?? A voznja u povratku, ljudi voze 30kmh u naselju, zalepili se jedan za drugog niko nikog ne pretice. Zagusili ceo saobracaj. Izlecu mi ljudi iz sporednih ulica kao da ne postojim, na cemu su ljudi, sta konzumiraju??? Ozbiljno zalim ljude koji ovo svaki dan prozivljavaju u saobracaju. Ogledalo stanja nacije je saobracaj... 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6543 Napisano Subota u 21:51 Drug član, 2982 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Danas gospodja u a6 ili a4, umesto da stane na stop pa da krene da izlazi, ona stala na pola trake, sviram i pokazujem u fazonu gde ces, ona diže ruke i svadja se sama sa sobom. Posle toga kreten skrece u ulicu pod 45, nista luk, znaci mene gadja u desni far, cima se sto sam ga naterao da pravi luk, ne znam gde taj narod polagao. Vozim brze to stoji al nikog nisam isekao, uličio se ispred, prosao na stop, trougao, na bilo kojoj raskrsnici usporio i pogledao. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3477 Napisano Subota u 23:49 ODUSTO OD DIJETE, 2970 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na ulazu u ulicu većina ne pravi luk već seče, par puta mi se desilo da ulete u pola moje trake dok prilazim. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 10365 Napisano Nedelja u 00:50 nekrunisani kralj moto cigana, 3306 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, ZEMZEM je napisao: Kod mene na ulazu u ulicu većina ne pravi luk već seče, par puta mi se desilo da ulete u pola moje trake dok prilazim. Kad kod Šumarskog iz Kneza Višeslava skrećem desno u Požešku ka mostu na Adi dešava se da neki iz Požeške (od mosta) skreću levo u Kneza Višeslava i seku čak dve trake. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2426 Napisano Ponedeljak u 08:54 Drug član, 460 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Juče, taksista, Waifert, u Pančevu, udari mi auto na parkingu Lidla. Ja u Lidlu, žena u kolima na zadnjem sedištu uspavljuje ćerkicu. Ona mu svira, prilazi joj na prozor i kaže ŠTA JE BILO!? Kaže mu udarili ste mi auto, odgovara JESAM, PA ŠTA!? Seda u kola i odlazi. Jurio sam po Pančevu da ga nađem, od taksi stanice do taksi stanice, na kraju preko centrale ga dobijem, zove me i kaže „U čemu je problem“, kao najgora fukara i nitkov, reko kaži frajeru lokaciju pa stani sad kad pravi muškarac ispred mene i ponovi sve što si mi ženi rekao, prekida slušalicu, zovem ga opet, kaže „ako možemo normalno da razgovaramo“, i oca i majku i sve mu po spisku, dernjam se da mi kaže gde je, prekida ponovo. Samo čekam dan kada ću da ga sretnem, samo da pogledam tog frajera u oči koji ženi dok drži bebu u rukama kaže ŠTA JE BILO i JESAM, PA ŠTA Retko šta me izbaci iz takta, ali ovako nešto mi zaista budi želju da ga izmlatim kao vola. 1 2 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 2015 Napisano Ponedeljak u 09:05 Drug član, 2966 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan To se lako rešava pozivom policiji i izjavom da je pobegao sa lica mesta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6543 Napisano Ponedeljak u 09:06 Drug član, 2982 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bezanje s lica mesta je 200k Treba sa stokom tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2426 Napisano Ponedeljak u 09:14 Drug član, 460 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao za to. To je zapravo i najpametnije, kad se udari po džepu bato pa ćeš da se naučiš i kulturi i savesti. Zvao bih policiju da sam bilo kakvo oštećenje imao, ovako, ruku na srce, ni ogrebotine nema. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 2157 Napisano Ponedeljak u 09:52 (promenjeno) Drug član, 629 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Bez da se neko nađe uvređenim, rečenica "PA ŠTA?!" mnogo govori o tom stvorenju, a i sam nastup prema nekom po difoltu slabijem potvrđuje da je niži oblik života u pitanju. Većina nas plane u takvim situacijama, ali nekad stvarno ne vredi ni trošiti reči, a kamo li nešto više jer takve ne možeš civilizovati. Promenio Ponedeljak u 09:52 član vucko23 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3191 Napisano Ponedeljak u 11:17 Drug član, 1718 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Luka9905 je napisao: i oca i majku i sve mu po spisku, dernjam se da mi kaže gde je Ja ne mogu ovo da svarim... Ja zamisljam pokojnog Palmu kako prica ovo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2426 Napisano Ponedeljak u 11:27 Drug član, 460 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS Da znaš da ne ide uz mene, imam zaista blagu narav i uvek sam samo za šalu, zabavu i smeh, ako prekipim znači da je baš dozlogrdilo i obično to bude jak prebačaj. A profilnu bih mogao da promenim zaista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6543 Napisano Utorak u 21:33 Drug član, 2982 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Danas matori kreten, izlazi iz neke ulice, bukvalno gleda u mom pravcu, izlazi sa pola haubu na put, telefon u ruci, sviram mu i naravno teleći pogled, ako se setim sutra ću da skinem snimak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6543 Napisano Sreda u 07:24 Drug član, 2982 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tacno treba uzeti neko oklopno vozilo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...