Bigor 7681 Napisano Avgust 13, 2023 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovima ST treba ama bas svima oduzeti vozacke, sm8jeniti nacelnika i saobracajce, pa haj ponovo svi na polaganje.Da objasnjavam nemam snage, prosto su najgori u saobracaju, tj najvjerovatnije su pokupovali vozacke.Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8877 Napisano Avgust 13, 2023 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema ni to veze, jednostavno ljudi su postali samoživi do te mere da ih nije briga i to je to. Možeš oh školovati, učiti, provoditi kroz praksu, ako on nema u glavi usadjeno od malena da mora da mari za druge, dzaba ti sve. Evo ovaj skot će da prođe, kako prođe, misliš da će da nauči nešto, neće, garantujem. Prvo jer je tako učen oduvek Drugo, jer je sistem takav da je gore kad ne produžiš vozačku i ne platiš harač, nego kad ovako nešto uradiš. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarumi 209 Napisano Avgust 13, 2023 Svrati ponekad, 86 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 400 '20 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ProMaster je napisao: Hej, @zarumi, onaj dan kad si mi pisala upala mi u oko zelena kawa, čini se da nije ista, ali javi se.. nisam ja, nisam ja! hvala na brizi i proveri 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7766 Napisano Avgust 14, 2023 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ovi sto sede u kolima i lik u beloj majici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Avgust 14, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan On 8/12/2023 at 9:10 AM, Rider000 said: Svaka vama cast na samokontroli... U poslednjih par dana jeziva prica. 2x situacija gde blagovremeno dajem levi zmigavac ali auto iza mi se zabija u ledja i pokusava da me obidje maltene u samoj raskrnici... Uglavnom kad iza sebe vidim Audi ili BMW postupam sa pojacanom opreznoscu. Vozio sam i vozim i ja jedan od navedenih auta ali stvarno ne kapiram, cemu bahacenje. Tacno treba nositi biber sprej u tank torbici. Nosio sam teleskopsku i peper sprej kombinaciju, mogu samo da kazem da postoji dobar razlog zasto sam ih poklonio. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 14, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Koprian je napisao: Nosio sam teleskopsku i peper sprej kombinaciju I onda ti kazes meni kako sam ja preterao ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Avgust 14, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, travelman said: I onda ti kazes meni kako sam ja preterao ... Uvideo sam da bih preterao, iskontrolisao se i batalio gluposti, poklonio drugaru u FTO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Avgust 14, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Koprian je napisao: Uvideo sam da bih preterao, iskontrolisao se i batalio gluposti, poklonio drugaru u FTO. Ispravan potez i jos pravilniji postupak ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koprian 405 Napisano Avgust 18, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 500ie Cruiser Prijavi odgovor kao problematičan https://rtcg.me/vijesti/drustvo/450452/u-budvi-za-policiju-pune-ruke-posla-najvise-problema-nakon-ponoci.html?fbclid=IwAR0nfab6vIqQnLY3neyHNLUmgnuPypkDuNf6WCMJ7uwyE3Jc8igkNjXsras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16933 Napisano Avgust 20, 2023 Integrisan, 5015 postova Prijavi odgovor kao problematičan Offtopic. Uzeo danas raditi online testove za B, nakon 16 godina od polaganja. Katastrofa. Treba obnoviti gradivo malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16933 Napisano Avgust 20, 2023 Integrisan, 5015 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kaze ovako: Motorno vozilo čija je najveća konstruktivna brzina 50 km/h i koje ima tri točka asimetrično raspoređena u odnosu na srednju podužnu ravan vozila i motor sa unutrašnjim sagorevanjem sa pogonom koji nije na benzin čija je radna zapremina 45 cm3, je: Ja reko valjda je laki tricikl sta znam, kaze netacno. Motocikl. Ovo greska? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 402 Napisano Avgust 20, 2023 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Caka je kod asimetricno. To su ti oni motocikli sa prikolicom. Da su simegricno postavljeni tockovi kao kod mp3, onda se vodi kao tricikl. Drugo, da bi bilo laki tricikl, maks brzina ne sme da prelazi 45kmh. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16933 Napisano Avgust 20, 2023 (promenjeno) Integrisan, 5015 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, VladoGrcic said: Caka je kod asimetricno. To su ti oni motocikli sa prikolicom. Da su simegricno postavljeni tockovi kao kod mp3, onda se vodi kao tricikl. Drugo, da bi bilo laki tricikl, maks brzina ne sme da prelazi 45kmh. Sent from my iPhone using Tapatalk Hvala na objasnjenju, uopste nisam ni pomislio na motocikl sa prikolicom. Verovatno zato sto ga nikada nisam ni video u saobracaju osim na nekom motoskupu i sl. Promenio Avgust 20, 2023 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6376 Napisano Avgust 20, 2023 Drug član, 1815 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam u martu polagao testove za A, posle 23 god ucestvovanja u saobracaju sa B kategorijom. Iznenadio sam se koliko ne znam. Valjalo bi da svi ucesnici u saobracaju ponekada provrte te testove. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladoGrcic 402 Napisano Avgust 20, 2023 Zainteresovan, 394 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam polagao 2x u godinu dana. Proslog i ovog avgusta. Ovog avgusta se iznenadio koliko mi je izvetrelo za godinu dana Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2931 Napisano Avgust 29, 2023 Drug član, 1720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde bi ovo svrstao. Lik sa 308 je samo namotao, dao covek migavac al pogledao nije i nikad ali nikad mi nece biti jasno, sta se koji djavo gurate odmah da se prestrojite u leve trake kad ste već u traci koja ima ako ne i ceo kilometar. Druga situacija me bas nervira, mogao ga je kamion pokupiti pa nabaciti na mene i svasta nesto a iza mene nije bilo nikog. https://youtu.be/HccrZZ60ZOE?si=YMzkNjxNlEx6UwYY 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2567 Napisano Avgust 29, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvih izletanja doživljavam pa skoro svaki dan u gradu Beogradu, tj sad je postalo velikoooo selo. Izleti i nastavi brzinom puža kao da je sam na putu. Prošli vikend se vraćamo sa vožnje i u Kovinu, pred sam izlaz iz mesta ka Pančevu iz sporedne mi izleće jedan da nije ni pogledao, kao da je na putu sa prvenstvom prolaza, ja na 5m od njega. Srećom obiđem ga i na sirenu a on blene u mene i nije mu jasno što ja sad sviram. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2931 Napisano Avgust 29, 2023 Drug član, 1720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tako meni neki dan lik sa Alfom 147, idem pored njega ni da trepne, popodne se vraca kuci isto 147, lik po sred puta vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1322 Napisano Avgust 29, 2023 Drug član, 865 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 7. 2023. at 14:14, Bigor je napisao: Disciplinovani dok ne dodju u Srbiju, a onda gaaaasssssss! Nesto prelistavah temu pa naleteh. O da, vozim pravcem oko 100km/h, s vremena na vreme bacim pogled na retrovizore, nema nikog nigde... Niotkuda jeziva buka s leve strane, obilazi me Audi rs6 nemackih reg. oznaka, umalo uletajuci u makazice ispred, cenim da je isao oko 200km/h. Iskren da budem, odsekao sam se, nisam znao sta me snaslo u sekundi... Kakvo bahacenje... I autoputem lete, a nasa policija tvrdi kako kaznjava "strance" koji prekorace prosecnu brzinu na autoputu. Mhm, vazi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mali Ika 205 Napisano Avgust 30, 2023 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Ninja 250r '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Rider000 je napisao: Nesto prelistavah temu pa naleteh. O da, vozim pravcem oko 100km/h, s vremena na vreme bacim pogled na retrovizore, nema nikog nigde... Niotkuda jeziva buka s leve strane, obilazi me Audi rs6 nemackih reg. oznaka, umalo uletajuci u makazice ispred, cenim da je isao oko 200km/h. Iskren da budem, odsekao sam se, nisam znao sta me snaslo u sekundi... Kakvo bahacenje... I autoputem lete, a nasa policija tvrdi kako kaznjava "strance" koji prekorace prosecnu brzinu na autoputu. Mhm, vazi... Kazne ako je prosecna brzina izmedju dve naplatne rampe veca od dozvoljene. Oni voze po 200, stanu pola sata na kafu i prosecna brzina bude manja od dozvoljene, to je jako cesta pojava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7681 Napisano Avgust 30, 2023 Drug član, 2944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju i kamere-radari na autoputu na nekoliko deonica. Vidjam da ih pecaju na naplatnim stanicama samo ne znam sta se posle desava, dal je u dzep ili kod sudijeПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1322 Napisano Avgust 30, 2023 Drug član, 865 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @Mali IkaTo je prolazilo do skoro...Od pre god dana su postavljene kamere na svim portalima na autoputu. Vise se ne meri brzina od naplatne do naplatne, vec od portala do portala... Takodje i belezi koriscenje telefona, nekoriscenje pojasa itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Avgust 30, 2023 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Tako i treba da bude, kultura se najlakše nauči po džepu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3635 Napisano Avgust 30, 2023 Drug član, 982 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan To jedino ako živiš u kulturnoj i uredjenoj državi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2931 Napisano Avgust 31, 2023 Drug član, 1720 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Gospodin od ranog jutra, pekara AS 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...