Atorn 6189 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 1248 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, X8 Vračar je napisao: Nemoj da čekaš da ti neko objašnjava. Idi odma zgazi biciklistu u kojoj god situaciji smatraš da si u pravu, pa nam reci kakve su posledice. Tebi prijatelju ako se gazi, a ti gazi. Meni ne pada na pamet da gazim bilo koga. Izuzetno pazim na druge učesnike u saobraćaju. Ti što si napisao nema blage veze sa diskusijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 12, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Atorn said: Tebi prijatelju ako se gazi, a ti gazi. Meni ne pada na pamet da gazim bilo koga. Izuzetno pazim na druge učesnike u saobraćaju. Ti što si napisao nema blage veze sa diskusijom. Diskusija ti je bez veze sa životom. Idi proveri to što si napisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6189 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 1248 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Sve što sam napisao, iza toga stojim, a to što ti nemaš isto mišljenje, tako i treba. Diskusija mi očigledno nema veze sa tvojim uglom posmatranja života i to je ok. Ipak, pogledi na život i pravila saobraćaja nije isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14042 Napisano Maj 12, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, cezarpa je napisao: I sta je bilo posle obaranja? Nema nista od voznje bicikle ovog vikenda, ubiste mi volju ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6189 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 1248 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, ZEMZEM je napisao: Poenta mog prvog posta je bila da je ona skrenula bez davanja migavca, taj problem nedavanja migavca u saobraćaju je bio moj pik. Video sam da joj ne radi migavac kad sam stao pored nje a i kad je skretala migavac nije radio. Nebitno više. Moje zapažanje otišlo u drugom smeru, eto ja sam kriv priznajem. I ti da nađeš vremena za kafu. Uživo razgovor je drugačiji, preko tastature obično sve ode do đavola. Za malo da kupim uljaru ko tvoju 'al 750, međutim iskrsla diverzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12526 Napisano Maj 12, 2022 Ne silazi, 2950 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Taj problem ne davanja migavca je cest,kod zena jos vise.Ja takve svaki dan vidjam i pominjem im spisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8820 Napisano Maj 12, 2022 -, 1901 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, X8 Vračar je napisao: Idi i ti odmah iskoristi svoju prednost gaženjem bicikliste, pa nam javi da imamo barem 2 slučaja da uporedimo. Meni jedan duguje sudar na onoj raskrsnici Jovana A. - Poenkarova. Moze i ovde slobodno neki dobrovoljac sa bajsom da se javi, koji podrzava vasu teoriju. Bas me zanima kako bi ste izveli tu vasu prednost kad je kamion ispred ili bus. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12408 Napisano Maj 12, 2022 4_tocka_i_karoserija, 2368 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, X8 Vračar je napisao: Baš nije kreativno nego ovo što si podvukao znači da biciklista može da koristi i celu traku u ovim situacijama. Ne, ne može. MORA da koristi metar od ivičnjaka OSIM kad a)skreće ulevo ili b)pretiče i/ili obilazi kada MORA da ide s leve strane. Da li je realno da je to nejasno iz ovog što piše??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 12, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, zaludan said: Ne, ne može. MORA da koristi metar od ivičnjaka OSIM kad a)skreće ulevo ili b)pretiče i/ili obilazi kada MORA da ide s leve strane. Da li je realno da je to nejasno iz ovog što piše??? Ovo je sada kreativno tumačenje jer MORA ne piše nigde. 6 minutes ago, ser said: Meni jedan duguje sudar na onoj raskrsnici Jovana A. - Poenkarova. Moze i ovde slobodno neki dobrovoljac sa bajsom da se javi, koji podrzava vasu teoriju. Bas me zanima kako bi ste izveli tu vasu prednost kad je kamion ispred ili bus. Lepo objasnih, pošto ne razume niko normalno ponašanje. Na sredinu trake i što dalje od vozila ukoliko je vozilo veće jer ima koleg kamiondžija koje ne vide i vole da gaze. Bus nije problem. To ionako voze samo penzioneri koji svakako ne vide dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 953 Napisano Maj 12, 2022 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da sam svasta propustio danas popodne,ajd jos jednom Traka za bicikliste se kotira kao saobracajna traka,ako je biciklista u njoj propusta se Ako nema trake za bicilkiste,a svi se pridrzavaju pravila saobracaja biciklista i vozilo nikad nece biti jedno pored drugog,ako su pak jedno pored drugog neko krsi propise 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7963 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 2274 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, cezarpa je napisao: Taj problem ne davanja migavca je cest,kod zena jos vise.Ja takve svaki dan vidjam i pominjem im spisak. Nemoj tako Pre neki dan, kaze mi zena ne rade joj migavci na sparku. Odem napolje da vidim, rade, nece svaki 5-10 put, ali iskljucis pa ponovo ukljucis i rade. Rekoh otisao relej, videcemo sutra prekosutra, vozi nije problem. Dolazi sutradan s posla, panika, ne rade uopste, “kako ja ovako da vozim”, kaze, otvorila sam prozor i davala znak rukom da cu da skrenem, problem je bio kad je skretala desno ne moze da dohvati da izbaci ruku kroz suvozacev prozor 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12408 Napisano Maj 12, 2022 4_tocka_i_karoserija, 2368 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, X8 Vračar je napisao: Ovo je sada kreativno tumačenje jer MORA ne piše nigde. Zašto bi moralo da piše "mora" kad piše "sme"? Sve drugo "ne sme". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17564 Napisano Maj 12, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, cezarpa je napisao: I sta je bilo posle obaranja? Pa bilo je to da je on lakše i brže podigao biciklu i zbrisao, nego što sam se ja izvukao ispod motora i podigao ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14042 Napisano Maj 12, 2022 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Sharky - Alex je napisao: Pre neki dan, kaze mi zena ne rade joj migavci na sparku. Tebi ne rade migavci, kolegi otišao rotor, drugog kolegu izjebo altenator ... Jedino se ja i Srbo bahatimo i vozimo bez kvara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17564 Napisano Maj 12, 2022 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, travelman je napisao: Tebi ne rade migavci, kolegi otišao rotor, drugog kolegu izjebo altenator ... Jedino se ja i Srbo bahatimo i vozimo bez kvara YUGO je zakon. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7963 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 2274 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosao bezbolno, iscupao relej, ubo novi i teraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 12, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Zašto bi moralo da piše "mora" kad piše "sme"? Sve drugo "ne sme".Pa ti si napisao ono što ne piše. Ostalo su tumačenja... Ako nema trake za bicilkiste,a svi se pridrzavaju pravila saobracaja biciklista i vozilo nikad nece biti jedno pored drugog,ako su pak jedno pored drugog neko krsi propise Pa onda se opet svede na to da svi voze iza bicikla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6189 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 1248 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, X8 Vračar je napisao: Ovo je sada kreativno tumačenje jer MORA ne piše nigde. Piše da ako nema staze, ili trake, onda SME da koristi 1m od ivice, što znači NE SME više od 1 metar, što znači MORA to da poštuje... Ja stvarno mislim druže da je tebi dosadno i da namerno troluješ temu. Kako god, za mene je ova tema oko biciklista završena. Ostajte zdravi i biciklisti i motoristi i automobilisti. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 12, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Piše da ako nema staze, ili trake, onda SME da koristi 1m od ivice, što znači NE SME više od 1 metar, što znači MORA to da poštuje...Znači mogu 2 vozila paralelno i niko da ne bude u prekršaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3415 Napisano Maj 12, 2022 Drug član, 1025 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Gradonačelnik (koji god da je) da uzme kanticu sa belom farbom, šablon i polako. Da obeleži taj metar kolovoza za bicikliste, Pariz da budemo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 12, 2022 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan To kako mali perica zamišlja grad je već pokazano u praksiČak gradska odluka derogira zakon jer je žuta traka zabranjena za bicikl, tj. ne važi ono "uz ivičnjak" tamo gde je žuta traka. Piši-briši biciklističke staze u Beogradu | 124. Kritična masa UZB.RS O razvoju biciklističke infrastrukture u Beogradu se dosta pričalo, ali se malo šta radi, osim što se ulaže u sivu farbu kojom se brišu staze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 953 Napisano Maj 13, 2022 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, X8 Vračar said: Pa onda se opet svede na to da svi voze iza bicikla Nece voziti iza bicikla,pricamo o semaforu,ako je biciklista zauzeo svoje mesto u traci nema sta da trazis sa njegove leve strane na semaforu,kao sto nema ni on sta da trazi sa tvoje desne strane.Znaci prica je o stajanju u koloni,normalno je da ces u pokretu na putu da ga preteknes kad imas mogucnosti za to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5150 Napisano Maj 13, 2022 Drug član, 1578 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Kupio Mujo u Nemačkoj nov mercedes S klasu, pa otišao u svoje selo u Bosnu da se pohvali. Naišao Haso, pa ga Mujo uzeo provozati, Haso gleda sve ono pa zapitkuje: H: šta mu je ovo dugme? M: to je za masažu ledja H: šta mu je ovo dugme? M: to je da podigne vešanje H: šta je ovo dugme? M: to je da prati znakove i prilagodjava brzinu... H: a šta mu je ovaj krug napred na haubi (misli na Mercedesov znak) M: to ti je nišan, kad hoćeš da zgaziš nekog pešaka ili biciklistu, da možeš lepo da ga nanišaniš... Voze se oni tako jedno pola sata, obilaze nekog biciklistu kad Haso od jednom otvori suvozačeva vrara, raspali biciklistu tako da se on jadan survao u kanal pored puta... zatvara Haso vrata i kaže: DzABA MUJO TEBI OVAJ MERCEDES OD 100 000 EVRA I NJEGOV NIŠAN, DA JA NE OTVORIH VRATA, POBEŽE NAM OVAJ NA BICIKLU 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 974 Napisano Maj 13, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1020 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Honda NT700 Deauville Prijavi odgovor kao problematičan Dečaci, rešen problem, upitan pripadnik saobraćajne policije ( inače komšija ), mora da se propusti...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6723 Napisano Maj 13, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Наравно да мора да се пропусти... Бицикл. Креће се право. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...