UrosCuoreSportivo 315 Napisano Jul 25, 2019 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima od malog točka! Planiram da se 9-og Avgusta ranom zorom uputim sa Novog Beograda put Žabljaka, devojka će mi se pridružiti u Pljevljima pa ćemo se zajedno "popeti" gore. Znam sve...Kako-zasto, mucenje-mali tocak, nas dvoje i sl...ali meni to zaista ne predstavlja nikakav probelm jer ocekujem da ce nagrada biti u stvarima koje cemo videti i obici. E zato ste mi potrebni vi sa predlozima sta sve treba da se obidje a dostupno nam je na dva tocka. Na Zabljaku smo bili dva puta u prethodne tri godine i obicno smo nocili na putu do Boke. Obisli smo Crno i Zminje jezero kao i Momcilov grad. Ali cini mi se da ima daleko vise od toga za videti. Naravno, deo puta bismo obisli i peske. Otvoren sam za sve predloge i unapred zahvalan! 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano Jul 25, 2019 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Vespica izgleda top samo napred! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jul 25, 2019 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Durmitorski prsten, krug Žabljak-Trsa-Nedajno-Sušica-Mala Crna Gora-Žabljak 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 315 Napisano Jul 25, 2019 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan To mu dodje nesto ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 25, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan vespa top... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lion5 108 Napisano Jul 25, 2019 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Bg cukarica Znik Motocikl: Honda-dama hertz Prijavi odgovor kao problematičan To je pravi avantusticki duh-svaka cast,samo napred ...u tome i jeste draz putovanja(malo neizvesnosti i staha )a ne da kupis gs od 300 kg i spavas u all-inclusive hotelu...srecni ti puti i pisi nam putopis 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10634 Napisano Jul 25, 2019 Hronični Motociklopata, 7376 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, samo gas i uzivajte, Indijka je i vise nego sposobna za ovo putesestvije Jedino ne kapiram sta ce ti toliki kanister? Nije da putujete u neku nedodjiju, ima pumpi sasvim dovoljno, nema potrebe za tim, rastereti masinu malo A kad ste vec u Crnoj Gori, grehota je ne spustiti se na obalu, prodjete Boku Kotorsku, pa sidjete dole u H.Novi, pa Kotor, pa obavezno popeti se na Lovcen do Njegosevog mauzoleja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2457 Napisano Jul 25, 2019 Andragog, 5022 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Drugi krug Trsa-Pluzine spištanje u kanjon Pive . !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supermoto_fan 12 Napisano Jul 26, 2019 U prolazu, 62 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan To je pravi avanturisticki duh, bravo! Što se tiče Žabljaka i okoline, ima puno toga lijepog za vidjeti. Durmitorski prsten koji su kolege vec predložile je svakako br.1. Pored njega bih predložio: -Vidikovac Ćurevac Google Maps WWW.GOOGLE.COM Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. -Riblje i Vražje jezero Google Maps WWW.GOOGLE.COM Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. -Zminičko jezero Google Maps WWW.GOOGLE.COM Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Ako ti trebaju još neke informacije, ili neka pomoć u CG, javi se. Srećan put i dobar provod! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 315 Napisano Jul 26, 2019 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, sad vec imam shtivo za prostudirati. Generalno imam averziju prema planiranju (previse sam nestrpljiv) pa bih voleo da mi se sve to lepo spontano "ispreci" na putu. Ali znam da moram pazljivo da napravim rutu, sve je razbacano i na razlicitim nadmorskim visinama. @Biker-Boy Kanister je tu cisto radi predostroznosti jer sam na putu do Zlatibora pre dve godine umalo ostao bez goriva na jednoj deonici gde "samo sto nije bila pumpa iza coska"... Ali da, moze nesto korisnije tu da stane svakako. Bili smo pre mesec dana dole u Boki kolima(idemo svake godine jedanput), baza su nam bili Baosici, obisli smo i mauzolej (prvi put sam bio i oduzeo mi je dah). Iako bih voleo da odem i do mora, to cemo ostaviti za neki drugi put jer bi bilo previse za 3-4 dana sve to postici, pogotovo ovim mojim sokocalom. Sve u svemu moracu da sednem i da isplaniram rute kako bih sve obisao. Moram jos da vidim da li HERE MAPS ima sve to u bazi podataka, ali svakako cu odstampati stare dobre mape pa moze i suvozacica malo da se ukljuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 315 Napisano Jul 26, 2019 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan @Supermoto_fan, Vrazje jezero deluje kao neko iz mongolskih stepa kojima je clan foruma Kawazoki isao pre par godina. Cisto da mi bude priprema za put na istok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 28, 2019 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @UrosCuoreSportivo samo napred to je super....kao sto je napisao @Lion5(moj komsija)to je prava avantura.....ako odlucis da se spustis do mora i do Baosica pusti poruku da popijemo nesto i da cujem utiske ja cu biti tamo 15ak dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 315 Napisano Avgust 6, 2019 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je iko vozio ovu rutu od Kosjerica do Uzica? Kosjeric - Karan - Ponikovica - Uzice Cini mi se kao put zanimljiviji od puta za Pozegu, koji sam vozio prethodnog puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 6, 2019 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ja, al samo jedan deo . Pre petnaestak godina je bio neki udes na magistrali, pa nas policija skrenula u Užicu na neki sporedni put, tako da sam za Požegu išao preko Lunovog Sela. Sve u svemu, put je bio u pristojnom stanju, a prijala je i promena jer sam tad prvi put tu prolazio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1637 Napisano Avgust 6, 2019 Drug član, 1327 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, UrosCuoreSportivo je napisao: Da li je iko vozio ovu rutu od Kosjerica do Uzica? Kosjeric - Karan - Ponikovica - Uzice Cini mi se kao put zanimljiviji od puta za Pozegu, koji sam vozio prethodnog puta... Teraj slobodno, vozio sam ga ja pre 4-5 godina sa motorom, tad je bilo ok, ne verujem da je se mnogo promenilo od tada, pazi samo na sljunak u krivini i gladak izlizan asfalt, znas i sam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Avgust 7, 2019 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uzak put kroz sumu vecinom, dosta rizle po krivinama, asfalt "nako", predivna priroda. Neces pogresiti ako ne zuris. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 7, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam ja pre mesec dana. Nema saobraćaja. Krivina kolko voliš. Asfalt je u odumiranju, neki delovi su izbrazdani uzdužno. Može se izvoziti al polako. Dal je još neko ovde vozio skoro?... Po meni je put za enduro dušu dalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...