GixxerK6 852 Napisano juče u 15:17 (promenjeno) Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000R, APRILIA RSV4 E5 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi neku PCP a koliko znam best buy je neki Artemis pa sad imas modele M16, M25 i sigurno neke druge ne pratim to jer koristim FX PCP. Nije sustina u snazi i brzini vec preciznosti, to kompletno menja pricu, mirna puska izbalanirana i onda su grupacije fenomenalne. Vidi FX Crown sta radi na 100m Promenio juče u 15:18 član GixxerK6 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 852 Napisano juče u 15:28 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000R, APRILIA RSV4 E5 Prijavi odgovor kao problematičan Evo su sprave, ozbiljno zezanje 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17626 Napisano pre 8 sati Integrisan, 9743 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jutros prošetao do MUP-a, sve gotovo baš brzo tipa max 10min. Uplatnica na 2.340din, potpis, telefon jer će pozvati kad potvrda bude gotova i ende. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5635 Napisano pre 7 sati Drug član, 1955 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, GixxerK6 je napisao: Uzmi neku PCP a koliko znam best buy je neki Artemis pa sad imas modele M16, M25 i sigurno neke druge ne pratim to jer koristim FX PCP. Nije sustina u snazi i brzini vec preciznosti, to kompletno menja pricu, mirna puska izbalanirana i onda su grupacije fenomenalne. Vidi FX Crown sta radi na 100m Gde puniš boce? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 14038 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 1428 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Drugar od koga sam uzeo Gammo pušku isto ima FX valjda imapct ako se dobro sećam. To je već posebna priča što se preciznosti tiče. Imao sam prilike par puta gađati i grupe su neverovatne s obzirom da nisam neko utreniran i upoznat sa puškom. Utrenirani postižu mnogo bolje rezultate ali to nije ni malo jeftin sport ili hobi. Mada ni jedan više nije. Ovo je moje gađanje na 50m,ipak nisam uspeo pogoditi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...