Jovan Ristic 5448 Napisano Maj 3, 2019 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, to crank je napisao: Imamo dve tbrde gume i ne zna se ko koristi koju. Jedna je klasična tvrda a druga nova verzija sa nekakvim novim tehnokoškim rešemjima. Isto su markirane i nema načina da se zna ko ih koristi. Svima su na raspolaganju. Spominjao Taramaso iz Mišelina da će najtvrđu probati samo ukoliko se pokaže da se manje tvrda brže raspada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5348 Napisano Maj 3, 2019 Integrisan, 13038 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Michael Laverty misli da su obe vetzije već u cirkulaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5348 Napisano Maj 3, 2019 Integrisan, 13038 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stefan Bradl, povremeno vozi motor, SEDMI!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Maj 3, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jorge 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5348 Napisano Maj 3, 2019 Integrisan, 13038 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BRACO said: Jorge 4 S vremenom iz prve sesije na Q gumama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13985 Napisano Maj 3, 2019 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Abraham je kralj uspeo je da padne na unutra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Maj 3, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, to crank je napisao: S vremenom iz prve sesije na Q gumama. Zar nije markez sa istim izlazio na drugi trening? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ValePA 22 Napisano Maj 3, 2019 U prolazu, 30 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: BMW S 1000 RR Prijavi odgovor kao problematičan Javlja mi se! Da li me čujete? Takmičari će biti posebno napeti zbog uticaja mladog Meseca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6761 Napisano Maj 3, 2019 Ne silazi, 6583 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Koji prsten okrećeš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1684 Napisano Maj 3, 2019 Drug član, 2285 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Abraham je kralj uspeo je da padne na unutra I ja sam bio u fazonu kako je uspeo jbt!!! Pobegao mu je zadnji kraj na sred krivini, dobio trakciju i sutnuo ga unutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1684 Napisano Maj 3, 2019 Drug član, 2285 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Yamahe ne mogu kraj sa krajem da sastave... Bradl objasnio! Dukci lepo idu ali ih voze kuvane noge bez žara (fabricka ekipa). Markeza jedino Markez moze da pobedi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17557 Napisano Maj 3, 2019 Integrisan, 8342 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, rastkojokic je napisao: I ja sam bio u fazonu kako je uspeo jbt!!! Pobegao mu je zadnji kraj na sred krivini, dobio trakciju i sutnuo ga unutra... Bio jedan i na TD takav pad. Nek se javi sam!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13985 Napisano Maj 3, 2019 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji pokazatelj Markezove dominacije je sto Rosijevi navijaci navijaju za Lorenca I sam se tu nalazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano Maj 3, 2019 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pogledao opet film o Lorencu. Podsetio se kako ga je ćale zlostavljao, malo ga više gotivim od kako sam gledao film. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1684 Napisano Maj 4, 2019 Drug član, 2285 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Ja pogledao opet film o Lorencu. Podsetio se kako ga je ćale zlostavljao, malo ga više gotivim od kako sam gledao film.Uh nisam znao to... To stavlja stvari u malo drugaciju perspektivu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Maj 4, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kako to da ne pogledaš, Jorge je lik za filma... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13985 Napisano Maj 4, 2019 Ne silazi, 6042 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Jovan Ristic je napisao: Ja pogledao opet film o Lorencu. Podsetio se kako ga je ćale zlostavljao, malo ga više gotivim od kako sam gledao film. Ma to je ok nego realno do skoro je nezamislivo bilo da bilo koji Rosijev navijac iskaze bilo kakvu simpatiju prema Lorencu. Ko zna sta ce da ispliva za tata Markeza @štampar jasno je meni da treba uciniti forum zanimljivim ali da li zaista mislis da trenutno četvrto mesto oslikava realno stanje stvari? Sve i da bude deseti i dalje stoji da se od njegovog ulaska u GP trazi ko ce da mu parira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5348 Napisano Maj 4, 2019 Integrisan, 13038 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu Crutchlow!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Maj 4, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Koji pokvarenjak mali žvalo, četvrti put pusta 99 ispred da ga prati umjesto da je obratno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5348 Napisano Maj 4, 2019 Integrisan, 13038 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Quartaratataaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano Maj 4, 2019 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatan trening! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17026 Napisano Maj 4, 2019 Integrisan, 5021 postova Prijavi odgovor kao problematičan Yamahe solidne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 4, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno neverovatan trening. Biće zanimljivo u Q2 i Q1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5348 Napisano Maj 4, 2019 Integrisan, 13038 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Jovan Ristic said: Neverovatan trening! Ali NEVEROVATAN!! Kao stare kvalifikacije. Svi poludeli u zadnjih 10 min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5348 Napisano Maj 4, 2019 Integrisan, 13038 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 22 minutes ago, Motorcyclist said: Yamahe solidne. Yamaha odlična! Rookie na Yamahi treći! Ni dve deste iza vodećeg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...