Atorn 5772 Napisano Četvrtak u 13:24 Drug član, 1234 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan A jel to jurite onaj udarni za 8999 din,bez bakterije? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3105 Napisano Četvrtak u 13:29 (promenjeno) Drug član, 1696 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 9.999 na 5.8J https://www.kupujemprodajem.com/gradjevinarstvo/alati/parkside-aku-hilti-busilica-udarna-stemalica/oglas/187637743?filterId=8310472900 Evo, 15.000 i 16.000 su na KP. Sramota Promenio Četvrtak u 13:30 član MaxiS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5772 Napisano Četvrtak u 13:33 Drug član, 1234 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ovo? 12999 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1675 Napisano Četvrtak u 14:40 Drug član, 1731 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne, 8999 din je bio, veci udarni odvijac. Ovaj manji 4999 din gore na slici ima svuda. Treba i meni ako zaostao negde. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1209 Napisano Četvrtak u 15:16 Drug član, 619 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel vi radite kamionski program kad vam treba taj veliki? Meni ovaj manji kida m8 kad stežem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1675 Napisano Četvrtak u 17:36 Drug član, 1731 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja procitao slab, nisam ga probao. Probacu ga ma yamahi kod donjeg cilindra kvacila. Dugacak je sraf i zapekao mislim da se malo upreda i odustao sam. Jel pametno takve srafovi pokusati udarnim? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3105 Napisano Četvrtak u 18:58 Drug član, 1696 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i javno zahvalim @živke i @Alekre sto su se ponudili da mi kupe. Živke bio brzi i kupio mi. Mnogo mi je drago da ovakvi ljudi i forum postoje i mnogo mi krivo sto nas je @N.F.S. napustio. Nadam se privremeno... Hvala momci jos jednom. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5772 Napisano Četvrtak u 19:28 Drug član, 1234 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Taj @živke je prevarant, čuvaj se njega. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15610 Napisano Četvrtak u 20:37 Integrisan, 8180 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šta god može da se pomogne tu smo. Čekić nije bio ali ovaj veliki udarni sam našao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1675 Napisano pre 2 sati Drug član, 1731 postova Prijavi odgovor kao problematičan To samo ja nisam. Ali cuo sam da neki lik kupio za firmu. Izgleda i tu rade veze, udje kroz magacin tamo negde napuni kolica u 8 vec placa na kasi, jbg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...