pronto 6837 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 6597 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Idem u Nish za neki dan, pa ću da vidim. Tamo ima, mislim, 3 radnje. Takva baterija napaja čitavu jednu seriju uređaja. Naravno uređaja raznih ima, ali ono što ga pokreće ne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13120 Napisano upravo sada Ne silazi, 2990 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Blaza je napisao: Bolje da sam ovde pitao, već bi mi bio u garaži... Update: Večeras u šopingu sa gospođom, vidim samo jedan aparat ostao. Rekoh, "ovo mi treba da završim ogradu" Kaže, "i kad sam te povela...uzmi !" Tako da sam i ja postao vlasnik ovog aparata, još samo da naučim da radim sa njim I da, uzeo dva kotura 0,8 mm žice, jedan od 40 m i drugi od 140 m. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...