Jump to content

Moto Zajednica

Ako je nekom blizu Lidl

Recommended Posts

• Integrisan, 7755 postova
  • Motocikl: TDM 900
15 minutes ago, ske said:

Drugari, ako nije preveliko cimanje, ko bude svracao do Lidla, da pogleda dal im je ostalo cetvrtastih suncobrana sto su imali prosle nedelje u prodaji. Kupio sam greskom jedan, mislio da je okrugli, a posle mi se dopao pa hteo da uzmem jos jedan, al nema. Bar na nbgd nema. Ako neko negde vidi nek javi, ako nije problem.

Pošalji mi broj na PP da te zovem ako nađem.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 2467 postova
  • Motocikl: Benelli,gy6 125

Danas sam Lidlovu tanku sivu ciradu za motor poslao u penziju.Vec je istrulila ,pocela da se cepa.

Ispratila mi je 3-4 motora,nisam siguran.

Zamena joj ona plava,deblja ,jesenas sto se prodavala.

Promenio član cezarpa

• Drug član, 1586 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

Onomad, kad je u ponudi bila jet kaciga, kupio sam je. Nisam je nosio do danas, jer je bilo malo hladnije i nosio sam moju glavnu kacigu...

Leti, za gradske relacije sam koristio lidlovu prvu jet kacigu. Njome sam bio zadovoljan, koliko para-toliko muzike. Znaci low budzet nokšir. Za relacije od bukvalno par km mi i nije trebala bolja. Kao glavnu imam i HJC flip up.

Elem, kod, nazovimo je jet 1 kacige (prve), mi je smetalo sto vazduh "vuždi" kroz i oko vizira. A, posto nema suncani vizir, kad stavim moje suncane naocare i podignem fabricki vizir, vizir mi bukvalno skida kacigu sa glave :D Sece vazduh nekako...

Danas sam sklopio "jet 2" kacigu i montirao neku komunikaciju i probao je 30-tak, 40 km po smuraku i mraku.

Jet 2 kaciga, ima mnogo bolje rešenje, vizir ne ide spolja, vec se uvlaci u kacigu kao suncani vizir kod malo skupljih modela. Verovatno i jedna i druga imaju prepisana rešenja sa nekih drugih...

E tu dolazimo do problema sa jet 2 kacigom. Vizir je los. Tacnije, po mraku, se javlja odsjaj sa farova sa vozila iz suprotnog smera. 

Mozda je kod mene problem jer sam tek skinuo zastitnu foliju sa vizira, a nisam prebrisao vizir. 

Iskomentarisacu opet posle nekog vremena.

Ima li neko Iskustva sa ovom kacigom?

• Hvala 1

• Drug član, 1586 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650

Evo, da se ispravim. Obrisao vizir i nema odsjaja. Lepo se vidi, nakacio komunikaciju sa temua i za grad je sasvim ok. Svidja mi se.

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja