MaxiS 3082 Napisano Septembar 19 Drug član, 1694 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja tu "težu" i upravo je to razlog sto je staljam nikada. Ove sive mi traju oko 2 godine ili 3 sezone. Dobro mi se pokazale. Motor mi je u garazi samo zimi, od novembra do marta. Inace stoji po suncu i kisi pokriven ovom ceradom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2087 Napisano Septembar 22 Drug član, 519 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh Pa će vidimo valja li čemu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7396 Napisano Septembar 22 Drug član, 1578 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Valja, al neke pretegnute vece vijke ne moze da odvrne. Jako je dobro sto ti ne treba alat za blokiranje, ukoliko se odvrcu vijci na pokretnim delovima. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2087 Napisano Septembar 22 Drug član, 519 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan To mi i treba, da odvrnem variomat, kvačilo, magnet i slično, ništa ekstremno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13393 Napisano Septembar 22 Ne silazi, 3043 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od retkih uređaja koji dolazi sa baterijom... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLAD81 2087 Napisano Septembar 22 Drug član, 519 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Blaza je napisao: Jedan od retkih uređaja koji dolazi sa baterijom... I punjačem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...