mrle 8475 Napisano Maj 6 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, misa-pei je napisao: Ako je nekome blizu Lidl i voli škembiće, moja najsrdačnija preporuka za zaleđene goveđe škembiće. Već su lepo obareni i iseckani. Naravno, moraju još dosta da se kuvaju, ali su izvrsni. Kome treba i recept za obične u saftu, guste gurmanske/tripice, neka se javi. Prste pojedoh. Napiši javno recept. Nisam nikada, ali bih probao. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6021 Napisano Maj 6 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan @mrle Očistiti vezu zeleni, kao za supu. Zaleđene škembiće lepo oprati (za svaki slučaj) u vodi i staviti kuvaju. Ubaciti zelen, lovorov list, biber u zrnu, glavicu crnog luka i dva, tri čena belog. Ljilja ih kuva sat, sat i po. Onda se tope u ustima. Kada su škembići meki, napraviti temeljac. Na dve kašike masti propržiti dve, tri glavice sitno seckanog crnog luka (da bude staklast) i sitno seckanu slaninicu. Ubaciti ili sitno seckane dve, tri šargarepe i jedan peršun iz kuvanih škembića. Mogu se ili baš sitno iseckati, ili propasirati. Začin C ili so. Pobireti prema ukusu, ali je svakako potrebno. Biti oprezan sa šargarepom, jer može da da previše slatkast ukus. Na to dodati malo paradajz pirea (ili Tomatino), aleve paprike i malo (supena kašika) brašna. Sve vreme mešati! Pržiti dok ne postane braon... Tu već živci igraju ulogu . U temeljac ubaciti barene škembiće i naliti supom u kojoj su se kuvali. Oko litar i po za čorbaste. Krčkati tako još 20 minuta do pola sata. Probati saft na svakih 5 minuta (jer ne mogu da dočekam da budu gotovi ). Tad se serviraju. Sad dolazimo do razlike između škembića u saftu i gurmanskih. U temeljac mora da se ubaci slaninica (za čorbaste može, a ne mora). Kad se naliva, ide mnogo manje supe. Krčne se desetak minuta, onda se sve to prespe u neku pliću i širu posudu i ubacuju se u rernu, da se zapeku i da saft upari i zgusne se. Naravno da je zemljana posuda idealna za to. Paziti da ipak ostane nešto malo safta, koliko da se močne 'lebac. Pred sam kraj, posuti ili rendanim kačkavaljem (parmezan je idealan ali...), mada neki vole i da stave tanko sečene kriške kačkavalja, pa da se rasteže dok se jede. Savršen je mešani kačkavalj, slan, jak i mastan. Eto, tako to Ljilja pravi, a ja se i dalje čudim zašto imam 104 kg. Makedonci imaju škembe čorbu. Nju je opevao i Vlatko Stefanovski, ali je to potpuno druga stvar. Slična, ali drugačija. Dok spremate, poslušajte i Vlatka. 9 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12524 Napisano Septembar 7 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je nekome blizu ili usput da mi pazari kengura za bebu. U Smederevu se rasprodala posle jedan dan. Parice uplatim odmah na račun. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Septembar 7 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo probala zena da ti posalje za Smederevo. Al ne rade vise prebacaj robe jer se kupci nisu pojavljivali po naruceno. U Beceju ima 5-6 jos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Septembar 7 (promenjeno) Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ide jedan Becejac za Smederevo sl. nedelje kupice ti, ponece ti @Alekre Promenio Septembar 7 član Surla85 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1512 Napisano Septembar 7 (promenjeno) Drug član, 955 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Alekre said: Ako je nekome blizu ili usput da mi pazari kengura za bebu. U Smederevu se rasprodala posle jedan dan. Parice uplatim odmah na račun. Pogledacu u PO da nema, nadam se da nije kasno sutra da odem. *edit Sad vidim da je covek nasao Promenio Septembar 7 član Abi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12524 Napisano Septembar 7 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Surla85 said: Evo ide jedan Becejac za Smederevo sl. nedelje kupice ti, ponece ti @Alekre Hvala puno sokole! Javljam se porukom. @Abi Hvala komšo na volji. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12524 Napisano Septembar 15 (promenjeno) Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da se zahvalim Surli na pomoći. Kengur je spreman za bebu. Samo ja malo da se vratim na treninge Inače, kome treba mislim da je ok cena. Promenio Septembar 15 član Alekre 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Septembar 16 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Misljenje za ovaj usisivac za dubinsko pranje? Za kucne potrebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Septembar 16 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prc, pametni ja jutros prosao pored gomile mislio usisivac obican, vidim reklamu zovem decka koji se bavi time kaze koliko vidi zadovoljava to za tebi kuci, odem, nemaaaa, bravo za meneeee... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Septembar 16 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li negde? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3387 Napisano Septembar 16 (promenjeno) Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pošalji neku sliku, koji usisivač? Promenio Septembar 16 član Atorn Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Septembar 16 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Usisivač za dubinsko pranje PWS 20 D3 - u Lidl Srbija WWW.LIDL.RS Usisivač za dubinsko pranje PWS 20 D3 - 2 u 1 kombinovani sistem sa crevom za prskanje i usisavanje Može se koristiti i kao usisivač za mokro i suvo Sent from my SM-A528B using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Septembar 16 (promenjeno) Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taj valjda bio danas. Ne verujem da je bilo vise modela. Promenio Septembar 16 član Biker Q Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Septembar 17 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Biker Q said: Ima li negde? Pozoveš i pitaš Telefon Možete nas i pozvati svakog radnog dana od 08:00 do 17:00. Služba za potrošače je tu zbog vas. 0800300199 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Septembar 17 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze, pa onda da "jurim" nekoga iz tog mesta. Ja stvarno dosta prljam auto jer radim pomalo bunare, to je prljavstina mahom od zemlje i prasine i mislim da nece biti problem da ovaj amaterski uredjaj to ocisti a i kontaktirao sam drugara koji je to profesionalno radio kaze koliko citao zadovoljava to sto meni treba i rekao mi je gde da porucim hemiju i to univerzalnu, kaze da ne lomim glavu oko mabla ovog onog, univerzalna mu se sasvim dobro pokazala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 940 Napisano Septembar 17 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Kolko ja vidim bilo koji na ovom fazonu radi posao, samo sto treba dokupiti taj dodatak, a predpostavljam da ima odvojeno da se kupi.Rano mi sad da guglam i to.Daklem bilo koji moze ako je sposoban da usisava tecnost a da ne crkne.To su uglavnom ovakvi, nema tu nauke, uvlaci kao i ostali i baca kapljice na unutrasnji zid posude gde se vrti "ciklon" do dna i voda tu ostaje, filter je na vrhu.Za suvo se koriste kesice a za mokro obavezno onaj filter kao za auto. Karcher Usisivač sa posudom WD 3 V-17/4/20 | Tehnomanija WWW.TEHNOMANIJA.RS Usisivač za mokro i suvo usisavanje Potrošnja energije od samo 1000 W Funkcija duvača je korisna za čišćenje teško pristupačnih područja Ergonomski oblikovana drška za... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Septembar 17 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Javno da se zahvalim i pohvalim kolegu @Atorn, covek obisao pola BG-a i nasao i sacekao ko ce od njega da preuzme i da mi salje. Sta reci ljudska velicina, hvala jos jednom. 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Septembar 17 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Gde si našao @Atorn da uzmemo i mi ostali Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3387 Napisano Septembar 17 (promenjeno) Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Vidikovac kod TC Vidikovac Bilo 9 komada. Biću u Obrenovcu oko 14h,mogu da pogledam tamo. Promenio Septembar 17 član Atorn 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Septembar 17 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je dovoljan i Vidikovac, hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3387 Napisano Septembar 17 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Obrenovac, Lidl kod bazena, nicht. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3387 Napisano Septembar 17 (promenjeno) Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Skittles je napisao: Meni je dovoljan i Vidikovac, hvala Jel te sačekao bar jedan? Update : Još 7 komada na Vidikovcu Promenio Septembar 18 član Atorn Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Octobar 6 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 9/17/2024 at 2:02 PM, Atorn said: Jel te sačekao bar jedan? Update : Još 7 komada na Vidikovcu Nije 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 823 Napisano Octobar 7 Zainteresovan, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Lidl u Pančevu relativno blizu, ako nekada nešto zatreba, pišite PM. Mada poprilično brzo odu stvari tamo, četvrtkom prepodne je ludnica, dolaze penzioneri i preprodavci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...