Немања 2140 Napisano Januar 7, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Мир Божији, Христос се роди. Срећан Божић свим колегама, да проведете у миру, љубави, здрављу и пуно безбедних километара 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8084 Napisano Januar 7, 2023 (promenjeno) Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega, takođe i tebi! Promenio Januar 7, 2023 član DraganNS 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8479 Napisano Januar 7, 2023 Drug član, 382 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ваистину се роди, срећан Божић свима који славе! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Januar 10, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Данас одрадио замену о-ринг гумица на воденој, да не цурка али битније ,решио зујање сата. Све пластике поскидао, скинуо сат, отворио и звецкање долази из пластике у који иду она два тастера за поништавање и бирање које се налазе са леве стране сата. У суштини има доста луфта па приликом саме вибрације мотора једноставно пластика вибрира о пластику и ствара то зујање. Решено са сунћерастом траком самолепљивом са обе стране, као и у саме тастере сам убацио исте пошто и ту има доста луфта. Нема више зујања, и дугмиће и уопште не морају да се притискају јако као што је било фабрички ( исправљена фабричка грешка). Са сатом само пажљиво, ништа компликовано и зезнуто 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja9 23 Napisano Januar 10, 2023 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly Prijavi odgovor kao problematičan On 12/30/2022 at 2:26 PM, Baniša said: @grafigo ukoliko ti i novi koferi trebaju, imam i njih I nosače, kofere i unutrašnje torbe za kofere. Jel imas nosac kofera ali versus 2009 zadnjeg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Januar 10, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @Nemanja9 Imam, da. Ako je model 06-09 god onda je 11400din bez ploče. Ako je model 10-14 onda je 13600din takođe cena bez ploče za kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Januar 10, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan @Nemanja9 Imam, da. Ako je model 06-09 god onda je 11400din bez ploče. Ako je model 10-14 onda je 13600din takođe cena bez ploče za kofer. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja9 23 Napisano Januar 11, 2023 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Baniša said: @Nemanja9 Imam, da. Ako je model 06-09 god onda je 11400din bez ploče. Ako je model 10-14 onda je 13600din takođe cena bez ploče za kofer. Javljam ti brzo iz kog si ti grada do 2009 je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Januar 11, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Nemanja9 je napisao: Javljam ti brzo iz kog si ti grada do 2009 je Iz Srbobrana sam, kod Novog Sada. Šaljem poštom na adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja9 23 Napisano Januar 11, 2023 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly Prijavi odgovor kao problematičan Dogovaramo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Januar 30, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Колеге, да ли је неко имао искуства са овом стварчицом и какво је ваше мишљење? Ја сам га већ ставио у корпу, само да још платим.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Januar 30, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Немања je napisao: Колеге, да ли је неко имао искуства са овом стварчицом и какво је ваше мишљење? Ја сам га већ ставио у корпу, само да још платим.. Kulturna stvar,ajde podeli gde poručio,i koja cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Januar 30, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, gebee&co je napisao: Kulturna stvar,ajde podeli gde poručio,i koja cena. Сајт је Profi Products WWW.PROFI-PRODUCTS.DE PROFI PRODUCTS - Innovations Create Originals. Discover our products! PDL® PROFI DRY LUBE... овај је око 52е али видећу да га поручим да стигне код друга у Италију, да избегнем напу царину, шпедицију и скривене трошкове… 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Januar 30, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti,to mi je problem,50 evrića pa plus pa plus,izađe dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Januar 30, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, gebee&co je napisao: Hvala ti,to mi je problem,50 evrića pa plus pa plus,izađe dosta. Јбг, то су све чари наше државе. Наручиш нешто што кошта 50-60е, услуга шпедитера 4.800дин+царина+пдв….Још ми друг каже који ради у пошти на пакетима да више није битно колика је вредност пошиљке, већ раде по каталошкој вредности. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Januar 30, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Иначе сам прошле године наручио, бар се надам још једну корисну стварчицу за ланац па још када и ласер дође, да уштелујем све како треба. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2047 Napisano Januar 30, 2023 Drug član, 806 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, gebee&co je napisao: Hvala ti,to mi je problem,50 evrića pa plus pa plus,izađe dosta. Možda bi ti bila od koristi ova mehanička varijanta. Kraća je duž merenja, ali je verocatno dovoljno precizno, a dosta jeftinije. Ja sam gledao i nju kada sam uzimao laser. Motorrad Kette Ausrichtung Werkzeug Kettenrad Kette Anpassung Werkzeug Schnell Genaue Motorrad Kette Ausrichtung Werkzeug Reparatur Zubehör| | - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Januar 30, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Mr_Wolf je napisao: Možda bi ti bila od koristi ova mehanička varijanta. Kraća je duž merenja, ali je verocatno dovoljno precizno, a dosta jeftinije. Ja sam gledao i nju kada sam uzimao laser. Motorrad Kette Ausrichtung Werkzeug Kettenrad Kette Anpassung Werkzeug Schnell Genaue Motorrad Kette Ausrichtung Werkzeug Reparatur Zubehör| | - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Гледао сам и њу. Мислим да изађе преко Алија око 20-25е ако се не варам. Опет ми је некако боља варијанта овај ласер због прецизности… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Januar 30, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Mr_Wolf je napisao: Možda bi ti bila od koristi ova mehanička varijanta. Kraća je duž merenja, ali je verocatno dovoljno precizno, a dosta jeftinije. Ja sam gledao i nju kada sam uzimao laser. Motorrad Kette Ausrichtung Werkzeug Kettenrad Kette Anpassung Werkzeug Schnell Genaue Motorrad Kette Ausrichtung Werkzeug Reparatur Zubehör| | - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Uzimao sam u obzir sve,ali imam ideju kako da napravim laserski merač.Mogu povoljno da pazarim laser,a držač to lako rešavam.Nabasao sam na neku profi praćku sa laserom,pa će to biti donor lasera. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Januar 30, 2023 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka za ovaj "mehanicki" alat, bas se lako koristi a stelovanje precizno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Januar 30, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, gebee&co je napisao: Uzimao sam u obzir sve,ali imam ideju kako da napravim laserski merač.Mogu povoljno da pazarim laser,a držač to lako rešavam.Nabasao sam na neku profi praćku sa laserom,pa će to biti donor lasera. Слажем се. Тако сам ја прошле године правио носач за Кобру. Да је наручим била је око 25фунти. Овако ме изашла, сат времена рада+точилица пива поред+крафт пиво, скоро као Пауланер 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Januar 30, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Немања je napisao: Слажем се. Тако сам ја прошле године правио носач за Кобру. Да је наручим била је око 25фунти. Овако ме изашла, сат времена рада+точилица пива поред+крафт пиво, скоро као Пауланер Znači kolega univerzale. Promenio Januar 30, 2023 član gebee&co 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Januar 30, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, gebee&co je napisao: Znači kolega univerzale. Мајстори импровизације Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Januar 30, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ali verna originalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Februar 2, 2023 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Данас завршио продужетак регистрације, па се одмах дао да стављам магленке које сам купио предпрошле године. Нисам хтео раније због техничког. Једино има муку сад са сиреном, нема где да је ставим а није баш мала. Једина опција ми је између барова, али отом потом. Ако неко наручује ову сирену не мора да узима инсталацију, пошто није баш јефтина. Мене је цела инсталација изашла око 1000дин, једино сам са њиховог сајта скинуо шему. Уз сирену долази само релеј… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...