Sveti Atila 738 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla mi je navigacija koji bi trebao montirati, pa sam gledao gde ispod sedišta i ispod oklopa imam neki džek koji se može iskoristiti. I taman iskoristio priliku da promenim levu poziciju i da očistim ablender koji me je zezao. Čemu služe ove stvari na slikama? 1. ovo je ispod sedišta, ne znam čemu služi 2. Takođe ispod sedišta, sa desne strane 3. Ispod levog okopa kod fara 4. Ispod levog oklopa kod rezervoara, ovo kao da je neki senzor pritiska, iz njega ide gumeno crevo ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7882 Napisano pre 18 sati Drug član, 3246 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, MaxiS said: Meni 17.04 istice registracija. Morao da skidam oba para maglenki i prelepim migavce u stitnicima za ruke. Morao? Ni pogledali me nisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7882 Napisano pre 18 sati Drug član, 3246 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 4/10/2025 at 2:07 PM, N.F.S. said: Kazu strendzeri preudobnooooo.... ...ko je imao Honde, Kawa mu dođe kao dormeo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2736 Napisano pre 1 sat Drug član, 1564 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @grafigo Nisu fabricke, naknadno motirao @Andrej_Hotstepper Ovde u Nišu malo zajebani po tom pitanju. Izriciti su sto se tice stanja vozila. Mora biti sve fabricko. Naravno, ako idem regularno, sto i cinim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23756 Napisano pre 47 minuta Integrisan, 9982 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada odem da zakazem tehnicki i regu, obicno dan/dva pred pregled, zamolim kontrolora da napravi krug oko motora i da mi smernice... Obicno traze da samo iskljucim blicere nazad i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4432 Napisano pre 37 minuta motoras, 2524 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, N.F.S. je napisao: Kada odem da zakazem tehnicki i regu, obicno dan/dva pred pregled, zamolim kontrolora da napravi krug oko motora i da mi smernice... Obicno traze da samo iskljucim blicere nazad i to je to. Ja ostavim motor, budem fini sa njima i samo se smeškam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...