Alekre 13871 Napisano Sreda u 20:53 Integrisan, 7654 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja navikao na taj zvuk, skoro 6 godina sam vozio ER5. Bitno da se vrti radilica. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23538 Napisano Četvrtak u 11:06 Integrisan, 9911 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno mi se sve svidja kod ovog motora, ekonomican i izuzetno lako se vozi, da ne sidjes celi dan.... Ali zvuk je jako bitan deo motociklizma (meni bar), podigne se versys na tocak kada iz krivine izadjes i otvoris gas u "drugoj"... Sve to uz neki glupi, neartikulisani ton Zasto li mu ne usrafise agregat iz z750!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 257 Napisano Četvrtak u 11:09 Svrati ponekad, 89 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno se slazem sa @N.F.S.. Jedina stvar kojom nisam impresioniran na mom Versys jeste zvuk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3095 Napisano Četvrtak u 16:06 Drug član, 1591 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno mi se sve svidja kod ovog motora, ekonomican i izuzetno lako se vozi, da ne sidjes celi dan.... Ali zvuk je jako bitan deo motociklizma (meni bar), podigne se versys na tocak kada iz krivine izadjes i otvoris gas u "drugoj"... Sve to uz neki glupi, neartikulisani ton Zasto li mu ne usrafise agregat iz z750!!!Eto ti projekat :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...