Vujka 1557 Napisano Maj 24 Zainteresovan, 316 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam da li ste znali, ali ime VERSYS potice od dve reci 1. Versatile (svestrano) 2. System Drugim recima svestran motocikl za vise namena, npr. grad, duga putovanja... Itd 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10124 Napisano Maj 24 Drug član, 1987 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Nomen est omen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3925 Napisano Subota u 18:33 Drug član, 1003 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 nedelje se rešio da umastim ruke, da odvrnem koju plastiku i da mu zamenim svećice i filter vazduha. Po Manuelu, tj. uputstvu svećice se menjaju svakih 12k km. Nešto mi to malo, al tako piše. Mada, kad vidim kakav je filter vazduha...Sent from my SM-F731B using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3925 Napisano Subota u 18:47 Drug član, 1003 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Juče svratio drugar do mene po neke sitnice i sažalio se na to koliko je Kawa prljava pa je preterao do svoje garaže i malo joj poklonio pažnje koje joj nedostaje od mene.Sent from my SM-F731B using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4354 Napisano Subota u 18:50 BJB Maxi Scooter Club, 1330 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Jel čuo drugar kakve kolenice imamo u Žablju? Voli li ren sos? Jel voli da peca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3925 Napisano Subota u 19:01 Drug član, 1003 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ništa od toga. Jedino ako bude kakvo okupljanje Vagenovaca, pa da dodje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobaNP 79 Napisano Subota u 19:37 U prolazu, 49 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Aprilia SXR 50 '23 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, andrej. je napisao: Jel čuo drugar kakve kolenice imamo u Žablju? Voli li ren sos? Jel voli da peca? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3488 Napisano Nedelja u 08:47 Drug član, 1804 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce napravih kratkih, cirka, 170km mojom kavom. Sa zenom. Pa jedva izdrzasmo. Ubi me trtica! Sediste mi postalo vrlo neudobno. Da prostite, stiskam guzicu i jajca sve vreme. Zena nece vise sa mnom dok ne promenim sediste. U pocetku me vuklo ka napred, podigao sam ga malo u prednjem delu, al vec cetvrta sezona kod mene. Vec jedva saberem sat voznje u cugu. Ranije me posle par sati bolelo u dnu ledja-kicme. Sto je normalna pojava. Od umora. A sada guzica. Gledah oglase, ima samo jedno presvuceno, lepo izgleda, ali je sa modela 2022. Trazi 220e. Sa kojih modela paše kod mene? Prva generacija 2007god... Koliko je realno da platim? Ili da platim presvlacenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23866 Napisano Nedelja u 09:24 Integrisan, 7723 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Posaljes kod Srdjana da ti odradi. Mada ne moj ocekivati da ces onda moci 200-300km u cugu... Meni je to nekako normalno, nikad i nisam vozio udoban motocikl koji moze 200-300km bez da osetis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3488 Napisano Nedelja u 10:24 Drug član, 1804 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Druze moj. 170km ukupno! Na 50-tom sam vec pravio pauzu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23866 Napisano Nedelja u 12:45 Integrisan, 7723 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, MaxiS said: Druze moj. 170km ukupno! Na 50-tom sam vec pravio pauzu Pa i ja bih mogao na 50, ali eto nedavno sam spicio do Zrenjanina od Plavne sa pauzom od 2 min Mislim da je i do treninga. Slabo vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 165 Napisano Nedelja u 16:43 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650, 2011 BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Srdjan odradio sediste i nakon toga bez problema po dva sata sam mogo da sedim i vozim i sam i sa saputnikom. Original sediste je katastrofa, i na svako kocenje kliza, pogotovo nezgodno za saputnika koji poleti napred. Saljem link sa njegovog profila, sediste koje je meni uradio. Moto sedista Srdjan (@motosedista_srdjan) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 31 likes, 0 comments - motosedista_srdjan on September 1, 2023 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9508 Napisano juče u 08:25 Ne silazi, 3835 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ...ja sam juče shvatio da je jako puno do pantalona. Kad vozim u onim Enter, što su kao military bla bla bla (pozer) pukne mi bulja. Kad uzmem moto pantalone koje dišu i koje su meke... Nemam nikakav problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...