Blaza 16192 Napisano Utorak u 13:56 Integrisan, 3357 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Drugar mi javlja, njegov sin našao na auto putu jedan bočni kofer od Kawasakija. Glupo je da ga kači na KP, ponudio meni, a u dogovoru sa njim ja objavljujem temu u nadi da će se vlasnik pronaći i da ga preuzme. Može kontakt i ovde, pa preusmeravam kod nalazača ! 5 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3586 Napisano Utorak u 14:15 Drug član, 1131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1300 RS Prijavi odgovor kao problematičan Da ne znaš gde je pronađen? Znam za jedan izgubljen negde na putu između Beograda i Debelog Brda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10308 Napisano Utorak u 14:25 Drug član, 2009 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Staviću, Blažo, informaciju i u Versys temu, možda neko zna čiji je. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16192 Napisano Utorak u 14:33 Integrisan, 3357 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Mr_Wolf je napisao: Da ne znaš gde je pronađen? Sad sam proverio, u pitanju je auto put Beograd - Obrenovac 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16192 Napisano Utorak u 16:48 Integrisan, 3357 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujući kolegi @Mr_Wolf vlasnik kofera je ekspresno pronađen ! Hvala !!! 12 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 763 Napisano Utorak u 17:15 Zainteresovan, 598 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16192 Napisano Utorak u 18:58 Integrisan, 3357 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Da malo "ispravim" prvi post. Nije bilo u planu prodaja kofera na KP, već samo neka vrsta oglašavanja da se nađe vlasnik, te je bzv pomenut KP. Ja sam kolegi predložio da pokušam da nađem vlasnika preko foruma, ili poznanika. Tako je i bilo ... 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6573 Napisano Utorak u 19:01 Ne silazi, 5343 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast svima. Snaga foruma! 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10791 Napisano Utorak u 20:10 Drug član, 3418 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Pepeljuga varijanta... ko dođe i otključa ga, može da ga nosi 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16192 Napisano pre 17 sati Integrisan, 3357 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Danas preuzet kofer, sve o.k. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...