Alekre 15870 Napisano Petak u 15:46 Integrisan, 8247 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno podcenjen motocikl. Ali ko zna zna! Gledao sam neke testove za 1100, svi kažu da ima neverovatno uglađen agregat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8728 Napisano juče u 09:07 Ne silazi, 3542 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...da kažem razliku posle sve ukupno sat vremena vožnje po NSu i Kamenici je glupo... Šta me najviše navelo da ga uzmem: Kad sam seo na motor osećaj gotovo isti kao na 650, to je to, moj motor, kao da sam kod kuće. Malko je veći trougao (dupe, noge, ruke), širi je korman, ali je osećaj da sam malo više na njemu, u 650 nekako uđeš.. Da... Ciklistika je ta, ali je masa osetna. Ja sa 650 imam utisak da mi čita misli, mogu u sred krivine da suzim putanju, proširim, ja ga guram. Ovde je sve inertnije. Ali to je to. Sve je uvek za nešto bolje za nešto lošije, kompromis. Agregat je priča sa sebe. Otom potom 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2449 Napisano juče u 11:27 Drug član, 1437 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke, da se lepo navozas sa njim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9493 Napisano pre 23 sati Drug član, 1919 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom nova makina! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1127 Napisano pre 22 sati Zainteresovan, 240 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom kolega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DAR'C NS 195 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Podnožje Fruške gore- Banstol Motocikl: on two wheels Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na novoj mašini! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2965 Napisano pre 19 sati Andragog, 5538 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Ima neko vaki kawasaki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gole82 38 Napisano pre 18 sati U prolazu, 32 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno odlican motocikl, neka je sa srecom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3040 Napisano pre 16 sati Drug član, 1370 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam ovaj plavi 1100 i mislim se: “Koja motorčina!” Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 259 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 91 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 90 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Prava zverka.....Neka je sa srećom.Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...