N.F.S. 21590 Napisano Novembar 2 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bilo nekad' 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Novembar 2 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Neso, burazere… ne vredi, moras ponovo da uzmes Tigra. Malo malo pa postavis ovako neku fotku. Tacno se vidi da ga se sa setom prisecas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21590 Napisano Novembar 2 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma bice, jos bolji! Neka se vrti nesto Tigar ili cbf1000 noviji model... To "gadjam". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Novembar 2 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Procitah vec… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7089 Napisano Novembar 2 Drug član, 2973 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ja videh baš ovaj tvoj što si ga prodao @milomir22 istog momenta sam ga prepoznao, a što je najgore apsolutno mi je jasno bez da ga probam kakav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7089 Napisano Novembar 2 Drug član, 2973 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Znaš čega se setih, si napravio onaj plug što pegla mapu? Oće biti serijske proizvodnje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21590 Napisano Novembar 2 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izvestio bih odmah! Nisam pravio posto sam mapu izmenio, direktno, bez tih varalica...Sent from my fontele using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Novembar 2 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Marko05 je napisao: Kawasaki VERSYS 1000 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki VERSYS 1000, 2015. godište, Touring, vozilo prešlo 31875 km, Niš. Cena 8.250 € - Motori - Polovni... Лепо моторче. Је ли познат коме продавац из Ниш? Видим да има доста лепих мотора. Е мој Маре, тај је пре недељу ипо-две, на огласима у Швици био 5.500 пецали га другар и ја, чисто да имамо нешто преко зиме да вртимо…Тако да, ако ћеш мотор гледај швицу мада ја не знам искрено одакле ти мотори тамо, као свака кућа има по неколико комада, како нисмо испразнили до сада… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5540 Napisano Novembar 2 Drug član, 1387 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Немања said: Е мој Маре, тај је пре недељу ипо-две, на огласима у Швици био 5.500 пецали га другар и ја, чисто да имамо нешто преко зиме да вртимо…Тако да, ако ћеш мотор гледај швицу мада ја не знам искрено одакле ти мотори тамо, као свака кућа има по неколико комада, како нисмо испразнили до сада… Ма знам, пратим и тамо, додуше од јуче. Не гори ми нигде. Чекам да излети... Гледам Версис 1000, Трејсера 900, Тигра 1200... ту неку категорију. Евентуално Африку 1000. Ако ти шта занимљиво излети ти проследи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Novembar 2 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Marko05 je napisao: Ма знам, пратим и тамо, додуше од јуче. Не гори ми нигде. Чекам да излети... Гледам Версис 1000, Трејсера 900, Тигра 1200... ту неку категорију. Евентуално Африку 1000. Ако ти шта занимљиво излети ти проследи. Хоћу Маре свакако. Мада када излети нешто повољно и добро то се решава одмах, ако се предомишљаш, оде, има доста наших који само чекају и то гледају… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3528 Napisano Novembar 2 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1692 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je ove godine kupio versys 1000 2017. Subjektivni utisak je da tiger 1050 ide bolje, mada u realnosti možda to i nije slučaj. Oba motora su odlična. Promenio Novembar 2 član milomir22 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2675 Napisano Novembar 2 Drug član, 1622 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Daj ljudi ne palite ga da menja motor, odmah ce mu nesto pasti na pamet da pravi a u guzvi sam. 2 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2102 Napisano Novembar 2 Drug član, 784 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, milomir22 je napisao: Drugar je ove godine kupio versys 1000 2017. Subjektivni utisak je da tiger 1050 ide bolje, mada u realnosti možda to i nije slučaj. Oba motora su odlična. Два врло слична 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 85 Napisano Novembar 4 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/2/2024 at 4:40 PM, Marko05 said: Kawasaki VERSYS 1000 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki VERSYS 1000, 2015. godište, Touring, vozilo prešlo 31875 km, Niš. Cena 8.250 € - Motori - Polovni... Лепо моторче. Је ли познат коме продавац из Ниш? Видим да има доста лепих мотора. Dušan Pribak iz Niša. Ja sam kupio GS-a od njega. Super saradnja, lak dogovor, odličan motor i prava kilometraža (proverena na dijagnostici, pa sad ako laže dijagnostika...). Čak mi je i motor dovezao na prikolici u Pančevo bez dodatnih troškova. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21590 Napisano Novembar 7 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav od nas 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 444 Napisano Novembar 7 Svrati ponekad, 459 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, u planu je kupovina novog versysa 650 pa mi treba mala pomoc. Da li neko iz istocne srbije (Bor, Zajecar, Knjazevac, Nis...) ima ovaj model? Dosao bih samo da sednem, zanima me zbog gabarita. Znaci nikakva proba itd, samo dimenzije. Pozeljno je da bude novije generacije, posto ne znam koliko se ram i dimenzije razlikuju u zavisnosti od godista. Unapred hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2543 Napisano Novembar 7 Drug član, 1496 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam se dobro istripovao... Moja rutina je sledeca. Ivucem kacigu i rukavice iz korpe, zakljucam korpu, ubacim kljuc u bravu, stisnem kvacilo, desnom nogom izbacim iz brzine i upalim motor. Motor radi dok se ne "skockam" sednem i krenem... Izvucem ja kacigu, kljuc u bravu, ibacim iz brzine i "cvrc" nece. Uhhh, sigurno je kill swich. Pogledam, nije. Cak-cak, za svaki slucaj.... Ponovo, na nogu, brzina, opet... nece. Sednem stisnem kvacilo i start... nece... Auuuu majku mu, ode Kumulator kume, pojede ga zima. Klasika, kasnim na posao. Sacekam par sek, razbistri se mozak, vratim copavu, poguram ga par cm, okrene zupcanik, lepse nogom kliknem menjac, "zaista" izbacim iz brzine i upalim ga Bas sam se iscimao, a mozak pospan. Dobro me rasani 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7089 Napisano Novembar 10 Drug član, 2973 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ustao u 5am... Gledam klipove na YT, razmišljam koji motor mi se sviđa, a što ja ne bi kupio novi mt450... I onda na 0'C otišao da se provozam i izbacim to iz glave... Obožavam ga. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1189 Napisano Novembar 10 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Dobra fora sa tablicom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8232 Napisano Novembar 11 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Manja kazna za prljavu tablicu nego za sakrivenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7089 Napisano Novembar 11 Drug član, 2973 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Moja se isprljala i nisam stigao da je operem. Ja ne skrivam tablicu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8232 Napisano Novembar 11 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Moja se isprljala i nisam stigao da je operem. Ja ne skrivam tablicu. Ja to po sebi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21590 Napisano Sreda u 09:06 Integrisan, 9420 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...i ja posle 5 (eeeeej pet ) dana na motoru! Bas mi je nedostajalo. Uvek me odusevi ova kawica, kojom se lakocom vozi i njome upravlja. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7939 Napisano Sreda u 09:15 Drug član, 2104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, N.F.S. je napisao: ...i ja posle 5 (eeeeej pet ) dana na motoru! Bas mi je nedostajalo. Uvek me odusevi ova kawica, kojom se lakocom vozi i njome upravlja. Nešto te nije bilo...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2301 Napisano Sreda u 09:16 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Poceo je kao @shoyyka Namerno ga prlja da bi imao posle sta da radi. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...