Andrej_Hotstepper 7453 Napisano Jul 1, 2024 (promenjeno) Drug član, 3096 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, idanijel said: Na koliko se vrti versys na 90,100,120kmh? Sent from my RMX2202 using Tapatalk Za kad ti to treba? Promenio Jul 1, 2024 član Andrej_Hotstepper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 134 Napisano Jul 1, 2024 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan 2500-3000 obrt. je 60-70 km/h 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1658 Napisano Jul 1, 2024 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Andrej_Hotstepper je napisao: Za kad ti to treba? Za odma poredim sa gsf 650 i nije nešto razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1289 Napisano Jul 1, 2024 prisutan, 1143 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, wragg je napisao: Cinjenica je da Versys 650 ima problem sa tim zatrzavanjem u niskim obrtajima, i zna se da je to radi euro normi i siromasne smjese. Nije to bilo samo meni, nego bukvalno svi imaju problem sa tim. Ja sam na svom to rjesio sa Booster Plug i sjecam se da sam komotno mogao u mali kruzni uci trecom brzinom bez da ga drzim na pola kvacila. Moze se i onaj lambda eliminator staviti, ali Booster Plug ostavlja lambdu u funkciji, samo joj salje signal da je vanjska temperatura nesto niza nego sto jeste, pa onda radi toga ECU baca nesto vise goriva, taman da ispravi to sto ga je fabrika osiromasila radi ekologije. I TRK 702 ista priča,čekam neki remap,čim izađe iz garancije!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7453 Napisano Jul 1, 2024 Drug član, 3096 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, idanijel said: Za odma poredim sa gsf 650 i nije nešto razlika. Gearing Commander - Motorcycle Speed and Drive Train Calculator v7 WWW.GEARINGCOMMANDER.COM Motorcycle speed and sprocket calculator with bike database for gearing, sprockets, tires and... Ovaj sajt za to služi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Jul 1, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...tamo gde je versys na svom terenu! 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Jul 7, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vidite ovo, vizir sam kupio nov u Motolandu, imam fiskal i originalnu ambalazu... Ostecenje je prvo bilo malo ali evo se siri, puca vizir nekako sam unutar sebe, tesko za uslikati. Vidi se samo iz odradjenih uglova... Po meni ovo je razlog za zamenu, bas me nervira... Sa obe je strane vizira tako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Jul 7, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga, pise 2 god garancije, presao sam evo sa njime 800km. https://www.motoland.rs/proizvod/17391/vizir-kd410st-d410st-kawasaki-versys-650-2010-14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10462 Napisano Jul 7, 2024 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imaš razloga da zatražiš zamenu ili povraćaj novca. Kod mene na Banditu je originalni vizir sa istim takvim unutrašnjim pukotinama, na ivicama gde vizir pravi zakrivljenje. Ali star je 24 godine pa mi je to normalno... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Jul 7, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam im mail sa slikama, bas bih voleo da mi zamene za neki bez ostecenja, samo u ovo gledam... Ima na njemu utisnuto i datum proizvodnje, svez je, ovogodisnji... Problem je sto se ovo siri, dupliralo se ostecenje povrsinom u zadnjih nedelju dana. Javicu bas sta odgovore, ipak pise dve godine garancije, ja samo sto ga kupih...Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
twintower 194 Napisano Jul 7, 2024 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: kojekuda Motocikl: varadero xl125v Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 7. 2024. at 15:05, mali_zmaj je napisao: I TRK 702 ista priča,čekam neki remap,čim izađe iz garancije!! Dosta novijih motora su takvi al treba spomenuti da su i prilično ekonomični. Moj Versys od Slavonskog Broda do one prve Marche pumpe u SLO (preko 200km autoceste) 8.66 ltr. sipano u čep. 120 km/h pitome vožnje u grupi, bez divljačkih navrtanja u obrtaje i u tom rasponu on jako lijepo ide. Ovog mog bih volio remapirat čisto da imam uglađenu vožnju i kad prikunjam dok vozim do posla, kad nisam raspoložen za gasanja. Dobar je to motor, po meni neopravdano ostavljen po strani. Nekako sam se baš srodio sa ovim mojim a iskreno nznm šta bih bolje i tražio u ovoj klasi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
twintower 194 Napisano Jul 7, 2024 Svrati ponekad, 77 postova Lokacija: kojekuda Motocikl: varadero xl125v Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, N.F.S. je napisao: Poslao sam im mail sa slikama, bas bih voleo da mi zamene za neki bez ostecenja, samo u ovo gledam... Ima na njemu utisnuto i datum proizvodnje, svez je, ovogodisnji... Problem je sto se ovo siri, dupliralo se ostecenje povrsinom u zadnjih nedelju dana. Javicu bas sta odgovore, ipak pise dve godine garancije, ja samo sto ga kupih... Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Brate aman da brend više ne obećava kvalitet. Ja sam uzeo MRA širi i višlji vizir sve sa deflektorom, radi poso za sve pare ali kad vidim završnu obradu na rubovima i vratim film na vizire koje mi je Ivan radio, čovjek je klasa za ove mega brendove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8334 Napisano Jul 8, 2024 Ne silazi, 2157 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan To samo govori o kvalitetu materijala koji se koristi.Koriste original,ali se doste gura meljava,to jest,reciklaža.A cena.....normalno....uvek ide na gore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2160 Napisano Jul 8, 2024 Drug član, 800 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Хипер продукција убила квалитет, нажалост.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Jul 8, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... U sredu saljem vizir "Motoland" -u da vide o kakvom je ostecenju rec. Izvestavam 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1749 Napisano Jul 9, 2024 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, N.F.S. je napisao: ... U sredu saljem vizir "Motoland" -u da vide o kakvom je ostecenju rec. Izvestavam Zvao sam ih ja pre 10-ak dana bas zbog vizira za Versysa. Nisu imali na stanju, te rekoše da ocekuju novi uvoz za par nedelja. Mnogo puta sam to od njih cuo i nikad dočekao traženu stvar. Bas sam pomislio na tebe I kakav si srecnik da kupiš poslednji komad, a sad ovaj bedak. Bas bez veze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Jul 9, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jesam ovo vidjao na staaarim i vizirima koje sunce osteti / ostari ali na novom nisam ocekivao da se pojavi. Rekli su mi (Motoland) "Svrati da vidimo o cemu je rec"... Vise od novca mi odgovara da mi posalju nov! Bas ok radi (stiti od vetra i ne pravi buku niti kovitlanje koje kacigu trese). Prerada sedista mi je potvrdjena za 22.07 tako da sam svakako bez motora neki kratki period, sacekao bih da stigne taj kontigent vizira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Jul 10, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ode vizir na reklamaciju, upakovao sam ga u originalnu ambalazu i oznacio im ostecenja, da ne "lutaju"... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Jul 10, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... vozao se bez pravca i cilja, po 150/200km dnevno, bez zurbe, samo ugodjaj! Obisao na jugu nase lepe Srbije par planina cije puteve obozavam, sretnem po neki traktor ali cesto satima nikoga. Kroz sela cija ni imena cuo nisam.... Mogu vam reci da sam i pored voznje jedva cekao da dodjem i operem ga lepo, silikoniram, voskiram i usijam . Sta mogu reci o motoru? Za jednu osobu i stvari snage vise nego dovoljno... Poteze iz petog stepena prenosa bas voljno od 70kmh, ubrza cas do 120kmh. Ekonomican, pri mojoj upotrebi blago veci potrosac od sampiona NC750. Meni ni jednog trenutka nije prelazio 4L sto mi je veoma bitno, ne zbog finansijskog momenta, bas mi nista ne znaci ni duplirana potrosnja vec zbog puteva u koje se zavlacim, nema pumpi a sa jednim rezervoarom mogu preci dooooosta. Komfor i osecaj na motoru top! Cak mi ni sediste nije smetalo (a jedva cekam da ga preradim, volim tako ), nisu mi ruke trnele niti sam kakvu nelagodu trpeo. Oslanjanje sam uz put (daaaa, nosim alat) doveo do perfekcije i nasao kompromis izmedju stabilnosti i udobnosti. Kocnicama verujem, aktivirao ABS jedno 20x cisto da znam sta me ocekuje ako bude stani/pani (a jeste me iznenadilo par zivotinja koje tik pred tocak istrce). Kratko medjuosovinsko rastojanje kroz krivine obecava zabavu, sa lakocom se vozi i kontrolise, povozan (ne PODVOZAN kako kroz teme citam i usi mi para, samo cekam da vidim nadvozan ili tako nesto ). Preliminarno usijavanje gotovo, za koji dan na drugu stranu masinom do 22-og kada sediste moram na prepravku poslati, ukratko zadovoljan sam. 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4878 Napisano Jul 10, 2024 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Zivnula tema o Versys-u, N.F.S. na visini zadatka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Jul 11, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ostaje nada da ce tako zivnuti i tema o npr. Multistradi 1200 u blizoj buducnosti . 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2160 Napisano Jul 11, 2024 Drug član, 800 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, N.F.S. je napisao: Ostaje nada da ce tako zivnuti i tema o npr. Multistradi 1200 u blizoj buducnosti . Стварно си претерао више са овим мотором,( Версисом) задржао се баш дуго код тебе 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2160 Napisano Jul 11, 2024 Drug član, 800 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Шалу на страну, и ја сам ухватио себе да сам почео да размишљам о Мултистради, Африци и Тенере 1200, то су ми таргети за следећи мотор…Највише и најрадије би волео да купим испод чекића, ударим забрану отуђења 5г и будем миран, али…. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Jul 11, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ha! Ne mislim ga skoro prodati, ja to onako na glas razmisljam... Marina je bas zelela multistradu ali sam prevagnuo prema ovome zbog voznji koje praktikujem. (Grad/prigrad) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2160 Napisano Jul 11, 2024 Drug član, 800 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, N.F.S. je napisao: Ha! Ne mislim ga skoro prodati, ja to onako na glas razmisljam... Пази шта си рекао све је у етру записано…. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...