aca-pn 6338 Napisano Mart 13, 2019 Enduraš, 6372 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kakve veze ima prva pomoc, prsluk i kaciga sa tehnickom ispravnoscu motora, nebuloza. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5379 Napisano Mart 13, 2019 Ne silazi, 4808 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, lord_oblivion je napisao: Meni nije jasan jedan detalj. Kako i na osnovu čega očekuju fabričko stanje? Šta pod tim TAČNO podrazumevaju? I da li će to važiti i za ostale dvotočkaše sa motornim pogonom? Važiće i za ostale dvotočkaše. Neću stići sutra da napišem tekst o tome, ali prekosutra će biti sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Mart 13, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezna oprema. I meni su trazili sve osim kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1032 Napisano Mart 13, 2019 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pored cene pitao sam i za nosace kofera i roll bar. Tip mi je rekao da sve sto nije fabricki moram da skinem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14145 Napisano Mart 13, 2019 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, aca-pn je napisao: Kakve veze ima prva pomoc, prsluk i kaciga sa tehnickom ispravnoscu motora, nebuloza. Oprema na vozilu. Kao kod putnickih trokut ... teretnih p.p. aparat ... oduvek stoji u zakonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6338 Napisano Mart 13, 2019 Enduraš, 6372 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali to treba da trazi policija na kontrolama, a ne tehnicki pregled. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Mart 13, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zar je moguce da i kacigu proveravaju a saru na gumi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Mart 13, 2019 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde vlada straholada. Udaraj i cedi do granice koja vredja inteligenciju. Imao sam licno primer gde Agencija za bezbednost saobracaja prilikom uvoza ne kontrolise niti jedan deo na autu vezan za bezbednost tog vozila u saobracaju. Najbitnije im je da auto izgleda fabricki da bi se slike dizale na neki server i tamo moraju da budu cakum pakum, ne sme da bode oci ni Wunderbaum jelkica. To znaci,ako si uvezao Minija 2006,i ima dve halogenke naknadno ugradjene,ne moze da dobije potvrdu. Trap,kocnice,upravljacki mehanizam,svetlosnu signalizaciju,i td....to niko nije ni pogledao. Sve se radi tako da se narod udara po dzepu,njih bezbednost ne zanima. A posto gutamo i trazimo nacine kako da sve to platimo,kao da smo hipnotisani,onda placajmo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 386 Napisano Mart 13, 2019 Drug član, 1458 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/12/2019 at 12:46 AM, Jovan Ristic said: Mislim da će se njima vršiti provera max brzine na tehničkom pregledu. Izgleda da ću i ja morati da idem opet do AMSS da uradim dopunu teksta Ja imam Yamahu uvezenu sa Tajlanda. Do pre 2god registrovana normalno na zute tablice,poslednje 2 uz natezanja na tehnickom.Sta ce sada biti videcu...I verujem da nisam jedini,od koga da dobijem potvrdu kada nema zvanicnog uvoznika a pritom ne farovima retrovizorima nema E1.Morace i tu da naprave ustupe,nema logike da se posle 15god normalne registracije zabrani ista.Prepisuje se sve od evrope ali na srpski nacin.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Mart 13, 2019 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan U Crnoj Gori snimaju auto i mora se videti oprema u gepeku. Vozio sam auto u Nikšiću na tehnički , auto iz uvoza, nema opreme. Kaže majstor, mali deder dobaci onu našu opremu, a vi da kupite posle. Važi majstore ! Dobar majstor. Kod nas slikaju i motor i ljude pored motora koji rade na tehničkom. Prvo jednog pa posle drugog. U Kiler autu sam morao da skinem nosače kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 386 Napisano Mart 13, 2019 Drug član, 1458 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu blesavi ovi sto voze divljake... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Mart 13, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, M a R k o said: ... nema logike da se posle 15god normalne registracije zabrani ista. Baš tu i jeste logika. Svi aspekti života se okreću potrošački orjentisanom društvu. Ako nešto radi 15 godina, zašto ne bi i dalje ali je veliki trn u trgovačkom oku. Bez milosti se obračunavaju sa svima koji izbegavaju nove kupovine. Žele da iscede i poslednju paru i baš to ceđenje se prepisuje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16549 Napisano Mart 13, 2019 Integrisan, 4953 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cek treba prva pomoc na tehnickom? Da znam da izvadim iz auta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1032 Napisano Mart 13, 2019 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, lemy said: Pa ja bas bio u autorad, i onaj lik ispred kaze 4.800. Ja ga ponovo pitam jeli to isto kao i za auto, posto sam kod njih registrovao pre 10ak dana, in kaze jeste... Danas sam ih zvao telefonom , da budem siguran. Ipak je tehnički za motocikle 2.500 dinara, onaj lik ispred mi dao pogresnu informaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 13, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Motorcyclist je napisao: Cek treba prva pomoc na tehnickom? Da znam da izvadim iz auta. Ako može da stane u motor, i ja ću iz auta da izvadim kad budem išao na tehnički... A i prsluk... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16549 Napisano Mart 13, 2019 Integrisan, 4953 postova Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, ThePainkiller said: Ako može da stane u motor, i ja ću iz auta da izvadim kad budem išao na tehnički... A i prsluk... Stala ne stala ponecu je tako i sada nosim u rancu kad idem preko grane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Mart 13, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Bubanj potoku kupio prvu pomoc tip a za motor za 650 din,novu. Galenikina,vazi do juna 2022. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16549 Napisano Mart 13, 2019 Integrisan, 4953 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobra cena samo da je ovde negde naci za te pare. Mogao bih proveriti. Ne verujem da je u apotekama ispod 1500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Mart 13, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Прошле недеље сам на КП купио тип А за 1000 РСД. Реално, потенцијална казна је много већа... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2387 Napisano Mart 13, 2019 Andragog, 4964 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ne može od auta, to je tip B Meni pozajmio drugar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 836 Napisano Mart 13, 2019 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svojevremeno su rekli (mislim da je bas bio Okanovic) da moze i tip B. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14145 Napisano Mart 13, 2019 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Tip B moze bez problema ukoliko ga imate gde staviti, datum isteka je bitan. Tip A je u sustini umanjen tip B zbog mesta, da nebi bilo izgovora "nemam di da metnem". To je kao da na teretnom ne priznaju dva P.P. aparata jer zakon trazi jedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16549 Napisano Mart 13, 2019 Integrisan, 4953 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa moze , suludo bi bilo da ne moze ako je jos opremljeniji od A. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Mart 14, 2019 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 13.3.2019. at 6:36, lemy je napisao: Pored cene pitao sam i za nosace kofera i roll bar. Tip mi je rekao da sve sto nije fabricki moram da skinem Nemoj skidati, meni je tu prošlo sa nosačem i rolbarom. Samo nemoj pominjati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16549 Napisano Mart 14, 2019 Integrisan, 4953 postova Prijavi odgovor kao problematičan Traktorima istièe registracija, èak 60% neæe proæi tehnièki WWW.B92.NET Oruzje, mopedi, traktori sta je sledece da se izmuze? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...