Jovan Ristic 5424 Napisano April 12, 2019 Ne silazi, 4821 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako kolegama sa SK treba pomoć oko nekog materjala ili ako im nešto nije jasno, a ja mogu da im pomognem tu sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano April 12, 2019 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Wild card za Jovana 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano April 13, 2019 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Geto Bastard, popijemo kafu, flašu viskija, litar ricinusa... al da ne slušamo onog narcisoida koji zasniva temeljna mišljenja na fundamentalnom neznanju!! 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13953 Napisano April 13, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas cuo Srdjana kad je rekao da je slucano ponovio neku rec i da zna da to nihe dobro. Rekao bih da ima nade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ValePA 22 Napisano April 14, 2019 U prolazu, 30 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: BMW S 1000 RR Prijavi odgovor kao problematičan Završila se trka. Prenos bio na SK. Najavljuju onu tabelu sa statistikom koliko je ko bodova osvojio i kako se kotira u generalnom plasmanu. Ma najviše 7 sekundi treba za to. CUT. Prekida veliki brat i ubacuje neodređeni spot koji generalno veliča fudbal i hokej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3318 Napisano Maj 3, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan 'najbolje se vidi kakav je pad bio po vožaču kad ustane' Zorana nek bude sa tri one kako se već zovu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Maj 4, 2019 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, BRACO said: 'najbolje se vidi kakav je pad bio po vožaču kad ustane' Zorana nek bude sa tri one kako se već zovu Nije valjda da gledaš na SK??!! Ja ga imam na satelitu ali bih pre lizao bateriju sat vremena nego slušao onog ...........! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3318 Napisano Maj 4, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Eon totaltv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 4, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam, igrom slučaja, prošlu američku trku na SK, čisto da ih čujem i iskreno smatram da preterujete. Jeste, ponekad im komentari odu dalje od staze ali shvate i vrate se nazad. A to, ko ima i koliko ima znanja (neznanja) o bilo čemu je meni pa i nebitno. Pratim MotoGP već dugo ali ne pamtim bilo kakve podatke, trke, jednostavno volim trkanje i potpuno mi je nebitan bilo kakav podatak van trenutnog stanja. Na TV-u ili uživo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3318 Napisano Maj 4, 2019 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Garant gledas i pink 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13953 Napisano Maj 4, 2019 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo igrom slucaja 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1674 Napisano Maj 4, 2019 Drug član, 2279 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Jako bih voleo da mi neko od komentatora posalje video jednog “lepog pada” posto su svi padovi koje vidimo “ruzni” 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 4, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Garant gledas i pink Hahaha, gledao sam, nekad davno. Ima tome desetak godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Maj 4, 2019 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Oseti se napredak. Neke navike se tesko izbaciju, ruzni padovi su prisutni i dalje, ali se oseti da niste gluvi na kritike. Ne znam nista o vasem poslu, ali znam sta i koliko mi je smetalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3579 Napisano Maj 5, 2019 Malinar u pokusaju, 1707 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Nije lako biti komentator, uh, ne bio im u koži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Maj 5, 2019 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije lako kompetentnim ljudima koji vode računa o istini i dobrom ukusu, a onim drugima je pički* dim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5424 Napisano Maj 5, 2019 Ne silazi, 4821 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Primedba: Pratio sam Moto3 trku preko SK i jedan od vozača je na ulazu u (mislim) treću krivinu išao šire na ulazu da bi imao bolji izlaz dok su ostali imali nešto užu putanju. Srđan je komentarisao u fazonu da greši svaki put u toj krivini što nije tačno već je samo imao drugačiju putanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Maj 5, 2019 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako, Srđan je stari trkač i on najbolje zna putanje tako da on sigurno ne greši nego taj vozač. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Maj 6, 2019 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 5/5/2019 at 6:47 PM, Jovan Ristic said: Srđan je komentarisao u fazonu da greši svaki put u toj krivini Zna čovek, jednom ga na Thailandu ladyboy vozio/la skuterom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Maj 13, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ни двојац на британском еуроспорту није баш безгрешан, Топрака и Хаслама ставили у тим Сузукија На 1:34 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Maj 13, 2019 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma... to je lapsus, ovi su hronični slučakevi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 895 Napisano Maj 14, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 2075 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ма наравно, ове је милина била слушати, ал’ ми ово било запало за уво јер сам гледао и слушао са слушалицама на ушима Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1674 Napisano Maj 17, 2019 Drug član, 2279 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Moto 2 "Znamo da cela ekipa razmislja o nedelji ali moraju i ovi treninzi da se odrade" - da treninzi su nuzno zlo i ne sluze nicemu - hocete da kazete da su ovi sto voze smoreni, kakvi smo mi tek idioti sto gledamo to sto prenosite onda - i ton i to sto pricate na treninzima kao da hocete da nas oterate jbt!? Pa trening je majko mila, ovde se opipavaju stvari, ovde se postavlja teren za trku, ovo je bitno koliko i sama trka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Maj 17, 2019 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg...da bi "aktivno" prenosio trening, moraš biti dobro potkovan. Znati šta probaju, što probaju, šta bi im moglo smetati, zašto proba drugu putanju..A trka, kolju se sami među sobom, možeš i ugasiti ton 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1436 Napisano Maj 18, 2019 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pri komentarisanju mogućnosti promene motora tokom trke...reče komentator i ostade živ : "Markez se najbolje snalazi tokom preskakanja sa bicikle na biciklu" a momenat pre toga je Morbidelija prokomentarisao da je na "četvrtoj Hondi" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...