drmilan_ 5407 Napisano Septembar 10, 2022 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Tarmi636 said: @mick kad pricate o motoru i da nije dovoljan za autoput, sta to tacno podrazumeva ? Da ne moze da drzi 110-120km/h putnu brzinu ? Da ne moze da natera na 120-130kmh kad se pretice kamion ? Ili nesto drugo Vozim slab auto, putna mu je 110-115kmh, u preticanju natera na 120-130kmh tih par sekundi. Jeste cimanje i smaranje kod preticanja ali nije da ne moze. Zato mi nije jasno. Jer mi se cini da ne gledam kako treba na celu pricu jacine motora i autoputa. Visoki obrtaji pri vecim brzinama, od cega i guza i noge trnu i zamara, samo sto u kolima to nije prisutno sem velike buke u kabini. Nema to veze sa glavom @mick, jednostavno je tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko1995 889 Napisano Septembar 10, 2022 Zainteresovan, 653 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Adventure, Benelli TRK 502 X Prijavi odgovor kao problematičan @mrmiki hahahaha ma rekli su mu da nije niko potrošio pre mene @drmilan_ oseti se to i u kolima samo tako, pun auto put Turaka sa nemačkim tablicama u BMW X5 Sent from my M2012K11AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Septembar 10, 2022 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam, vozim twinga, ne moras mi nista pricati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Septembar 12, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan zanima me kakve su vibracije na autoputu na 110,120 sa njim i kakvo je stanje sa vetrom imam 199cmSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Septembar 12, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan planiram da kupim tok trka x pa gledam nesto Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Septembar 12, 2022 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan zanima me kakve su vibracije na autoputu na 110,120 sa njim i kakvo je stanje sa vetrom imam 199cmSent from my iPhone using TapatalkNišta veće niti manje vibracije od bilo kog drugog 500cc dvocilindraša. Sad kad bolje razmislim više ne primećujem toliko vibracije, možda sam se navikao mada mi se čini da su dosta manje ili ne gađam gasom nivo na kom se javljaju vibracije... Produženi vizir je potreban za nas preko 190cm.Svakako zakaži vožnju i prvo probaj motor pa mozgaj...Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Septembar 12, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan jasno,jel daje burnout u bgu probne voznje svojih motora?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Septembar 12, 2022 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan jasno,jel daje burnout u bgu probne voznje svojih motora?Sent from my iPhone using TapatalkNaravno...svratiš, zakažeš i odvozaš probno. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Septembar 12, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jasno,hvala na infoSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7743 Napisano Septembar 12, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @mick Jesi ti danas oko 15h bio kod Metroa u Krnjači motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Septembar 12, 2022 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, the_doctor je napisao: @mick Jesi ti danas oko 15h bio kod Metroa u Krnjači motorom? Nisam...u to vreme sam bio oko Rudnika u povratku sa Zlatibora Moguće da je bio kolega Zoran ako je žuti TRK... on je iz Borče pa se tuda švrćka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Septembar 12, 2022 (promenjeno) Malinar u pokusaju, 1695 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/10/2022 at 2:20 PM, Tarmi636 said: @mick kad pricate o motoru i da nije dovoljan za autoput, sta to tacno podrazumeva ? Da ne moze da drzi 110-120km/h putnu brzinu ? Da ne moze da natera na 120-130kmh kad se pretice kamion ? Ili nesto drugo Ako imaš 1000 km auto puta ispred sebe, ograničenje je 130 km/h velika je razlika da li ideš po satu 110 km/h (realnih 100 km/h) ili 140 km/h (realnih 128 km/h). Jbg ko ne ide često na dalek put sa suvozačem ili ne koristi auto put, za njega je dosta. Ko izveze 20 000 km godišnje u par tura, njemu je tih tridesetak na sat itekako bitno+ voziš se na 140 kao čovek, ne trese se kao zec u zanosu dok pretičeš kamione... Promenio Septembar 12, 2022 član milomir22 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7743 Napisano Septembar 13, 2022 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @mick Jedna jako zanimljiva vožnja. Prešao sa leve strane razdelnog ostrva, suprotnim smerom pretekao, uleteo u raskrsnicu tim putem, cik cak izmedju automobila, i ode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3098 Napisano Septembar 13, 2022 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @mick Jedna jako zanimljiva vožnja. Prešao sa leve strane razdelnog ostrva, suprotnim smerom pretekao, uleteo u raskrsnicu tim putem, cik cak izmedju automobila, i ode. Baš bahato...taj deo grada je crna tačka za vožnju. Edit: jeste kolega bio, kaže da je ispred bio pokvaren auto koji se zaustavio skoro ispred raskrsnice pa je obilazio. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7743 Napisano Septembar 13, 2022 (promenjeno) Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @mick Edit: Da da. Promenio Septembar 13, 2022 član the_doctor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesale 89 Napisano Septembar 18, 2022 (promenjeno) U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/12/2022 at 5:44 PM, gambit998 said: planiram da kupim tok trka x pa gledam nesto Sent from my iPhone using Tapatalk Prijatelju, pošto imam TRKa 502x već dve godine sa pređenih 35000, dakle najviše u Srbiji, osećam se pozvanim da ti kažem, da ćeš kupovinom TRKa dobiti tačno ono što si platio. Prošao sam sa njim celu Srbiju ,Rumuniju, pola Italije, CG,Albaniju, samo redovan servis i piči. Naravno lanac i lančanici novi kao i gume zamenjeni kao obavezno. Jedan put me je izdao jer sam puškom za pranje oprao malo više starter pod visokim pritiskom, pa nije hteo da upali. Burnout je za sat vremena poslao kombi i rešio problem i ako je motor izašao iz garancije. Dakle i servisna podrška, koja je po meni najbitnija je za TRKa na najvišem nivou. Sa TRKom nećeš moći da voziš 400kg kroz Alpe kao GS, ali ćeš ipak voziti, nećeš moći da se trkaš sa GSom ali ćeš bezbedno stići i uživati kao i oni, nećeš moći da ga popneš na zadnji točak u moto pozorištu na koti 555 i sl. Usput da navedem da imam i stroma 650xt i mnogo češće sedam na TRKa, da li zbog navike ili iz emotivnih razloga, nzm.Ja vozim motor 99% sam i veoma mi je dovoljan za to. Dakle, izvagaj dobro za kakvu vožnju ti treba motor i onda odluči. Za kraj ću citirati, ( najrealniji citat)ne baš doslovce kolegu sa foruma koji vozi novog GS” motor mi je odličan, jedino mi je žao što nisam kupio 4 TRKa za te pare”. Nadam se da sam ti pomogao ovim postom bar malo, u koliko te još nešto zanima u vezi TRK, pitaj. Promenio Septembar 18, 2022 član salesale 7 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 18, 2022 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš 1000 km auto puta ispred sebe, ograničenje je 130 km/h velika je razlika da li ideš po satu 110 km/h (realnih 100 km/h) ili 140 km/h (realnih 128 km/h). Jbg ko ne ide često na dalek put sa suvozačem ili ne koristi auto put, za njega je dosta. Ko izveze 20 000 km godišnje u par tura, njemu je tih tridesetak na sat itekako bitno+ voziš se na 140 kao čovek, ne trese se kao zec u zanosu dok pretičeš kamione...1000km autoputa u cugu svakako nije nešto čemu će se dosta njih obradovati. A ako si već osudjen na tu patnju onda je razlika tačno 18km manje predjenih za 1h. Na tih 1000km to će biti jedno 1h manje ili ti više vožnje. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 253 Napisano Septembar 18, 2022 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Savan je napisao: 1000km autoputa u cugu svakako nije nešto čemu će se dosta njih obradovati. A ako si već osudjen na tu patnju onda je razlika tačno 18km manje predjenih za 1h. Na tih 1000km to će biti jedno 1h manje ili ti više vožnje. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Koliko vozača ima priliku da vozi 1000km autoputem? Koliko istih pređe 600km dnevno? Da li vozač koji vozi tu distancu vidi nešto, da li uživa u vožnji? Ako nekome motor služi da bi se pohvalio za koliko je stigao od tačke A do tačke B za što kraće vrijeme onda je na pogrešnoj adresi. Za to postoje trkačke staze. Moje skromno mišljenje je da se uživa u vožnji i da se usput nešto vidi. Da li ću preći dnevno 500 km ili 120 km zavisi od toga kuda idem i šta vidim usput. Ako neko vozi motor da bi mu pucao adrenalin onda treba da vozi na pomenutim stazama. Ovako ugrožava svoj život i život drugih učesnika u saobraćaju. Znam da će neko reći da je njegova stvar kako vozi ali treba da bude svjestan da postoji još neko u saobraćaju osim njega. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3529 Napisano Septembar 18, 2022 Malinar u pokusaju, 1695 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ma autoput je muka i nužno zlo, ali su mnogi osudjeni na njega, sve se na kraju svodi na želje, potrebe i mogućnosti. Trk ima svoju klijentelu, prodao se u velikom broju primeraka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12524 Napisano Septembar 18, 2022 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Okolnosti se menjaju. Kad si solo i kad nemaš neke obaveze možeš kako hoćeš. Kasnije dođu deca, firma, obaveze pa ti ostane dan dva tri za vožnju. Onda ti treba GS, RT, GTR, FJR itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 253 Napisano Septembar 18, 2022 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Alekre je napisao: Okolnosti se menjaju. Kad si solo i kad nemaš neke obaveze možeš kako hoćeš. Kasnije dođu deca, firma, obaveze pa ti ostane dan dva tri za vožnju. Onda ti treba GS, RT, GTR, FJR itd. To baš i nije neko pravilo. Sve što si naveo je slučaj kod mene ali ja i dalje vozim na isti način. Jednostavno se bolje organizujem ili ga ne idem na put u fazonu navrat-nanos. Ali svi imamo različita mišljenja i poštujem to. Najbitnije je da se vozi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7139 Napisano Septembar 18, 2022 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, salesale said: Prijatelju, pošto imam TRKa 502x već dve godine sa pređenih 35000, dakle najviše u Srbiji, osećam se pozvanim da ti kažem, da ćeš kupovinom TRKa dobiti tačno ono što si platio. Prošao sam sa njim celu Srbiju ,Rumuniju, pola Italije, CG,Albaniju, samo redovan servis i piči. Naravno lanac i lančanici novi kao i gume zamenjeni kao obavezno. Jedan put me je izdao jer sam puškom za pranje oprao malo više starter pod visokim pritiskom, pa nije hteo da upali. Burnout je za sat vremena poslao kombi i rešio problem i ako je motor izašao iz garancije. Dakle i servisna podrška, koja je po meni najbitnija je za TRKa na najvišem nivou. Sa TRKom nećeš moći da voziš 400kg kroz Alpe kao GS, ali ćeš ipak voziti, nećeš moći da se trkaš sa GSom ali ćeš bezbedno stići i uživati kao i oni, nećeš moći da ga popneš na zadnji točak u moto pozorištu na koti 555 i sl. Usput da navedem da imam i stroma 650xt i mnogo češće sedam na TRKa, da li zbog navike ili iz emotivnih razloga, nzm.Ja vozim motor 99% sam i veoma mi je dovoljan za to. Dakle, izvagaj dobro za kakvu vožnju ti treba motor i onda odluči. Za kraj ću citirati, ( najrealniji citat)ne baš doslovce kolegu sa foruma koji vozi novog GS” motor mi je odličan, jedino mi je žao što nisam kupio 4 TRKa za te pare”. Nadam se da sam ti pomogao ovim postom bar malo, u koliko te još nešto zanima u vezi TRK, pitaj. Sjajno. Pogođena suština. Ja uvek kažem da svako treba da ima više motora i to različitih kubikaža, i da svako treba s vremena na vreme da provoza 125cc 4T, da se podseti esencije motociklizma - malo motora, malo kočnica, malo vešanja a puno osmeha! Najveća razlika je da li se vozaš ili ne. Što se manje vozi to se više nalazi mana motoru - božija istina. ...ja sad imam 300cc 27ks, jednom odvozao sam 500km u danu, Raspoooo sam se. 3 dana me bolelo du pe, kad pomislim na motor meni teško, posle 3 dana - ni jedan motor ne volim više od njega! ...manje je više. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 253 Napisano Septembar 22, 2022 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Interesuje me vaše mišljenje o ovome : https://www.instagram.com/p/Cizl-o5IvbV/?igshid=NGIzOGRhOTI= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Septembar 22, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Слатко се насмејах, ни више ни мање него 13 коња. Гледај на ваљцима само и добар тјунер може да догура до још 4-5кс ако ти то значи на том мотору. Мада за тај тип мотора је више битан распоред снаге одн. обртног момента, где и како и колико. Ово су интернет бајке. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Septembar 22, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan као илустрацију они који озбиљно раде и још мало неке ситнице додају и да певаш са 50кс Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...