DaliborBP 1243 Napisano April 13, 2022 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.razlika : X ima centralni Izduv gore Zbicane felne 19 napred,17 nazad 'Vislja' pozicija sedenja- sediste I mislim razlika u zadnjem amortizeru,ali nisam siguran. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano April 13, 2022 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Aha, e taj mi se vise svidja! Agregat isti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano April 13, 2022 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Sve isto,ali opet razlika u prednjem lancaniku i broju zuba... samim tim i krajnja brzina. Ali znas ti vec. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano April 13, 2022 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Neka te lepo sluzi, uzivaj u novom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano April 13, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan I prednja vila (ima veci hod)i zadnji amortizer (dosta je jaci) su drugaciji na X modelu. A za zupcanik mislim da je isti jer se na 130 vrte i jedan i drugi na istim obrtajima. @DaliborBP neka te lepo sluzi i uvek nasmejanog vrati kuci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano April 15, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan On 13.4.2022. at 12:12, Vampa je napisao: I prednja vila (ima veci hod)i zadnji amortizer (dosta je jaci) su drugaciji na X modelu. A za zupcanik mislim da je isti jer se na 130 vrte i jedan i drugi na istim obrtajima. @DaliborBP neka te lepo sluzi i uvek nasmejanog vrati kuci. TRK 502 - 14/42 TRK 502X - 14/44 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Maj 7, 2022 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Malo da 'ozivim' temu... Proteklih 10 dana kisa ,nikako nagurati 1000km za prvi servis. Sad sam na 498km. 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8143 Napisano Maj 7, 2022 Drug član, 1707 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Opaa, Dado, nova makina! Neka je sa srećom i da te dobro služi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4874 Napisano Maj 7, 2022 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @DaliborBP mora neki kockasti kofer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Maj 7, 2022 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan @DraganNS Dragance moj dobri da,kao sto sam napisao par postova iznad ,sklopile se kockice. Hvala puno. @Markone88U planu su sva tri alu,kao sto imaju neke kolege na beneliju. Ovaj sam dobio na poklon uz motor. Nije los za 'prvu' ruku,stane kaciga i prva pomoc. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoxy004 0 Napisano Maj 10, 2022 U prolazu, 1 post Lokacija: Leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, pročitao sam svih 65 postova i jasno mi je sve što se tiče ovog motora. Mnogo je lep, to me je i dovelo na ovaj forum da procitam sve postove i iskustva vas koji posedujete motor. Do pre 2 godina sam vozio skuter tmax i bio prezadovoljan njime ali je mnogo skup za održavanje kao i potrošnja goriva, malo su mi se smanjio budžet i morao sam da ga prodam. Interesuje me ako je neko vozio oba motora da mi kaze kako ide trk u odnosu na tmax, ubrzanje me najviše interesuje od 80 do 120 i od 120 do nekih 140. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Maj 17, 2022 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Sjedoh i ja danas na ovo cudo 502x. Nisam puno zagledao ali u poredjenju sa Tiger 800xrt, koji vozim, TRK je dosta tezi. Ustvari teziste mu je vise i to se osjeti. Isto tako je visi motor od Tigera. Izgleda interesantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, pročitao sam svih 65 postova i jasno mi je sve što se tiče ovog motora. Mnogo je lep, to me je i dovelo na ovaj forum da procitam sve postove i iskustva vas koji posedujete motor. Do pre 2 godina sam vozio skuter tmax i bio prezadovoljan njime ali je mnogo skup za održavanje kao i potrošnja goriva, malo su mi se smanjio budžet i morao sam da ga prodam. Interesuje me ako je neko vozio oba motora da mi kaze kako ide trk u odnosu na tmax, ubrzanje me najviše interesuje od 80 do 120 i od 120 do nekih 140.Tmax i trk su potpuno različite klase. Ako tražiš zvrka za grad gde ćeš potezati gas u gradskoj gužvi...tmax to bolje odrađuje. Ako ćeš uživati u vožnji u gradu i izvan njega tu je trk bez pogovora.TRK je veliki motor...ogroman, ima težinu i nije trkač već magistralni kruzer uz offroad mogućnosti.Sve u svemu, veliki motor, skromne performanse koje su sasvim dovoljne za sve što ti treba, nije zujalica već motor za uživanje u vožnji. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 318 Napisano Maj 18, 2022 Svrati ponekad, 391 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Najnovije informacije pokazuju da je Benelli u Italiji momentalno najprodavaniji motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5807 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 2029 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ok, sad čekamo da garavela vidi par poslednjih postova 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Корпус деликти po naški! Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5807 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 2029 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Za koji period je ovo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Za koji period je ovo ?2021 koliko sam upućen. Mada ne mora to ništa da znači...makar meni ne daje pravu sliku jer se i polovno tržište računa a tu nema toliko TRK mašina obzirom da je noviji pa još nije ušao u taj segment.Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 932 Napisano Maj 18, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Nije 2021. sigurno, premali broj svih modela + Moto Morini nije bio u prodaji. Ovo je verovatno za Q1 ove godine. 6500 TRKova i skoro 4000 GSova je prodato u 2021. tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5638 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, mick je napisao: Корпус деликти po naški! Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Криза и ког њих, кад се нема за новог GSa добар је и TRK. Дај шта даш... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Криза и ког њих, кад се нема за новог GSa добар је и TRK. Дај шта даш...Ipak mislim da je u pitanju kupovina polovnih bmw raga. Ukapirali ljudi da je pametnije voziti polovan gs nego da daju bubreg za nov Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4874 Napisano Maj 18, 2022 (promenjeno) Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, antir3ality said: Ok, sad čekamo da garavela vidi par poslednjih postova Brateeee veruj mi, kupi gejesa. Znas kako je dobar brateeeu veruj mi. Svuda mozes sa njim, i u šumu i na drum, i do kafića možeš uvek sa sva 3 alu kofera, da vide ljudi da se ima. Plus ne moraš da se javljaš nikome, samo drugim bembarama Post je šaljivog karaktera, namenjen da nasmeje čitaoce, bilo kakva sličnost sa stvarnim likovima je nenamerna. Promenio Maj 18, 2022 član Markone88 1 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Maj 18, 2022 Svrati ponekad, 376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Zar se nije vec negde komentarisala ova fotografija... Po dokaznom materijalu: 1. R1250GS/adv - 1822 2. TRK 502e/x - 1554 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5638 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Markone88 je napisao: Plus ne moras da se javljas nikome, samo drugim bembarama Е подседи ме. У недељу током вожње, свима редом се јављам. Од свих сам добио поздрав, осим од 3 од 4 скутераша која ме искулираше, иако сам спустио руку готово 100 метара пре него што смо се сусрели. Једини скутераш који ми се јавио био је на Бенгули. Тако да од недеље се скутерашима више не јављам... Ово је требало у "Шта вас је данас изнервирало" али ме ти сад подсети. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Maj 18, 2022 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Е подседи ме. У недељу током вожње, свима редом се јављам. Од свих сам добио поздрав, осим од 3 од 4 скутераша која ме искулираше, иако сам спустио руку готово 100 метара пре него што смо се сусрели. Једини скутераш који ми се јавио био је на Бенгули. Тако да од недеље се скутерашима више не јављам... Ово је требало у "Шта вас је данас изнервирало" али ме ти сад подсети. Ej ja moram da naglasim da se u zadnje vreme vozači bmw brenda javljaju sve češće u prolazu.Do duše imam svoju teoriju vezano za to...pa mislim da se stvara neka nova fela bavaraca Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...