mick 3101 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, otolePG-MNE je napisao: Evo što saznam, javljam. Jel pošteno? Svakako nas zanima...pusti Tazz-a nije skoro jeo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7184 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 2996 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...jel se dobro sećam, jel Afrika kad se pojavila ponovo pre koju godinu bila oko 10.500e? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Svakako nas zanima...pusti Tazz-a nije skoro jeo Nisam!Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Evo što saznam, javljam. Jel pošteno?Mili, nisam mislio da te uvredim ili omalovažavam tvoje zalaganje za nas grešne...Naravno da je poželjno imati neki inside info.Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, TAZZ je napisao: Nisam! Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Ne brini! Čim grane prvih 10 stepeni Celzijusa od Marta @mrmiki i ja te vodimo da se malo relaksiraš po Bijeljini! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6610 Napisano Novembar 23, 2021 Ne silazi, 6528 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: ...jel se dobro sećam, jel Afrika kad se pojavila ponovo pre koju godinu bila oko 10.500e? Ne bih rekao. Mislim da je prvi model...znači motor 1000, "obična"...ne Rally, sa klasičnim menjačem bila oko 12500 (u Italiji). Zaista se ne sećam ni toga jel' bio kakav paket opreme kao bonus za prve kupce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Novembar 23, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, mick je napisao: Ne brini! Čim grane prvih 10 stepeni Celzijusa od Marta @mrmiki i ja te vodimo da se malo relaksiraš po Bijeljini! Pa i sad je svaki dan preko 10 stepeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Da znaš da se razmišljam, ali sam raskopusao motor, izvadio akku... Nekako sam se... Odjavio...Ne znam...Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, TAZZ je napisao: Da znaš da se razmišljam, ali sam raskopusao motor, izvadio akku... Nekako sam se... Odjavio... Ne znam... Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Nema ništa do Aprila! Pusti ti ovog ludaka što i po ledu vozi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8449 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sad nešto gledam...Pa ispade CF bolja kupovina od ovoga, ako imaju istu napucanu cenu... Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, ProMaster je napisao: Sad nešto gledam... Pa ispade CF bolja kupovina od ovoga, ako imaju istu napucanu cenu... Sent from my SM-N975F using Tapatalk Jeste ako se gleda po opremi, agregatu i td...ali CF kolje najavljena cena. Tu je problem...mada mislim da je TRK800 sa cenom do 7k i CF sa cenom do 9k u ful opremi pun pogodak za oba brenda. Sve iznad toga je promašaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8026 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan TAZZ samo tasmanija odgovara, zato mu se sviđa CF, meni je Trk lepši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8449 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ako se gleda po opremi, agregatu i td...ali CF kolje najavljena cena. Tu je problem...mada mislim da je TRK800 sa cenom do 7k i CF sa cenom do 9k u ful opremi pun pogodak za oba brenda. Sve iznad toga je promašaj.Jeste, ali mislim da će biti manja razlika u ceni između njih, možda do 1000e više u korist CF, što po meni opravdava ono što on nudi. E sad druga je priča to što su u startu po ovim najavljenim cenama oba skupa.Očekivao sam i ja do 9,10k za CF sa full opremom ili makar bez kofera, a sa svom.ostalom.opremom, ali izgleda da će tako nesto koštati oko 11,12k e.A vidim da su sasvim tiho, podigli cenu i za 650MT i to bezobrazno mnogo. Koštaju 1000e manje od Versysa 650, koji je za MT premium motor. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6212 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Vi pricate o cenama cf-a i benelia, sta ako posle nove godine svi ostali dignu cene, pa afrika bude 16-17000 , tracer 9 14-15000… Mozda oni nesto znaju sto mi ne znamo pa opet budu konkurentni. Cene sirovina su skocile u nedogled, pa transport isto… Nazalost ocekujem dobro poskupljenje svih motora i mastacemo o ovim sada cenama 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4766 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, ProMaster said: Jeste, ali mislim da će biti manja razlika u ceni između njih, možda do 1000e više u korist CF, što po meni opravdava ono što on nudi. E sad druga je priča to što su u startu po ovim najavljenim cenama oba skupa. Očekivao sam i ja do 9,10k za CF sa full opremom ili makar bez kofera, a sa svom.ostalom.opremom, ali izgleda da će tako nesto koštati oko 11,12k e. A vidim da su sasvim tiho, podigli cenu i za 650MT i to bezobrazno mnogo. Koštaju 1000e manje od Versysa 650, koji je za MT premium motor. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Ja sam pratio MT650, mart 2020 je bio 5290, sad je 6290 A trk 800x klot ce biti kod nas 8190e taj neki osecaj imam Mozemo da otvorimo kladionicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Sharky - Alex je napisao: Vi pricate o cenama cf-a i benelia, sta ako posle nove godine svi ostali dignu cene, pa afrika bude 16-17000 , tracer 9 14-15000… Mozda oni nesto znaju sto mi ne znamo pa opet budu konkurentni. Cene sirovina su skocile u nedogled, pa transport isto… Nazalost ocekujem dobro poskupljenje svih motora i mastacemo o ovim sada cenama Ja mislim da ostali za sad imaju dobre količine po kontinentima pa ne dižu cene jer imaju bolju logistiku trenutno od Kineza kojima su se ameri nakačili na vrat. A cena transporta je takav kriminal da to nije viđeno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8449 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pratio MT650, mart 2020 je bio 5290, sad je 6290 A trk 800x klot ce biti kod nas 8190e taj neki osecaj imam Mozemo da otvorimo kladionicu Ulazem 50e da će Markone da kupi neki motor da ima šta da pere i čisti... Sent from my SM-N975F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Novembar 23, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam da hoće...Ne ulažem ništa osim praznog stomaka.Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
englis 28 Napisano Novembar 24, 2021 (promenjeno) U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Što se vizuelnog utiska tiče, čega sam se najviše i plašio i nisam nešto oduševljen ako gledam njegov prednji deo jer mi se ovaj kljun i farovi ne sviđaju. Jako slično kao kod SRT od prošle godine. Sve ostalo mi deluje savršeno sa puno detalja. Mislm da će me na kraju kupiti, i koliko god se slagao sa Tazz-om u prethodnim stavovima i procenama, ipak mislim da će ova mašina ako gledamo cenu 502x od 6k i kusur, ovo biti najmanje 9k, što je realno puno, doduše zavisi od paketa opreme. Ali sigurno znam da bih ga uzeo u svakom slučaju pre nego CF moto 800. Promenio Novembar 24, 2021 član englis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Novembar 24, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ulazem 50e da će Markone da kupi neki motor da ima šta da pere i čisti... Sent from my SM-N975F using TapatalkJa tipujem 8490 +/-Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3101 Napisano Novembar 24, 2021 Drug član, 2304 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja tipujem 8490 +/-Sent from my motorola edge 20 pro using TapatalkHehehe neko prati Australijance! Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16623 Napisano Novembar 24, 2021 Integrisan, 4956 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mogao je biti malo jaci agregat s obzirom koliko CF nudi. Ovako je lep na oko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Novembar 24, 2021 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Mali info,ima otvorena tema o trk800. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Novembar 25, 2021 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Momci ostalo mi je novo sediste vozacevo i prednji lancanik sa 15 zuba takodje nov ako nekog zanima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Novembar 26, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Vampa je napisao: Momci ostalo mi je novo sediste vozacevo i prednji lancanik sa 15 zuba takodje nov ako nekog zanima. Mozda bi sediste zanimalo @mick Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...