Disko Nindža 10419 Napisano Mart 7, 2022 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, MarkoS je napisao: Ljudi samo da vas pozdravim! Uzeh u subotu plavi TRK 502X u Burnoutu. Odmah sneg pao... Čestitamo i puno srećnih km želimo P.s. dokazni materijal je obavezan, bez slike kao da se nije dogodilo 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3087 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Počeli su da se pojavljuju vlasnici sa preko 100k na satu...po informacijama iz Azije sa agregatom je sve ok i nakon 170k pređenih. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 813 Napisano Mart 30, 2022 MK Obrenovac, 549 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju sam se vozio preko Rudnika, ne računajući GSove (kojih je bilo kao da smo u Nemačkoj ili na nekom njihovom skupu) , Stromove i Tracere, sledeci najbrojniji model Beneli TRk500, mislim da sam sreo nekih 6-7 komada, dva žuta, crni, beli.... Baš lepo izgleda i deluje gabaritno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1220 Napisano April 3, 2022 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je vreme i da se ja pohvalim. Nakon 2 godine cekanja,promena prebivalista,tj. drzave,cekanja da se sklope kockice,finansije i sve ostalo... Konacno sam postao vlasnik TRK 502x. Kao i vecina kolega iz teme kupio sam nov. Imam A2 kategoriju. Nakon maxi skutera,ovo je meni prvi motor. 27 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3087 Napisano April 3, 2022 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, DaliborBP je napisao: Doslo je vreme i da se ja pohvalim. Nakon 2 godine cekanja,promena prebivalista,tj. drzave,cekanja da se sklope kockice,finansije i sve ostalo... Konacno sam postao vlasnik TRK 502x. Kao i vecina kolega iz teme kupio sam nov. Imam A2 kategoriju. Nakon maxi skutera,ovo je meni prvi motor. Čestitke!!! Neka te lepo i sigurno služi! Baci koju fotku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1465 Napisano April 3, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom!Uživaj u njemu, neka te vrati kući i porodici uvek nasmejanog!Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1220 Napisano April 3, 2022 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan @micksutra tablice,pa treba u salon po njega. Nego sneg pao u Nemackoj,pa nek se greje u salonu. Slika je nastala pri dvoumljenju dal 502 ili 502x. Promenio April 3, 2022 član DaliborBP 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3087 Napisano April 3, 2022 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan To je 2021 model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1220 Napisano April 3, 2022 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, mick je napisao: To je 2021 model? Da. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3087 Napisano April 3, 2022 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, DaliborBP je napisao: Da. Sad baš jedan Italijan izbacio fotke njegovog belog, jučerašnja vožnja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3517 Napisano April 3, 2022 Malinar u pokusaju, 1686 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/29/2022 at 9:52 PM, mick said: Počeli su da se pojavljuju vlasnici sa preko 100k na satu...po informacijama iz Azije sa agregatom je sve ok i nakon 170k pređenih. Jako lepe vesti za benelli, meni je iskreno drago zbog ovoga!!! Ko zna, možda u benelliju i cf-moto-u japanci dobiju dostojnu konkurenciju i medju polovnim motociklima i time moto svet učine pristupačnijim nejakom srpskom novčaniku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7025 Napisano April 3, 2022 Drug član, 2961 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, mick said: Sad baš jedan Italijan izbacio fotke njegovog belog, jučerašnja vožnja Jednom sam vozio motor po snegu, nikad više!!! Jesam ja budala, ali mi dragi svi udovi i organi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5576 Napisano April 3, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1732 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Doslo je vreme i da se ja pohvalim. Nakon 2 godine cekanja,promena prebivalista,tj. drzave,cekanja da se sklope kockice,finansije i sve ostalo... Konacno sam postao vlasnik TRK 502x. Kao i vecina kolega iz teme kupio sam nov. Imam A2 kategoriju. Nakon maxi skutera,ovo je meni prvi motor. Bravo Dado, nek je sa srecom, pravi motor za tebe i u zdravlju da te sluzi. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 168 Napisano April 3, 2022 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, DaliborBP je napisao: Doslo je vreme i da se ja pohvalim. Nakon 2 godine cekanja,promena prebivalista,tj. drzave,cekanja da se sklope kockice,finansije i sve ostalo... Konacno sam postao vlasnik TRK 502x. Kao i vecina kolega iz teme kupio sam nov. Imam A2 kategoriju. Nakon maxi skutera,ovo je meni prvi motor. Cestitam,bravo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3087 Napisano April 3, 2022 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan @milomir22 u poslednjih 10 godina mnogo se kod kineza promenilo...malo njihova intuitivnost u smislu sagledavanja mogućnosti i potreba a malo više kraduckanje i kopiranje tehnologija koje su im došle na izvol'te Samo u poslednjih 5 godina na primeru CF-a i evo sad Benelija vidi se da prilično ulažu u unapređenje proizvoda, zna se koliki je krš bio CF kad su izbacili prve generacije NK modela. Recimo banalan primer pre 14 godina izbacili su Quingy 200GY koji i sad fercera...taj motor je imao doboš pozadi umesto pločica što se tiče kočnica. Od tog modela više nisam video osim kod nekih skutera doboš na zadnjim točkovima... Što se tiče kilometraže TRK-a u Srbiji mislim da je oko 30k izvozano obzirom da je motor ušao kod nas skoro pa krajem 2019 godine. Pratim italijane jer oni prilično pucaju kilometražu i imaju sjajnu klimu za celogodišnje eksploatisanje. Imaš recimo onog ludaka ''Zero Highways'' koji je došao u salon, kupio TRK X, seo i krenuo da se vozi po okolnim zemljama. U prvoj sezoni je opalio 10 zemalja sa 32.000km i to je bila laganica...druga sezona još 30k km u 17 zemalja sa skoro pa 80% offroad vožnje. Čovek je stigao do Iraka...bez iakakvih problema. Po srbiji je vozio takve vukoj..ine da ne možeš poverovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7025 Napisano April 3, 2022 Drug član, 2961 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, mick said: @milomir22 u poslednjih 10 godina mnogo se kod kineza promenilo...malo njihova intuitivnost u smislu sagledavanja mogućnosti i potreba a malo više kraduckanje i kopiranje tehnologija koje su im došle na izvol'te Samo u poslednjih 5 godina na primeru CF-a i evo sad Benelija vidi se da prilično ulažu u unapređenje proizvoda, zna se koliki je krš bio CF kad su izbacili prve generacije NK modela. Recimo banalan primer pre 14 godina izbacili su Quingy 200GY koji i sad fercera...taj motor je imao doboš pozadi umesto pločica što se tiče kočnica. Od tog modela više nisam video osim kod nekih skutera doboš na zadnjim točkovima... Što se tiče kilometraže TRK-a u Srbiji mislim da je oko 30k izvozano obzirom da je motor ušao kod nas skoro pa krajem 2019 godine. Pratim italijane jer oni prilično pucaju kilometražu i imaju sjajnu klimu za celogodišnje eksploatisanje. Imaš recimo onog ludaka ''Zero Highways'' koji je došao u salon, kupio TRK X, seo i krenuo da se vozi po okolnim zemljama. U prvoj sezoni je opalio 10 zemalja sa 32.000km i to je bila laganica...druga sezona još 30k km u 17 zemalja sa skoro pa 80% offroad vožnje. Čovek je stigao do Iraka...bez iakakvih problema. Po srbiji je vozio takve vukoj..ine da ne možeš poverovati. ...svede se na to da ljudi voze, ne 'enjaju po forumu, ne traže mane, nego uživaju... Što se manje vozi to se više mudrosera.. Čist primer, evo kiša i sneg.. ja ceo dan čitam putopise i forum 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3087 Napisano April 3, 2022 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Andrej_Hotstepper je napisao: ...svede se na to da ljudi voze, ne 'enjaju po forumu, ne traže mane, nego uživaju... Što se manje vozi to se više mudrosera.. Čist primer, evo kiša i sneg.. ja ceo dan čitam putopise i forum Heheh ja sam ranije bio u stanju kako god da sednem i vozim. Sad pored posla, porodice i obaveza jednostavno ne mogu kako bih želeo. A i iskreno u poslednje vreme ako ne moram ne vozi mi se po kiši...dok recimo @mrmiki sunce, kiša, sneg, led, čovek vozi ne pita! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1465 Napisano April 3, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Neka, neka ...Pravo vreme za rakiju i kafu sa rahatlokumom...Neka vožnji na 5°, kiši...Nisam sposoban za to.Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3087 Napisano April 3, 2022 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, TAZZ je napisao: Neka, neka ... Pravo vreme za rakiju i kafu sa rahatlokumom... Neka vožnji na 5°, kiši... Nisam sposoban za to. Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Pitaću te ja oko početka Juna i oko 4h ujutru preko Tare ka Trebinju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano April 3, 2022 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3087 Napisano April 3, 2022 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Hehehh Grci...koji motor preživi kod njih taj se kupuje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1220 Napisano April 3, 2022 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan @DuleTs Hvala. @Nole Bg Hvala Nole. Mislim da je pun pogodak s obzirom na moju kategoriju i stil voznje. Promenio April 3, 2022 član DaliborBP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1465 Napisano April 3, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Pitaću te ja oko početka Juna i oko 4h ujutru preko Tare ka Trebinju! Šta ću JA u 4 ujutro/noću na Tari?Si ti loooood?Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3087 Napisano April 3, 2022 Drug član, 2288 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Šta ću JA u 4 ujutro/noću na Tari?Si ti loooood?Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Seti se tog pitanja oko prve polovine Juna! Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano April 3, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, mick je napisao: Pitaću te ja oko početka Juna i oko 4h ujutru preko Tare ka Trebinju! Bolje preko Romanije, satnica ista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...