DaliborBP 1236 Napisano Mart 4, 2020 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovezem na Alexanta, u Nemackoj trenutna cena za model 502 x 6490e,model 502 5990e. Ima i par polovnih, 300 plus km i ima jedan od 8000 km za 4250 e. Model 502 Bice toga za narednu sezonu,dok ljudi izgustiraju. Suma sumarum,za A2 kategorase (malo vislje) msm da nema bolje trenutno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12851 Napisano Mart 4, 2020 Ne silazi, 7405 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je veoma mali broj ljudi, tj. potencijalnih kupaca. Nema šanse da se prodaje dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4912 Napisano Mart 4, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jbm li ga, ja sam opet ubedjen da ce napraviti bum - bar iz pocetka. Posle je do kvalitete motora i njihove usluge... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Mart 4, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam da cu ga kupiti, gledam ga vec godinu dana. Sad samo da smislim nov ili polovan iz inostranstva to jos nisam resio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2432 Napisano Mart 4, 2020 Andragog, 5003 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan A pazite ovog !!! https://benelli.com.au/model/502c/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Mart 4, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Benelli je izbacio par jako zanimljivih i pre svega jeftinih motora. Vreme ce pokazati kakvi su u eksplataciji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6784 Napisano Mart 4, 2020 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj gore je Leoncino...ovaj dole ne znam, da nije taj "C". Gornji ima isti agregat kao i TRK...a ovaj dole je jači. Benelli stvarno ima dobru priču...imali su svojevremeno i strašne skutere sa Minarelli mašinama. Danas je priča u tehničkom smislu nešto drugačija, ali je svakako vredna pažnje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yanco 2540 Napisano Mart 4, 2020 Slow rider, 939 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750X 2021, Yamaha Virago XV125 1999, BMW K75 1986, Peugeot Django 2018, Tomos automatik A35 ML 1987 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, srbac je napisao: A pazite ovog !!! https://benelli.com.au/model/502c/ Već ga snimam nekoliko dana, izgledom veoma podseća na Ducati Diavel. Za sada ga nema kod nas, ali kad bude stigao cena će mu biti 6490 evra. Naked motor, ali sedi se kao na kruzeru, sa nogama napred. Za moj ukus, prelepo. Da nisam već rezervisao motor, ovo bi sigurno bilo za razmatranje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Mart 4, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Donji je 752S - 750cc i 75ks A cini mi se da sve sto su izbacili iz proizvodnje u dizajnu ima podlogu kod Ducatija Trk - Multistrada 752s - diavel Leoncino - ducati scrambler Samo u smanjenim dimenzijama i kubikazama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15886 Napisano Mart 4, 2020 Integrisan, 9304 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, ProMaster je napisao: @Satelis - Ti makar znaš koliko ja godisnje vozim i zašto sam menjao motorce, ako se na mene odnosi da sam besan. A i videću tebe kad Maja reši da ti se priključi u avanturama.. Tis be najgori od svu decu post se odnosio na gabarite CF vs Benelli dok je ostali takst onako uopsten. Pronto pomenu cenu i opciju Honde CB500X kao bolje resenje.... jest sto se tice kvaliteta, pouzdanosti ali CB je malen motor, manji cak i od NC-a a NC je za visunu do 1.80 max 1.85cm. Tako da, svako ko je vislji od pomenute visine, imace problema da se smesti na CB pa ako se jos doda suvozac.... muka ziva, nema mesta i tad CB ispada kao opcija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4912 Napisano Mart 4, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Oficijalni trejler za X-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4912 Napisano Mart 4, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Oficijalni trejler za redovnog... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Mart 4, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Motor super izgleda, i cena za nov motor je zaista pristupacna..... E sad bem li ga, sve ostalo je velika nepoznanica. Odrzavanje, pristupacnost delova, i sve ostalo ostaje da se vidi. I tih 48 ks da tera ovakav motor nzm, u nekom kruziranju da ali ovako nesto sam sumnjicav..... Voleo bi probati u svakom slucaju. Ja kao vozac A2, zanimljiva ponudaПослато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1236 Napisano Mart 4, 2020 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Nole Bg je napisao: Motor super izgleda, i cena za nov motor je zaista pristupacna..... E sad bem li ga, sve ostalo je velika nepoznanica. Odrzavanje, pristupacnost delova, i sve ostalo ostaje da se vidi. I tih 48 ks da tera ovakav motor nzm, u nekom kruziranju da ali ovako nesto sam sumnjicav..... Voleo bi probati u svakom slucaju. Ja kao vozac A2, zanimljiva ponuda Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Mislis zbog tezine? Nista manje kg nemaju ni SW,burgman i AA,a opet imaju manje KS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1415 Napisano Mart 4, 2020 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sto mnogi komentarisu tezinu motora i ks kao nesto mnogo povezano. Drugo je kad auto ima 2 tone ili 1 tonu pa je razlika ogromna. Da li je 230kg ili je 200kg motor isti k.... Pa jel kad isti motor vozi neko od 70kg i neko od 100kg tolika razlika? Jel ovaj od 70 komentrise kako motor leti a ovaj od 100kg kako mu se motor jedva vuce i kako je trom? Skoro da nema razlike. E sad drugo je kad neko od 100kg ima i suvozaca od 80 i to je skoro 80% od samog motora i to je vec druga prica ali sama tezina motora + - 30kg je nista i nije vredno pomena. Ps: pricam samo vezano za ks i to kako ide motor sa tom snagom. Manevrisanje u mestu je vec nesto drugo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2432 Napisano Mart 4, 2020 Andragog, 5003 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Tamić ima 58ks, pa je hranio pola Jugoslavije , šta fali motociklu sa 48 ks !!! 2 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarekg 239 Napisano Mart 4, 2020 Svrati ponekad, 224 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma motociklu ne fali nista, nego fali gazdi. Ne moze da se istakinje u drustvu . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4912 Napisano Mart 4, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve to stoji ali ako zbog niceg drugog, kupicu ga zbog skakavac kljuca Odusevilo me resenje 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 5, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod ovakvih ,,nepoznanica,, motocikala je najbitnija platežna moć kupca.ŠTA AKO.... Pa to ako se rešava sa zelenima i roza evrima.Onda, šta je bolje japanac za 1000-1500 evra skuplji -kawe gde bar 10 godina nema kvara ili ovo.Ako možeš da ga baciš za 3 godine a da netrepneš sve je u redu.Nemislim da hejtujem samo sam oprezan. Inače i meni se baš svidja .Zanima me kako ide u krivinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2652 Napisano Mart 5, 2020 Drug član, 1519 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Msm da njega jedino kopa servisna podrska, kako u Srbiji tako i u Evropi. U odnosu na cenu, ni delovi (da ih ima po servisima, koje nema ) ni delovi ne bi bili skupi. Pa bi se eventualni kvarovi lakse podnosili... Ne mora da traje kao Honda ili Kawa 10 god, do prvog kvara, ali i ako se pokvari, da se to relativno lako resi. Onaj Portugalac morao nazad za Kinu sa losim amortima, upravo zato sto nije imao gde da ih u garanciji resi u relativno kratkom periodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 5, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja nekako nevidim potrebu za servisnom podrškom ako se kupi novo.Realno treba sve da traje i duže od momenta kad ti dosadi motor.E sad drugi treći vlasnik,pa motor ima već 18 godina onda je to najvažnije. Inače u kini pala prodaaja automobila u februaru za 92 odsto.Fabrike stale jer niko ne kupuje .Svi čuvaju keš za hranu i lečenje. Setih se takvih priča o japanskim automobilima iz osamdesetih godina.Najsiromašnije zemlje evrope Portugal ,Španija su vozile seata,pa su japanci napali Grčku i najvažnije Austriju.Austrijanci su bili dobrostojeći ali primetno manje plate od nemaca.Japanci su već za 3-4 godine pokazali kvalitet i preplavili evropu. Nadam se da će tako bti sa benelijem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Mart 5, 2020 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan U CG se prodaje ovaj beneli sada vec trecu sezonu. Ima ih bas dosta prodatih. Ima ih i par u oglasima. Ne cujem da se neko zali na njih.Drugar kupio polovan 2018 god. Sa 18000km. Posto je drugar vozio prije ovoga samo skuter ja sam bio da ga prebacim do njegove kuce od prodavca. Nekih 30 km. Motor me stvarno odusevio. Ako stavim na stranu da ima samo 48 ks. Sve ostalo je super. Povozan, lagan u voznji. Dobra zastita od vjetra. Kocnice odlicne. Fini ide u nagib u krivinama. Motor ne trazi visoke obrtaje.Pravi motor za pocetnike ili za umjerene vozace. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kingdrom 373 Napisano Mart 5, 2020 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, bokibd je napisao: U CG se prodaje ovaj beneli sada vec trecu sezonu. Ima ih bas dosta prodatih. Ima ih i par u oglasima. Ne cujem da se neko zali na njih.Drugar kupio polovan 2018 god. Sa 18000km. Koji je sajt gde se oglasavaju polovni motori u CG. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5460 Napisano Mart 5, 2020 Ne silazi, 4842 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Kao neko ko je često u kontaktu sa ljudima iz Burnouta (uvoznik za Ducati i sada Benelli) mogu da kažem da je priča prilično ozbiljna. Sad ostaje na Benelliju da se dokaže. Mi ćemo imati na testu sve motocikle koje Burnout bude registrovao, pa ćemo vam za par meseci izneti i svoje mišljenje. Do tada, evo sve što smo pisali o Benelliju do sada, kako biste bili u toku sa dešavanjima: Burnout postaje zastupnik Benelli motocikala u Srbiji - BJBikers.com BJBIKERS.COM Benelli, jedan od najstarijih proizvođača motocikala na svetu konačno je pronašao put do tržišta Srbije. U poslednje dve godine Upoznajte Benelli fabriku - BJBikers.com BJBIKERS.COM Obzirom da smo prošle nedelje objavili vest da je kompanija Burnout, pored ostalih brendova koje zastupa, postala i zvanični zastupnik za Benelli motocikle u Srbiji, evo prilike da... Benelli stigao u Srbiju - BJBikers.com Benelli stigao u Srbiju BJBIKERS.COM Ove nedelje stigli su prvi Benelli motocikli u Srbiju, a među njima su i popularni modeli BN 125 i TRK 502X. Prema informacijama koje smo dobili direktno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Mart 5, 2020 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, kingdrom said: Koji je sajt gde se oglasavaju polovni motori u CG. Hvala autodiler.me je sajt za automobile, motore,brodove, kamione... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...