Ninja66 2844 Napisano Novembar 20, 2018 Drug član, 2755 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko ziv bio za izvestavanje !! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5514 Napisano Novembar 20, 2018 Ne silazi, 4894 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, rastkojokic je napisao: Nema offseason-a!!! Počela 2019 sezona! Neka je sa srecom! Mozda nova tema? Evo otvoriću ja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3885 Napisano Novembar 20, 2018 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5018 Napisano Novembar 20, 2018 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 403 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ovako preko FB-a , malo kasne ali lepo moze da se gleda ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 20, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3885 Napisano Novembar 20, 2018 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2844 Napisano Novembar 20, 2018 Drug član, 2755 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 20 November, 2018 - 14:07 At the moment Joan Mir is just 1.1s off Marquez's quickest lap (& 0.1s slower than Rins) in only his 2nd day on a MotoGP machine. So that's why 3 factories were attempting to sign him earlier this year. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 20, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Što je naravno potpuna glupost i novnarska patka jer ne znamo šta uopšte Markez radi i kojim tempom vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18742 Napisano Novembar 20, 2018 Integrisan, 8492 postova Prijavi odgovor kao problematičan A možda nešto znači i broj pobeda istog u moto2 konkurenciji (=0!!) Ja da imam menadžere kao Mir, vodio bih Google razvojni centar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1710 Napisano Novembar 20, 2018 Drug član, 2314 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, Ninja66 said: So that's why 3 factories were attempting to sign him earlier this year. 5 minutes ago, severian said: A možda nešto znači i broj pobeda istog u moto2 konkurenciji (=0!!) Gledajući rezultate nisam siguran čemu toliko velika pompa oko Mira. Najveća pompa od svih ruki vozača... Baš me zanima šta to tako specijalno vide timovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 20, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam to odavno zapazio, i pisao sam već negde o tome. Verujem da je neko ozbiljno pljasnuo lovu da on bude "čudo od deteta" koje to ustvari nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14317 Napisano Novembar 20, 2018 Ne silazi, 6121 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa i za Kvartarara su menjali pravila pa nije bas da je opravdao. Markez je ozbiljno otezao svim novajlijama posao. Usao u GP uzeo titulu, nastavio i uzeo ih 5 u 6 sezona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 20, 2018 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Mir - puno je varijabila u moto3 da bi se sklopila šampionska sezona tako mladim vozačima. Po meni moto3 bitniji za craft vozaca od moto2, čak moto2 i u neku ruku gubljenje vremena zbog rudimentalne elektronike, naročito era Honde sa manje ks od fabričke 600-ke. U Suzukiju sigurno tu odluku donosi neko kome se debelo veruje ne bez razloga. Sem toga verovatno će ih koštati ništa $, a dobiće na publicitetu i za par god mogu da odneguju vozaca za top domete. A mozda im je konsultanta dao Ducati hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14317 Napisano Novembar 20, 2018 Ne silazi, 6121 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 19.11.2018. at 22:32, dvlns je napisao: Jorge nosi Hondi dve tajne prakticno i Ducati i Yamaha tajnu. Realno Jamaha nije nista bolja od one koju je on jahao pre Dukatija a ni u garazi se nije puno promenilo. Pedrosa nosi Hondinu tajnu u KTM i sad jos samo Stoner da bude test vozac u Suzukiju pa da svi sve znaju naravno osim Jamahe oni ne znaju ni kada radi motor zasto radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...