Singularitet 2495 Napisano Octobar 9, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Octobar 9, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Капирам да се за ово и свира клавир, ако за просто прекривање таблице иде 100 к казна... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 9, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Ima i onih reflektivnih premaza koji zaslepljuju noću kameru sa blicom. Za to sledi doživotna 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Octobar 10, 2018 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan On 5.10.2018. at 9:49, Imeiprezime je napisao: Mi se uvek trudimo da predjemo preko pravila. Sta bi bilo da ne postoji zakon Bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Octobar 10, 2018 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan On 4.10.2018. at 13:26, Šumi Zmajček je napisao: Nisi jedini dobio kaznu... Samo sto je fora ovde sam stao da sacekam drugara... I mene je ova kamera kod sajma slikala kad sam izlazio sa sajma, skroz po propisima, bezbedno, vidi se čak i levi migavac na slikama, veći deo auta je na drugoj slici u 'beloj' traci ali jbg... Morao sam da platim. Definitivno je pederski montirana ta kamera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Octobar 10, 2018 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Oni koji znaju izađu sa sajma, stanu ispred kamere u žutoj traci, daju levi migavac i kompletno blokiraju saobraćaj u žutoj traci dok se ne oslobodi srednja traka da se uključe. Po meni ovo je mnogo loše ali nema boljeg rešenja u pokušaju da se sačuvaš plaćanja kazne. Svi koji su tako uradili nisu platili kaznu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8381 Napisano Octobar 10, 2018 Solo Rider, 3207 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Oni koji znaju izađu sa sajma, stanu ispred kamere u žutoj traci, daju levi migavac i kompletno blokiraju saobraćaj u žutoj traci dok se ne oslobodi srednja traka da se uključe. Po meni ovo je mnogo loše ali nema boljeg rešenja u pokušaju da se sačuvaš plaćanja kazne. Svi koji su tako uradili nisu platili kaznu.Мојa žena je jedna od onih koja je donirala 5 crvenih da Srbija bude evropska, demokratska i sve ostalo . Samo zdravlje ....ne vrediti kidati nerve živeliПослато са LG-H870 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 10, 2018 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, PremieRacing je napisao: I mene je ova kamera kod sajma slikala kad sam izlazio sa sajma, skroz po propisima, bezbedno, vidi se čak i levi migavac na slikama, veći deo auta je na drugoj slici u 'beloj' traci ali jbg... Morao sam da platim. Definitivno je pederski montirana ta kamera. Identicno i mog bivseg kolegu. I njemu se video migavac na slikama... nije pomoglo ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Octobar 16, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan Kamera na brankovom snima prednju tablicu u pravcu centra grada tako da bajkeri slobodno zuta i bez brige. A ova prema n. bgd mora jedno 100m da se zaobidje pa opet nazad u zutu slobodno. Tako i kod sajma. A fix. kam. za brzinu kao sto je vec neko reko, do 72 nikom nista a ovi na tronošcima do 70.Super tenera je najbolji motorJeste al na tom mestu jako cesto ima pandura. Prodjes ti kameru al moze posle nje lepo da te sacekaju Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Octobar 16, 2018 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Bas se razmisljam da uzmem tu nokiu 7 plus. Kako si zadovoljan telefonom. Malo trolujem al nema veze. A inace nepamtim da sam tamo vido pandure u zadnjih godinu dana a prolazim vise puta svakog dana ti putem. Super tenera je najbolji motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Živko 30 Napisano Octobar 16, 2018 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :( Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ni ja ih nisam vidjao ove godine ali prosle, dok sam radio blizu arene, sam isao svaki dan brankovim mostom i bilo ih je cesto. Zato se ne zezam mnogo tuda, sta znam.Sto se nokije tice, telefon je i vise nego odlican. Budzet varijanta pixel dvojke. Veliki ekran je odlican, pogotovo za navigaciju. Brzo radi, ne baguje, ne stuca. Jedino sto meni nije bas nesto lep ali, koliko primecujem, drugima jeste Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Octobar 16, 2018 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam taj drugi izgledamalo mi smeta samo sto je tezak dosta a meni telefoni cesto znaju da ispadnu, e kad je do 150g onda nije problem odskoci dva tri puta i nikom nista al ovaj je 180g pa me malo brine Super tenera je najbolji motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Octobar 31, 2018 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Radim kao kurir skoro 4 godine po Bg pitaj boga koliko km imam predjenih u žutim trakama Možda sam imao sreće ali kazne nisam imao do sada, samo jednom me slikali kad nisam propustio pešake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7788 Napisano Januar 25, 2019 -, 1763 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko dal ide kazna firmi ako kamera za zutu traku slika vozilo registrovano na nju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1790 Napisano Januar 26, 2019 Drug član, 1355 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, ser said: Jel zna neko dal ide kazna firmi ako kamera za zutu traku slika vozilo registrovano na nju? Pa na koga drugog da pošalju kaznu osim na onoga na koga je vozilo registrovano? Jedini je izuzetak ako je vozilo registrovano kao javni prevoz ili vozilo sa nekim prioritetom da može da koristi žutu traku, u tom slučaju neće stići ništa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Januar 26, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da covek pita da li firma treba da plati neku kaznu, osim vozaca koji ce svakako dobiti kaznu!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Januar 26, 2019 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sumnjam da firma bilo šta plaća. Odgovornost je samo na vozaču za bilo koji saobraćajni prekršaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 26, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Исправка: Свака фирма јури возача да плати комплетну казну.Казна на фирму буде 10 пута већа од оне коју на своје име свакако већ добије возач. Покушаћу да сазнам да ли и за жуту траку иде казна и правном и физичком лицу. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7788 Napisano Januar 26, 2019 -, 1763 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Da to me zanima, dal za zutu traku ide i prekrsaj firmi? Ja placam pa placam i sa namerom sam cak i prosao, oni da imaju mozga iskljucili bi kamere kad je kolaps po gradu. Mislim da ne ide firmi nista dodatno, al nisam siguran, guglao nema nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Januar 26, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не вреди, нико од ових којима редовно носим казне за фирме не добија за жуту траку.. Али, сви до једног су посаветовали да предузеће пошаље допис да је у том тренутку возило вожено у приватне сврхе и онда се пише само казна за возача. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Januar 26, 2019 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Komsija je negde kod sajma, 3 dana za redom prelazio zutu da pokupi kolegu pa na posao, kad su stigle cestitke izneverovao. Bas cu pitati koliko treba da plati. Vidim da je zajebano tu kod sajma. Sad kad je napadao sneg, zuta traka se ni ne vidi xDPoslato sa CLT-L29 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 26, 2019 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ta kamera kod biletarnice na sajmu je bas dzulovski postavljena. Pre 5-6 godina su mom poznaniku naplatili kaznu iako se na fotografijama vidi da je nakon izlaska iz sajma vec dao migavac (vidi se da gori) i krenuo da se prestrojava u srednju traku. A kad bi tu pokusao da odmah udjes u srednju traku neko bi te oduvao sa jedno 70-80 km/h koliko tu redovno voze iz pravca gazele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14271 Napisano Januar 26, 2019 Ne silazi, 6112 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Zuba87 je napisao: Не вреди, нико од ових којима редовно носим казне за фирме не добија за жуту траку.. Али, сви до једног су посаветовали да предузеће пошаље допис да је у том тренутку возило вожено у приватне сврхе и онда се пише само казна за возача. Kod ovog je problem sto koriscenje vozila u privatne svrhe podleze placanju poreza (tretira se kao licni prihod korisnika vozila) a to ni jedna firma ne radi. Tako da bi moglo da se dogodi da dodje finansijska u firmu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7788 Napisano Januar 26, 2019 -, 1763 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan To ako se potrazuje povrat od akcize za gorivo. Prelistao sam visine kazni za pravna lica, nigde nema po clanu 34 (zuta traka)... Osim ove redovne od 5k... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Januar 26, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Kazna je saobraćajna i nju plaća samo izvršilac, firma da u istom iznosu jedino ako ne dostavi podatke o licu koje je upravljalo vozilom Nije to tip prekršaja sa višestrukom odgovornošću tipa ti plaćaš kaznu što si pušio, a pravno lice zato što nije obezbedilo poštovanje zakonskih normi u svom objektu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...