dvlns 13545 Napisano Avgust 12, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neki sam nabo 3 od 3 kladionicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Avgust 12, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Ali pazi ove komentatore na BT2. "I don't understand why Marquez didn't run Lorenze out on the kerb". Znaci kad se opravdava to "izguravanje" sa staze koje MM praktikuje. Pokusao je jednom, drugi put je 99 bio pametniji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 12, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, ova dvojica ima da se poubijaju sledeće godine! Vrhunski 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3310 Napisano Avgust 12, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je lik ovaj mrgud, ne jebe ni Điđija 2% 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Avgust 12, 2018 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi tupsoni! Jbš mu mater ako ne počnem da navijam za Lorenca kao što sam i za Stonera kad je otišao. Stvarno katastrofa menadžment... Edit: dobro, zajebavam se. Neću da navijam za njega ali su i dalje bilmezi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1097 Napisano Avgust 12, 2018 Drug član, 2595 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Momentum said: Ali pazi ove komentatore na BT2. "I don't understand why Marquez didn't run Lorenze out on the kerb". Znaci kad se opravdava to "izguravanje" sa staze koje MM praktikuje. Pokusao je jednom, drugi put je 99 bio pametniji.. Rekao bih da su mislili na izlazak iz krivine siroko sto bi Lorenza dovelo u situaciju da mora da pusti da ne bi izasao preko ivicnjaka. U svakom slucaju dozvoljen manevar, nije to nista nezamislivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13545 Napisano Avgust 12, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli da su mu na vreme dali 50 eur da namesti rezervoar. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano Avgust 12, 2018 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, dvlns je napisao: Zamisli da su mu na vreme dali 50 eur da namesti rezervoar. Odbijam da poverujem da je samo to bio problem jer bih baš bio u iskušenju da nekog našamaram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Avgust 12, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan @easy naked pretposlednji krug namerno nije podizao motor vec je nastavio da gura ka ivici staze i tako je izbio na prvu poziciju. Poslednji krug ga je procitao Lorenzo i nije to dozvolio, iako je pokusao MM ponovo to da uradi. Ja bas nesto ne znam da li je dozvoljen manevar da nekog izguras sa staze namerno. Malo neverovatno zvuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Avgust 12, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Loren brAvo Mark...bas sam uzivao pogotovu u zavrsnici trke..idemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13545 Napisano Avgust 12, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Djusi_998 said: Odbijam da poverujem da je samo to bio problem jer bih baš bio u iskušenju da nekog našamaram Pa odbijaj ali pricalo se da Lorenco ima problem sa gumama a vec nekoliko trka vozi meke i konkurentan je. On je licno izjavio da je zbog oblika rezervoara trosio mnogo snage na kocenju i da nije mogao fizicki da izdrzi celu trku. Cinjenice govore da je on bio iskren Ako nisu imali 50 eur garantujem da bi im Brka uradio za dž samo su trebali da ga zovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2382 Napisano Avgust 12, 2018 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Prošlu trku je Lor vozio HH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Avgust 12, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, štampar je napisao: Гледали смо ми и како Маркез много директније изгурава којекога са стазе па ником ништа... Tacno, ali mi i dalje nije logicno da tako nesto bude dozvoljeno. Ajde ok kad stvarno nema druge opcije pa oboje idu presiroko, ali u situaciji kojoj je sad bio MM sa Lorenzom jasno se videlo da MM ima opciju da jednostavno podigne motor do kraja i opici po gasu. Umesto toga je nastavio da gura do ivice, sto su kasnije i komentatori spominjali, a na kraju se cak i cudili zasto PONOVO nije pokusao da otera Lorenza do kraja... Sreca je samo sto je Lorenzo ocigledno dosta pametniji da ponovi dva puta istu gresku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13545 Napisano Avgust 12, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Just now, srbac said: Prošlu trku je Lor vozio HH Da li nekoliko unazad trka vozi mekse gume od Dovicioza ako ne gresim. Najdraze mi je sto je sad jedan bod ispred Dovicioza u generalnom plasmanu pa je jos jedan samar opalio svima. Kad predje u Hondu nastavicu da ga ne volim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Avgust 12, 2018 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Moja ćerka iz nekog razloga ne voli talijane ali voli špance ali pošto to svakako nije mogao da bude Marquez jer starija navija za njega (mora da postoji ravnoteža) kupimo mi navijačke rekvizite i navijamo za 99 od prvog dana na Dukcu. Bilo je tu i teških trenutaka ali sam joj rekao GLEDAJ SAMO !! Šta reče Jarvis, talenat ne odlazi, možeš samo malo da zalutaš na svom putu. Tako je i u životu, svakom poslu Podseti me ova trka kada je 99 krenuo da kljuca lagano 46 Valjda ga zato i ne vole 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13545 Napisano Avgust 12, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, GixxerK6 said: Moja ćerka iz nekog razloga ne voli talijane ali voli špance ali pošto to svakako nije mogao da bude Marquez jer starija navija za njega (mora da postoji ravnoteža) kupimo mi navijačke rekvizite i navijamo za 99 od prvog dana na Dukcu. Bilo je tu i teških trenutaka ali sam joj rekao GLEDAJ SAMO !! Šta reče Jarvis, talenat ne odlazi, možeš samo malo da zalutaš na svom putu. Tako je i u životu, svakom poslu Podseti me ova trka kada je 99 krenuo da kljuca lagano 46 Valjda ga zato i ne vole Boli tebe uvo pokrio si sve opcije. Nick gixxer, slika KTM, vozis Jamahu i navijas za Dukati problem sto ovaj sa Hondom dere a jedino to nisi pokrio sala naravno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Avgust 12, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Taman htedoh da napisem nesto slicno Ko koga ovde zeza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 819 Napisano Avgust 12, 2018 Drug član, 1439 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, dvlns je napisao: Boli tebe uvo pokrio si sve opcije. Nick gixxer, slika KTM, vozis Jamahu i navijas za Dukati problem sto ovaj sa Hondom dere a jedino to nisi pokrio sala naravno Jes zagonetka mada nikada nisam navijao za marku već za vozača gde god on bio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16128 Napisano Avgust 12, 2018 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo je da je MM onako cimnuo motor na unutra i "pustio" Lorenca sa spoljne strane. Lepo se vidi i na snimku iz helikoptera i na snimku sa motora (SK7 & SK8). Verovatno da je očekivao odgovor sa unutrašnje strane koji je dobijao od Dovija ali se, jelte, malko zeznuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13545 Napisano Avgust 12, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan @GixxerK6 ma malo sam se nasalio samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Avgust 12, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Wow, kakvva trka! Samo fali Yamahe baš baš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13545 Napisano Avgust 12, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, drs said: Zanimljivo je da je MM onako cimnuo motor na unutra i "pustio" Lorenca sa spoljne strane. Lepo se vidi i na snimku iz helikoptera i na snimku sa motora (SK7 & SK8). Verovatno da je očekivao odgovor sa unutrašnje strane koji je dobijao od Dovija ali se, jelte, malko zeznuo. Tako je to je i Lorenco rekao posle trke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5955 Napisano Avgust 12, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna zavrsnica. Ovde je 99 pokazao scoje lice od pre par godina. Imam utisak da se covek zainatio najstrasnije. Setite se kako je bilo do skoro, ako ga obidju, retko je uspevao da zagrize vise da se vrati. Ovo je bio vrh! A MM jedobro gulio, sampionski, s obzirom da je vodeci i da ne bi bilo bas dobro da padne. Za 46 sam ocekicao da ce biti tu negde, i i dalje mislim da je to max sto klavijatura trenutno moze. I Pedro je bio dosta dobar s obzirom na to kako vozi poslednju sezonu, lep napredak je imao u toku trke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Avgust 12, 2018 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, Djusi_998 said: Odbijam da poverujem da je samo to bio problem 43 minutes ago, dvlns said: Pa odbijaj ali pricalo se da Lorenco ima problem sa gumama a vec nekoliko trka vozi meke i konkurentan je. On je licno izjavio da je zbog oblika rezervoara trosio mnogo snage na kocenju i da nije mogao fizicki da izdrzi celu trku. Pre toga su bile modifikacije na ramu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Avgust 12, 2018 Integrisan, 13017 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, MOTOM said: Pre toga su bile modifikacije na ramu... Ubih se ponavljajući.. a sve isti učesnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...