Ponoćni jahač 1912 Napisano Jul 2, 2018 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan GuMi bombone i svast, e to je slast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18518 Napisano Jul 2, 2018 Integrisan, 8473 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Robin Hood je napisao: Ne kažem, pobedio je zasluženo ali nije to bilo uopšte lagano nego uz puno sreće. Sasvim tačno, ali kad pogledaš mnogo često, i sve češće, ima tu sreću... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jul 2, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nevreme nam odnelo internet...danas sanirane posledice, vidim ima GP repriza večeras na SK3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Jul 2, 2018 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Markez odličan doguraće taj daleko.... Rins odličan i taj će gurati dobro... Vinjales se budi kao i Yamaha... Odlična trka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare1991 23 Napisano Jul 2, 2018 U prolazu, 57 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Neki BMW Prijavi odgovor kao problematičan Ali koliko smesno izgleda Yamaha na pravcu pored Dukatija i Honde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jul 2, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma bezveze trke. Smorio sam se totalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 2, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma bezveze trke. Smorio sam se totalno. Provociraš ili si ozbiljan? Ako je prvo, ne znam zbog čega, a ako je drugo, zašto? Mislim na to da mi nisu jasna koja su ti očekivanja od sadašnjeg stanja u MotoGP cirkusu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jul 2, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma zajebavam se bre, nisam disao 45 min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 2, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma zajebavam se bre, nisam disao 45 min. Aaaa... taj Brana... Ja sam krenuo iz stana juče u 6 ujutro, bio tamo, gledao i vratio se nazad u stan uveče oko 22. Umoran, slupan, slomljen ali ne žalim. Bolju trku nisam gledao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jul 3, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, lomitelj said: 10 hours ago, to crank said: Ma zajebavam se bre, nisam disao 45 min. Ja sam krenuo iz stana juče u 6 ujutro, bio tamo, gledao i vratio se nazad u stan uveče oko 22. Umoran, slupan, slomljen ali ne žalim. Nemoj da me zajebavaš!?! Čekaj... gde ziviš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jul 3, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidoh sad na profilu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18518 Napisano Jul 3, 2018 Integrisan, 8473 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kaže mi peđa (bodymorph), neki njegovi drugari prošle nedelje na motor, pa iz Atine u Asen... Neša prošle godine kada smo bili u Brnu, ujutro na motor, pa do 9am da bude u Bg... Ozbiljna boles' od koje smo se razboleli... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 3, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidoh sad na profilu. Ja trku u Asenu već nekoliko godina posećujem i to se neće promeniti. Osim ako me firma, u to vreme, ne pošalje u neke daleke države. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 3, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kaže mi peđa (bodymorph), neki njegovi drugari prošle nedelje na motor, pa iz Atine u Asen... Neša prošle godine kada smo bili u Brnu, ujutro na motor, pa do 9am da bude u Bg... Ozbiljna boles' od koje smo se razboleli... Čudna bolest. Ne boli uopšte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 5, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Honda 954 173 Napisano Jul 6, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan On 2.7.2018. at 15:01, Robin Hood je napisao: @GixxerK6 @severian Imao je i poprilično sreće. U tom trenutku je iza njega bio karambol i u toj borbi su konkurenti usporavali jedni druge. Da se ne lažemo, i sam Markez je barem u dva navrata mogao da omasti. Ne kažem, pobedio je zasluženo ali nije to bilo uopšte lagano nego uz puno sreće. Gde si video srecu ? Sam svojim pokretom sacuvao sebe na motoru ..... sam preoteo prvo mesto....sam sacuvao gume..... sam dodao gas i odvojio se od grupe....sam napravio prednost i sam pobedio. To se kaze da je bolji od ostalih i pobedio. Jedino ako mislis da je sreca na njegovoj strani sto je bolji penzionera i ostalih 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 546 Napisano Jul 6, 2018 Pažljivo prati, 627 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jebo mamu na ovom forumu sam svega pročitao, svakakvih navijačkih priča i kojekakvih gluposti. I sam sebi hiljadu puta rekao da neću da čitam ovaj deo foruma. Ali posle ovako dobre trke reko pa ajde ljudi će sad stvarno da napišu nešto ok. Svaka čast ljudima koji stvarno vole ovaj sport i lepo napišu i obrazlože sve što su napisali i samim tim te uvedu u neke sitnice koje možda nismo primetili, ali tako nebuloznih stvari nemožeš nigde drugo pročitati i toliko skokova u oči na svaki komentar. Dečko nemoguć si ali stvarno 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yorda 9 Napisano Jul 6, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Možda najbolja trka u poslednjih nekoliko sezona sigurno. Izgledalo je kao da ih Markez pušta do poslednja 3 kruga, i posle im je objasnio ko je glavni. Šteta što je smeće od čoveka, ali kapa mu dole kako vozi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18518 Napisano Jul 6, 2018 Integrisan, 8473 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da navijačka komora, e da tako nešto postoji, uvede neko pravilo zabrane procenjivanja ko je kakav čovek od vozača... Smoriše ljudi više sa tim jbt, kad sa olimpskih visina nepogresivosti svojih života, krenu da sude i upoznaju nas sa tim presudama... 1 1 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jul 7, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino što čoveku ostaje je da im se posere po Rossi-u i njegovim izbunarenim titulama - serem mu se u titule protiv Barrosa i Gibernaua! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jul 7, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Što ne mogu da lajkujem sopstveni post?! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jul 7, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kome nije jasno moje gnušanje na rossiste treba da ode u 2006. na forumu i da pogleda šta je izdegenerisana marva pisala o Haydenu. Drugar mi je u to vreme preporučio forum pa sam par puta svratio da vidim kako to forum u Srbiji... Posto me samo trke interesuju tu sam se i motao... Da se ISPOVRAĆAŠ! Posle sam se zajebao pa sam se učlanio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Jul 7, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tedo nešto o trci da kažem bez zajebavanja al sam bio zauzet. Onaj poslednji "incident" između Rossia i Dovia sam pogledao na netu par puta. Istina je da su obojica insistirali na poziciji ali Rossi nije bio u poziciji da insistira. Da može da se vrati u trenutak pre siguram sam da bi ga sad pustio i napao negde drugde... Usra mi kladionicu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4457 Napisano Jul 7, 2018 Svrati cesto, 3566 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, to crank je napisao: Kome nije jasno moje gnušanje na rossiste treba da ode u 2006. na forumu i da pogleda šta je izdegenerisana marva pisala o Haydenu. Drugar mi je u to vreme preporučio forum pa sam par puta svratio da vidim kako to forum u Srbiji... Posto me samo trke interesuju tu sam se i motao... Da se ISPOVRAĆAŠ! Posle sam se zajebao pa sam se učlanio. Ajd citiraj nesto sto je ta masa pisala 2006, nema puno strana-dve po trci, sad sam iscitao sve i sem tri cetiri posta gde se potcenjivacki pise o Nikiju ne nadjoh nista drugo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 546 Napisano Jul 7, 2018 Pažljivo prati, 627 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, to crank said: Tedo nešto o trci da kažem bez zajebavanja al sam bio zauzet. Onaj poslednji "incident" između Rossia i Dovia sam pogledao na netu par puta. Istina je da su obojica insistirali na poziciji ali Rossi nije bio u poziciji da insistira. Da može da se vrati u trenutak pre siguram sam da bi ga sad pustio i napao negde drugde... Usra mi kladionicu! Ali to mu i nije prvi put ove sezone. A ni predhodnih i onda mu moja baba kriva za manjak bodova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...