Jump to content

Moto Zajednica

Recommended Posts

• Drug član, 1543 postova
  • Motocikl: SMC 300
2 hours ago, mick said:

Hvala na odgovoru...vrlo moguće da ćemo od Sjenice probati tamo ka Karajukića bunarima.

Na Pesteri imas selo naziva Ugao. Tu ima put, makadamski da se udje u CG i nastavi ka Beranama. Ali to je divlji prelaz odn prelaz za mestane, koji imaju imanje u drugoj drzavi. 

Kazna za nelegalni prelaz u CG nekad je bio 50e. A U Srb kako sudija proceni.

Elem od Karajukica bunara ka Tutinu mozes proci kroz Ugao i tu se raspitati. 

Tutin Rozaje vec postoji malogranicni prelaz, kojim silazis u Rozaje. Ima goredoliranja po crnogorskoj strani uskim i losim asfaltom, pa treba opreza.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2774 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X

Zanima me baš ovaj put pored manastira...ostatak Peštera koliko toliko poznajem. Trudim se da se svake godine provrzmam tim delom Srbije. Pravi raj na 300km od kuće... 

• Sviđa mi se 1

1 hour ago, mick said:

Zanima me baš ovaj put pored manastira...ostatak Peštera koliko toliko poznajem. Trudim se da se svake godine provrzmam tim delom Srbije. Pravi raj na 300km od kuće... 

Kad god ti nije nesto jasno o prohodnosti puteva , pozovi policijsku stanicu kojoj pripadaju i pitaj. Amss o tome pojma nema. 

• 4_tocka_i_karoserija, 2178 postova
  • Motocikl: -
Pre 14 sati, Bor-i-slave je napisao:

Tutin Rozaje vec postoji malogranicni prelaz, kojim silazis u Rozaje.

Ovo bi trebalo da je "pravi" prelaz za međunarodni saobraćaj?

1 hour ago, zaludan said:

Ovo bi trebalo da je "pravi" prelaz za međunarodni saobraćaj?

Godovo/Vuca Cg je bio malogranicni prelaz. Silazi se n ulaz u Rozaje. Nas deo puta nije bio asfaltiran. Inace crnogorci su svaki malogranicni prelaz sa Srbijom bili uredili, koliko je moglo.

Ako si mislio na Dracenovac/ Spiljani, glavni, on isto silazi u  Rozaje, ali ima puta kroz kanjon Ibra.

Ne, ne, mislio sam baš na taj.

Bilo je neke priče pre nekoliko godina o pravljenju zajedničkog prelaza (ono, jedna kontrola umesto dve), i ja sam shvatio da je to urađeno, ali možda sam samo video najave, otud i znak pitanja u mom prethodnom postu.

• U prolazu, 10 postova

Drugari,nadam se da je pitanje za ovde. Zelimo da idemo za Crnu Goru, preko Kosovske Mitrovice pored onog jezera, mislim da jw vestacko, do Rozaja dali postoji tamo granicni ili administrativni prelaz, neide nam se preko Kule. Taj put san vozio nekad davno u Jugi i zelim da ga vozim ponovo da se prisetim mladosti i lepih dana....

Hvala na svakoj informacii...

Lep pozdrav svima...🙂

• Svrati ponekad, 114 postova
  • Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900

Pozdrav 

Od Mitrovice ides pored jezera Gazivode ka Ribaricu tu imas administrativni prelaz pa prema Tutinu na Mehov Krs gde ti je granica sa C.Gorom.

• U prolazu, 10 postova
Pre sat vremena, vojakis je napisao:

Pozdrav 

Od Mitrovice ides pored jezera Gazivode ka Ribaricu tu imas administrativni prelaz pa prema Tutinu na Mehov Krs gde ti je granica sa C.Gorom.

Hvala druze na odgovoru. Sada sam pogledao mapu, fakticki to je onaj isti put koji sam nekada vozio i Jugi...

Pre 13 sati, Tomi SK je napisao:

Hvala druze na odgovoru. Sada sam pogledao mapu, fakticki to je onaj isti put koji sam nekada vozio i Jugi...

Verovatno, ali ne na Tutin (posle jezera desno), već samo pravo, prelaz Špiljani, pa na Rožaje.

Može i na Tutin, granični prelaz Vuča, ali je to okolo, i mislim da su dosta lošiji putevi.

19 minutes ago, zaludan said:

Verovatno, ali ne na Tutin (posle jezera desno), već samo pravo, prelaz Špiljani, pa na Rožaje.

Može i na Tutin, granični prelaz Vuča, ali je to okolo, i mislim da su dosta lošiji putevi.

Ja kad sam prolazio pre par godina, nasa strana do cg prelaza nije bila asfaltirana. Posle doRozaja gore dole , uzak asfalt. Umal me nije razbio lokalac sa nekom krntijom.  Jurca ko mentol.  Taj put je naruku kad ides preko pesterskog polja od Sjenice.

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 325 postova
  • Motocikl: Bmw R1150RT

Generalno ok je put, ima 15-20 km uskog puta ali je ok.

Ja sam bio u Junu, ne znam sada da li su guzve pa ako naidje autobus ili neko ko losije vozi moze da se desi zastoj.

Racunaj sigurno 2 sata do gore i nazad a moze da bude i vise.

Ulaz se placa 8e i mnoogo stepenica.

I 3e ekoloska taxa. 

Pre 15 sati, drazenye je napisao:

Ulaz se placa 8e i mnoogo stepenica.

Ulaz u mauzolej? (stepenice)

• Zainteresovan, 501 postova
  • Motocikl: ZZR 1400

Potrebna mi je mala pomoc, idem na neku solo voznju sledece nedelje, medjutim prolazim kroz deo Srbije u kom najmanje poznajem puteve pa bih voleo da u medjuvremenu saznam sta ne smem da propustim.

Neka ideja je Pojate-Kraljevo-N.Pazar-Sjenica-Zlatibor-B.Basta-Sabac-Valjevo najverovatnije, a posle cu ka Pozarevcu pa dalje Golubac i dunavska. Medjutim postavlja se pitanje kuda sve proci izmedju Valjeva i Pozarevca.

Znaci zanima me dobar asfalt, krivine i po mogucstvu sto manja guzva :)

Prosao bih Rudnik-Topola pa bih se pre toga mozda spustio do Gornjeg Milanovca. Treba mi neko da mi pomogne da spojim sve to, a da vredi, bez obzira koliko bi ruta bila mozda duza nego sto je moguce. Sto duze to bolje.

Odgovara mi takodje da mi neko ispise koje deonice puta preporucuje na tom geografskom potezu pa cu ja sam posle da spajam i prespajam 😂

Hvala

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja