Jump to content

Moto Zajednica

Recommended Posts

• Drug član, 1500 postova
  • Motocikl: SMC 300
On 4/9/2025 at 5:37 PM, Džim Džarmuš said:

@lordMilosMiloše s'obzirom da je tvoj kraj, da li možda znaš kakav je put iz VA za B.Baštu preko Varde?

Asfalt od Valjeva relartivno dobar, a posle od negde Mravinjaca, Bele Vode nema asfalta, ali je put sirok. Tu obilazi vrhove Povlena. Ima rupa, koje su u duzem periodu pune vode, jer je put u senci brda i hladovini bukve. Posle se spustas u Makoviste u dolinu, pa se penjes za Vardu. Kad se popnes opet je asfalt.

A od Varde do Kostojevica novi crni asfalt. Sirok sa puno lakat krivina.

Pre Makovista ima racvanje levo uzbrdo i desno, ti idi desno dole u Makoviste, jer cel levo otici u Radanovce , los je makadam. A ima dosta km. To racvanje je bukvalno posle jelove sumetine.

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

50 minutes ago, QmBGD said:

Pomoć prijatelja molim, u Cg deonica Andrijevica - Trešnjevik -  Mateševo? Da li je regularan put?  

Planiram iz Tutina do Kučkih Korita preko Podgorice...

Sta da ti kazem. Na ulazu u Andrijevcu desno i penjes se uzim putem kroz zaseoke na Tresnjevik. Cini mi se da je tu bolji asfalt. Sa Tresnjevika do Mateseva nizbrdo je pun zakrpa i mozda rupa, ukoliko nije renoviran.

Postoji put iz Berana za Mojkovac ili Kolasin. Odozdo je bio asfalt jer su gore neka sela, a s druge strane su gradili novi put i kopali tunel. Dosad je trebalo da je zavrsen, ali neku vodu su nasli u tunelu, pa se raspitaj u CGAMS. Ako oni nijesu sigurni, pozovi policijsku stanicu Berane ili Kolasin/Mojkovac. Sve ti oni znaju.

Sa prevoja Tresnjevik gledas Komove, ali meni se taj put nije dojmio. Od svih mogucnosti da imas pogled, rastinje ga blokira.

Isao sam par puta, jer me tu put naveo, a jednom se vratio jer su sneg ocistili do zadnje zive kuce. Lepo bager nagrno metar snega. 7km cca.

A lepo mi paandur u Kolasinu kaze , ne moze, nije prohodan.

• Hvala 1

• 4_tocka_i_karoserija, 2085 postova
  • Motocikl: -

Da dodam za Andrijevica - Mateševo, klip od jesenas, ne verujem da je završeno

Put Berane - Kolašin je otvoren prošle godine. Tokom leta su ga uveliko koristili lokalci, a dobra stvar je bila što je zabranjen prolaz kamionima, pa gužve nisu verovatne.

Ne znam da li je išta započeto na deonici od tunela ka Kolašinu, i ako jeste, ne verujem da je završeno.

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

1 hour ago, QmBGD said:

Hvala momci, što manje autoputa je u planu, što više ovih manjih puteva... 

Od Mateseva gruni preko Jabuke pa sidji na moracu pred PG. U Bioce.

• Sviđa mi se 1

• 4_tocka_i_karoserija, 2085 postova
  • Motocikl: -
Pre 1 sat, Bor-i-slave je napisao:

Od Mateseva gruni preko Jabuke pa sidji na moracu pred PG. U Bioce.

Gde je ta Jabuka? Ja znam samo za granični prelaz Jabuka :)

@QmBGD ako baš hoćeš "manjim putevima", od Mateševa možeš preko Veruše i Lijeve Rijeke - možda je Slave na to mislio jer izlazi na Moraču u Bioče. Meni lično je ceo taj put od Andrijevice fenomenalan :) ali nisam prošao tuda 10+ god zbog 

Da imaš neki orijentir šta te čeka ako kreneš tuda - Andrijevica-Podgorica je po starom znaku kod skretanja u Andrijevici 112km, a putovalo se kolima 2,5-3 sata :) 

• Hvala 1

7 hours ago, zaludan said:

Gde je ta Jabuka? Ja znam samo za granični prelaz Jabuka :)

@QmBGD ako baš hoćeš "manjim putevima", od Mateševa možeš preko Veruše i Lijeve Rijeke - možda je Slave na to mislio jer izlazi na Moraču u Bioče. Meni lično je ceo taj put od Andrijevice fenomenalan :) ali nisam prošao tuda 10+ god zbog 

Da imaš neki orijentir šta te čeka ako kreneš tuda - Andrijevica-Podgorica je po starom znaku kod skretanja u Andrijevici 112km, a putovalo se kolima 2,5-3 sata :) 

Bas preko Veruse. Ima jedno selo, Jabuka, kum mi je poreklom odatle.

• Hvala 1

• Drug član, 2348 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

@Bobni ispade fino, probao sam zvuk da snimam telefonom. I to bez mikrofona. Samo ovako, bio u rancu na sedištu. Postavi svoj video kad stigneš.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja