Jump to content

Moto Zajednica

Recommended Posts

• Drug član, 1370 postova
  • Motocikl: SMC 300
On 4/25/2023 at 8:38 AM, djolji said:

Da li je taj put asfaltiran?

Ima odmah posle zadnjih kuca od vojske na desno ukoso makadam. Skracuje dosta put za Banjane. Cini mi se da je bio i kontejner za smece na raskrsnici. Nedaleko odatle bila su i dva ljuta pseta, ali ih u zadnje vreme nema.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• 4_tocka_i_karoserija, 1867 postova
  • Motocikl: -
Pre 9 sati, djolji je napisao:

5km će da rahabilituju 5 meseci???

Godinu i po dana za zamenu pokretnih stepenica kod Vuka.

Pa šta? :)

• Haha 1

• BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova
  • Motocikl: Bmw R1200Gs

Banja Luka- Jajce-Travnik- Sarajevo-Mostar. 

A posetiti ćevape kod Harisa u Travniku i jagnjetinu na Jablanici  i to je to, put je odličan:jee1:

• Ne silazi, 5546 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Ja bi od Banja Luke preko Vlašića do Travnika, pa preko prevoja Rasnov do Bugojna pa dalje Prozor, Jablanica, Mostar. Tako bi se izbegao i  deo puta oko Viteza gde su uvek ogromne gužve, a dobila bi se vožnja kroz lepu prirodu.

• Sviđa mi se 3

• Svrati ponekad, 153 postova
Ja bi od Banja Luke preko Vlašića do Travnika, pa preko prevoja Rasnov do Bugojna pa dalje Prozor, Jablanica, Mostar. Tako bi se izbegao i  deo puta oko Viteza gde su uvek ogromne gužve, a dobila bi se vožnja kroz lepu prirodu.
100%

Послато са M2003J15SC помоћу Тапатока

100%

• U prolazu, 88 postova

Vidim da kod Herceg Novog ima dva granična prelaza u Hrvatsku ( Karasovići i Vitaljina ) . Koji je zgodniji za prelazak za nas sa motorima ... 

Vitaljina je odmah iznad naselja Njivice kod Igala. Ides preko Prevlake. Uvek bi izabrao sporedne puteve kojima se retko prolazi.

Sta ko voli. Motori prolaze gp svuda brzo.

Promenio član slave74
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 995 postova
  • Motocikl: Triump Tiger 800 XRT
On 6/5/2023 at 10:08 AM, doktor said:

Prevoj se zove Rostovo :)

Ja volim ici sledecom rutom: BL - Jajce - Sipovo (redtoran Ladna voda obavezno) - Kupres ( odlicne krivine i odlican asfalt. Paziti na krave koje znaju biti na putu) - Šuica - Tomislavgrad - Posušje - Široki Brijeg (ova dionica je malo dosadna i ima dosta kamera - Mostar.Ovom rutim je jako malo saobracaja i skoro pa da nikada nema policije.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 88 postova

Mislili smo da danas odemo do Dubrovnika . Može li neko da obeleži parking na google mapama gde je najbolje ostaviti motor i postavi link ovde ... Pomoglo bi da ne lutamo mnogo ...

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

• Drug član, 1250 postova
  • Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S

vrtim, crtam...
Skadar - Theth, ali sa istočne strane.
gmap daje duplo kraću rutu preko Koplika, dovoljno da me zagolica šta je sa ove strane i da želim to drugo da vozim :D

Ideja mi je ujutru krenem iz Igala, do Skadra sam do podne, odvozam ovo i spavam u Thethu. Sutra Theth - Koplik - Sh20 - do Biogradske gore i spavanje.
Prvobitni plan Igalo - Skadar - Sh20 - Andrijevica - Biogradska gora (i moguće je, prošle godine sam kružnu turu pravio Igalo - Sh20 - Andrijevica - Igalo kanjonom Morače). Al ako Theth vredi obići (a pominjao se u putopisima), i ako ovaj put vredi, uklopićem ga.

WWW.GOOGLE.COM

goli

• Drug član, 1002 postova
  • Motocikl: yamaha super tenere 1200

Idi, taman da nam kažeš kakav je put, @MaRkO i ja spominjali ga za ovu godinu

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

• U prolazu, 15 postova

Od Koplika do Thetha je od skoro je asfaltiran put,po meni nije vise to to,izgubilo je čar divljine,sada nema problema,moze da se ide i goldwingom..Od Thetha ako zelite da pravite krug dalje prema Skadru,odatle krece off road ,ima par deonica onako malo cupavo,ali u sustini moze da se izvozi bez problema i sa tezim enduro motorima,ja sam konkretno bio sa starom Afrikom ..Preporucujem ,ozbiljno dobra avantura..takodje uzmite obavezno u razmatranje jezero Komani,tu ide voznja trajektom oko 2 sata,cena karte nekih 15-ak evra koliko se secam ,saljem ti broj telefona pa me pozovi ako te jos nesto interesuje.evo postavicu moj video snimak s yt ,kao i video snimak nekih Poljaka ,vezano za Theth i Komani jezero,cisto da stvorite sliku ...Tu se pojavljuje i legendarni Zoki Kawazoki.

Послато са M2101K6G помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Drug član, 1868 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

@NecuZvakuHocuKusur druže pod hitno se javi u kancelariju uprave i traži da ti resetuju pass tj. da ti vrate stari nalog, šta god da je problem. Bezveze je da ga tek tako odbaciš, imaš tamo mnogo lepih tema i postova. A i zbunjujuće je , ja sam tek skoro provalio ko je iza ovog novog acc.
Pozdrav i svako dobro!

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 15 postova
@NecuZvakuHocuKusur druže pod hitno se javi u kancelariju uprave i traži da ti resetuju pass tj. da ti vrate stari nalog, šta god da je problem. Bezveze je da ga tek tako odbaciš, imaš tamo mnogo lepih tema i postova. A i zbunjujuće je , ja sam tek skoro provalio ko je iza ovog novog acc.
Pozdrav i svako dobro!
Problem sam ja ,zaboravio sam sifru hehe,u zadnje vreme ne znam dal sam doso il sam poso..Sto bi rekli stari ljudi ku* pod mišku,m*da na ramU :) moracu sutra prekosutra da pretresem stari tel,sigurno imam negde zapisanu sifru,imam profile na raznoraznim sajtovima,a svuda razlicit pasword,i onda se pogubim ko pile u kučinu :) Pozdrav

Послато са M2101K6G помоћу Тапатока

• Haha 1

• Drug član, 690 postova
  • Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu

Zna li neko kakav je put Rožaje-Špiljani, odnosno da je išao u proteklih mesec, dva? Prošle godine išao i bilo užas, ali se prođe nekako, pa sam ove godine baš u dilemi. Vidim radovi još nisu završeni i postoji periodična obustava saobraćaja. 

• Podržavam 1

Jedna ispravka.

Verovatno u ovoj temi sma pisao o putu Sjenica -manastir Kumanica, preko sela Bare. Isao sam tuda bar deset puta, pa cak i sa pasosem umesto licne karte prolazio. Nikad problem sa granicnim policajcima. Medjutim ovaj put pre nekoliko dana iz pravca Sjenice sam sa porodicom imao problem, jer su panduri hteli da me vrate. Kazu da je to prelaz samo za gradjane obliznjih naselja sa ove ili one strane granice.

U sustini i moja mala deca su provalila da je pandur hteo mito da uzme, sa pretnjom vracanja za Sjenicu i cuvenim pitanjem Sta cemo sad.

Na kraju se smilovao i posle pola minuta popustio i pustio nas dalje.

Ja nisam proveravao da li je istina sto on tvrdi u  nadleznoj sluzbi. Uglavnom asfalt je skoro zavrsen, jos mozda 1km ukupno ima makadam, pa dosta putnika bira ovaj pravac, a panduri to koriste.

Ako zelite ici tuda, bolja varijanta je ici iz pravca CG jer onda i da vam ne dozvole prolaz preko tog prelaza, vraticete se samo 200m na glavni put i nastaviti prema Prijepolju.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1868 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

Društvo, opet ja :)

U subotu zdravlje bože treba da vozim Brašov - Niš, i bitno mi je da što brže stignem.

Mislio sam da idem preko Vidina, jer bi trebalo da je kraće i brže, ali google me sve vodi na Turnu Severin. Kad obrnem smer, kao da idem od Nisa - vodi preko Vidina.

Jel išao neko skoro, kakva je situacija preko tog mosta, i na prelazima?

• Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova
  • Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere
Pre sat vremena, antir3ality je napisao:

Društvo, opet ja :)

U subotu zdravlje bože treba da vozim Brašov - Niš, i bitno mi je da što brže stignem.

Mislio sam da idem preko Vidina, jer bi trebalo da je kraće i brže, ali google me sve vodi na Turnu Severin. Kad obrnem smer, kao da idem od Nisa - vodi preko Vidina.

Jel išao neko skoro, kakva je situacija preko tog mosta, i na prelazima?

Mi smo išli 2019. putem Zaječar-Vidin-Kalafata(most) pa preko Krajove i Bukurešta ka Brašovu, odnosno Sinai. Od Vrške Čuke kroz Bugarsku je put solidan. Bar je bio. Na mostu (granici) nema velike gužve. E sad, ti imaš varijantu da od Brašova ideš preko Sinae i Trgovišta (tu su roknuli Čaušeska)-Pieštia na Krajovu pa na most Vidin, Zaječar i dalje za Niš, što je po drugu Guglu ukupno 556 kilometara. Mi smo planirali tim putem do Sinae, ali sam se ja zajebao pa smo išli do Bukurešta, što i nije ispalo loše jer nismo bili ograničeni vremenom. Od Sinae do Trgovišta je solidan put, međutim od Brašova do odvajanja za Trgovište u Azugi i Bušteniju je gužva jer put ide kroz naselje. Postoji varijanta od Brašova na Bran pa dalje na Pitešti, Krajovu, Vidin... to je nekih 519 kilometara. Mi smo se iz Brana vratili putem prema Azugi i Sinai koji tada rađen. Ne znam kakav je put od Brana prema Piteštiu, ali mislim da ne bi trebao da je loš posbno jer vi vozite enduro motor. Uostalom imaš ceo dan sutra da se raspitaš Rumuni su bar predusretljivi i gledaju da pomognu na sve načine. Primetio sam da posebne simpatije gaje prema motociklistima. Nadam se da sam vam pomogao.

Untitled.jpg

Untitled 2.jpg

Promenio član Arso
  • Hvala 1

Zna li neko kakav je put Rožaje-Špiljani, odnosno da je išao u proteklih mesec, dva? Prošle godine išao i bilo užas, ali se prođe nekako, pa sam ove godine baš u dilemi. Vidim radovi još nisu završeni i postoji periodična obustava saobraćaja. 
Moji prijatelji su pre 5 dana došli iz CG tuda i popizdeli...mnogo semafora, cela trasa u radovima, pa onda opet od NP do Raške radovi....kažu za izbegavanje....

• Hvala 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja